2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

| مشاهده متن کامل بحث + 8508 بازدید | 49 پست

سلام 

اگه گوشیت سامسونگ باشه میتونی بذاری روی حالت مزاحم نشوید.

من خودم با این حالت مزاحم نشوید کار نکردم.ولی فک کنم همونیه که شما میخواین

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه یکی از آشناهامون پیش اومده بود شکایت کردن متوجه شدن ی نفر پول داده ب چند نفر ک مزاحمش بشن و باع ...

من که مجردم ولی این عنترا ازین کارا میکنن برای اینکه آبرو ببرن دیگه😥واقعا نمیدونم چه مرضی هست اینا گرفتن...منم ۱۸ سالمه تاحالا کلانتری نرفتم احساس میکنم کوچولوئم به حرفم گوش نمیدن...به کسی ام بگم میترسم شر بشه بدتر😑😑ولی خب خیلی کنجکاوم کیه اما برداشتم حرف نمیزد...

یه طرفه چطوریه؟ مشکل خط نیست خط دیگه دارم ولی این دست اموزشگاها و اشناهام و دوستامه...خاموش کردن خط ...

میتونی شمارتو دایورت کنی رو خط دیگت وقتی بهت زنگ میزنن پیام تماس از دست رفته میاد اگه شماره رو شناختی خودت زنگ بزن 

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
جذاب نیس،دیوونه اس میگه عاشقتم نمیتونم ازت دست بکشم😐😐😐

اره خب قطعا ادم دیوونه میشع منم شوخی کردم وگرنه کا خیلی بده هی مزاحمت شن😅

بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺
خب تهدیدش کن. با پیام بگو از مراجع قضایی پیگیر شما هستم،انشاالله اونجا مشخص میشه قصدتون

میگم بدتر حساسش نکنه😥مائم یکم خانواده ی دشمن دار هستیم...

شر نشه...اینا رو اگر پیام بدم میگه خودش پیگیر ما شد...اصلا یارو هم یه کله خرابیه که نگو از تربیت و ادب چیزی بلد نیست تو عمرم همچین حرفای زشت نشنیده بودم از کسی😥

دقیقا حالا من میترسم بدم داداشم شر شه بدتر...داداشای ما که نمیگن مزاحمه هرچی بگه مزاحما مقصر اصلی من ...

منم دقیقا همین مشکلو دارم خطمو عوض کردم ولی لعنتی باز دست وردار نیس ،نمیتونمم ب هیچکس بگم

حتی نمیتونم پیگیر شکایت و اینا بشم ک مبادا حرف بیفته سر زبونا

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
میگم بدتر حساسش نکنه😥مائم یکم خانواده ی دشمن دار هستیم... شر نشه...اینا رو اگر پیام بدم میگه خودش ...

چرا بدتر؟؟؟

تازه میترسه پیگیری میکنی

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
فقط کافیه شماره هاشو بزاری نی نی سایت خودش عاصی میشه خطو میندازه دور🤣

اخه کس زیادی نمیبینه فقط شماهایین بعدش که تاپیک تموم شه کسی نمیبینه...حالا میترسم اینجا بزارم پیدام کنه عین انابل تسخیرم کنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣منم خیلی دل نازکم دلم هری‌ ریخته الان😥

یبار کزنگ زد بده پدرت گوشیو ک بکشدش به فحش یا خطو بگو ردیابی منن پدرشو دربیار یا نامبربوک نصب کن ببی ...

ازون خانواده ها ندارم بابا...کسی پشتم نیست...درمیون بزارم آخرش میندازن گردن خودم فکرمیکنن هزارتا دوست پسر دارم که اینا قدیمی هاشن...وگرنه مردم هرروز مزاحم های کله خراب تر دارن نمیان بگن مقصر خودتی💔

اخه کس زیادی نمیبینه فقط شماهایین بعدش که تاپیک تموم شه کسی نمیبینه...حالا میترسم اینجا بزارم پیدام ...

بنظرم کلا خطتو دربیار خیالتو راحت کن

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍