2777
2789
عنوان

سقط چنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 104 پست

اوضاع روحیت کاملا به خودت بستگی داره وقتی مهمون خداخوندت رو پذیرفتی روحیت عالی میشه..نگهش دار با اولی باهم بزرگ میشن وشک نکن قدمش خیر برات میاره

نکشی این فسقلیو..بالاخره ۲تا رو که می خواستی..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی دنیا مردم هزار تا گناه کبیره میکنن از صبح تا شب دروغ میگن عین نقل و نبات بعد قضیه سقط ک میشه .. ...

سقط جون انسانه منم چهار ماه پیش خواستم سقط کنم چون هیج شرایط نداشتم الان همش خدا رو شکر میکنم ک سقط نکردم و از خدا معذرت میخوام ک این قصدو داشتم...یکم فکر کن عزیزم بعد راهتو انتخاب کن ان شاءالله خدا کمکت کنه

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍
آفرین به این شهامت و روحیه👏🏻👏🏻👏🏻

🌹

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
چه گرفتاری اخه این حرفو نزن با این وضع درامد مگه میشه یه موجود رو بدبخت کرد مگه خرج شیرخشک و پوشک ب ...

یه موجود زنده چطور میخای بکشی

بدبختی الان برا اون نی نی اینکه

مادرش،که تمام وجودش وابسته بهشه

جونش بگیره.

والا تابه الان خرج شمارو کی داده ،همونم روزی این کوچولوی پراز رحمت و میده

به داستان سرایی های دیگران توجه نکن.....فقط خودت شرایطتو میدونی....اگه از نظر مالی و روحی شرایطشو ند ...

دقیقا داره بهت میگه 

چشمت و بپوشون رو حقایق عالم وقدرت خدات

نادیده بگیر

وبرای دلت زندگی کن همین.

تواز کجامیدونی منشا خیروبرکات زندگیت همین کوچولوی خداخاسته نباشه.

نه عزیزم من نمیتونم صدمه بزنم بعد بگم‌خدا کریمه من از عهده این مسئولیت برنمیام و این یعتی چاقو زدن ب ...

وچاقو زدن به بچه ای که خداوند تو دلت گذاشته.

اگر میگی نمیتونم بخاطر افسردگی که خودت میگی داشتی.

افسردگیت درمان کن.

ناامیدی از خودت دور کن.

برای بهترشدن این زندگیت بجنگ ،چون از عهدش برمیای 

فقط باید رو حیت و قووی کنی.

نه اینکه بچت و بکشی.

درست وقتی که سقط کردی چنبرابر این سختیها رو میچشی خیلی سخت ودردناک.

وشاید حتی هیچ وقت بخودت نقبولونی از چی بود

سلام عزیزم منم دخترم 9 ماهه بود و تازه یه کم تونستیم نفس بکشیم، چون دخترم کولیک شدید داشت و شب و روز گریه میکرد و به شدت من وهمسرم افسرده و خسته بودیم که دوباره باردار شدم ولی باورتون نمیشه ته دلم خوشحال بودم درصورتی که تمام فامیل به حال و روز من گریه میکردن و شوهرم تمام وقت بچه داری میکرد و از کار افتاده بود ولی بچه رو نگه داشتم و من وهمه امیدوار بودیم که پسر باشه و دیگه لااقل دوباره نخوایم بچه دار بشیم ولی خوشبختانه دختر بود و واقعآ خیلی خوشحالم از این لطف خداوند و واقعآ خوشحالم که سقطش نکردم و بادیدنش هر روز خداروشکر میکنم و چهره بسیار زیبایی داره و همه خیلی دوستش دارن. نمیخوام بگم سخت نیست آره خیلی سخته ولی شیرینی هاش بیشتره بخصوص وقتی همو بغل میکنن و با هم بازی میکنن لذت میبرم و باور کن ما خیلی کم دست بودیم و مستآجر قرض و وام و گرفتاری های بسیار ولی خداوند خیلی بزرگه و روزیمون خیلی خیلی زیاد شده و بچه واقعآ نعمت خداست. درضمن یکی از دخترام 3/5 سالشه و کوچیکه 2 سالشه و حدود یک ماه پیش دوباره ناخواسته باردار شدم و ایندفعه گفتم نه دیگه نمیخوام 3تا بچه و دوباره بارداری و از این حرفا وخلاصه سقطش کردم و به فردای سقط کاملآ ناگهانی تمام خانواده کرونا گرفتیم و تا مرز مردن رفتم و شب و روز توبه و گریه میکردم و تا یک ماه خیلی خیلی سختی کشیدم و تک وتنها از همسر وبچه هام پرستاری میکردم و واقعا تاوان گناهم بود وامیدوارم که خدا منو ببخشه و در آخرت نخواد منو مجازات کنه و تازه میگن بعد توبه باید حتمآ دیه اش رو هم که معادل20 میلیون یا بیشتر میشه هم داد

پول همه چیز نیس این ک خودم توانشو ندارم مهمترینشه

کمک بگیر

نمیگم سختی نداره داره ولی بخاطر خدا وقتی مرتکب گناه به این بزرگی نشی

شیرینیش مث عسل وجودت و زندگیت میگیره.

فقط خودت قوی کن این دوره رو بگزرون.

استارتر یه پیشنهاد به اون خانمهایی که میگن خدا روزی رسانه یه شماره کارت بده.بگو بسم الله....شما دست ...

دقیقا آخه این جماعتی که باسقط انس دارن.

به دست بنده هایی که روزیشون خدامیده بیشتر اعتماد دارن.

تابه روزی دادن خود خدا.

ببخشید شیرتون کم نشده دخترتون چه شیری میخوره

چرا نسبت به قبل کمتر شده

هنوز موقع خوابوندنش فقط شیر خودمو میخوره.ولی بقیه ساعات روز بهش آپتامیل میدم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره