2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 8508 بازدید | 49 پست
سیم کارت که دارم بجز این،ولی خب اینم نگه داشتم چون اشنا ماشناهام همه اینو دارن بخاطر شغلم،میگم این ب ...

یه برنامه ای هست که به جز‌چند شماره که خودت میدی بقیه رو بلاک میکنه اسمشو نمیدونم ! ولی هست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عجب ادمایی پیدا میشن😐مستقیم از خود ادم بخوان بهتره تا مزاحم بشن...منم یه ادم استرسی ام زنگ میزنه هم ...

میفهمم خیلی سخته ن میشع ب کسی گفت،ن خودت میتونی از پسش بر بیای،مزاحم من از اینستا پیدام کرده بود با هر پیجی بلاک کردم ی پیج دیگه میساخت میومد دایرکتم ک دست اخر کلا اینستا رو پاک کردم ک بعد ی مدت ب گفته ی خودش شمارمو خرید

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
آره وقت و بی وقت زنگ میزنه از شماره های ناشناس،یه بار ۶ صبح یه بار ۱۲ شب همین چنددقیقه پیش زنگ زد دو ...

برو خطتو یه طرفه کن نتونن زنگ بزنن بهت

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
میفهمم خیلی سخته ن میشع ب کسی گفت،ن خودت میتونی از پسش بر بیای،مزاحم من از اینستا پیدام کرده بود با ...

چه مزاحم جذابی 😐😂😂

بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺

واسه یکی از آشناهامون پیش اومده بود شکایت کردن متوجه شدن ی نفر پول داده ب چند نفر ک مزاحمش بشن و باعث بشن شوهرش بهش بدبین و بشه و جدا بشن 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
خب پس،فردا برم بگم بسوزوننش😥حرفای زشتی میزد که نگو حرفای جنسی میگفت حال میکنی بردار گوشی رو و ازین ...

خب تهدیدش کن.

با پیام

بگو از مراجع قضایی پیگیر شما هستم،انشاالله اونجا مشخص میشه قصدتون

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
میفهمم خیلی سخته ن میشع ب کسی گفت،ن خودت میتونی از پسش بر بیای،مزاحم من از اینستا پیدام کرده بود با ...

دقیقا حالا من میترسم بدم داداشم شر شه بدتر...داداشای ما که نمیگن مزاحمه هرچی بگه مزاحما مقصر اصلی منم...نگم بهشون بهتره...حوصله حرفای بعدشو ندارم فکرش کلا منفیه...الان اگه بهش بگم مزاحم دارم فکرمیکنه دوست پسرهای قبلی هستند که من باهاشون دوست بودم...ازین افکار عصر حجری...بنظرت مخابرات میسوزونه بهشون بگم؟هزینه میگیرن یا رایگانه...سریع میشه یا زود...