2777
2789
عنوان

سقط چنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 104 پست
چرا نسبت به قبل کمتر شده هنوز موقع خوابوندنش فقط شیر خودمو میخوره.ولی بقیه ساعات روز بهش آپتامیل می ...

منم پسرم ۸ماهشه وخودم تازه رفتم تو ۵ماه بارداری

شیرم خیلی کمه.

به پروتئین گاوی حساسیت داره

خصوصا به آپتامیل

هیچ شیرخشکی قبول نمیکنه

ببلاک ۲میدم باقطره چکونم نمیخوره

هرچقد کمکی میدم وزنم نمیگیره.

چطوری قبول کرد شیرخشک و

خوب؟  زعفران غلیظ بخور.

خوب تو قتل یه آدم شریک شو ک اهش زندگیتو بگیره

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقط نکن🥺🥺 پشیمون میشی دختر منم چهار ماهشه و باردارم

افرین به تو مادر قوی افررررررین

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
استارتر یه پیشنهاد به اون خانمهایی که میگن خدا روزی رسانه یه شماره کارت بده.بگو بسم الله....شما دست ...

اه این بچه زندگیتو میگیره ها بعدها هی میگی خدایا من چیکار کردم این شده روزگارم... همین شریک شدن در قتل

منم پسرم ۸ماهشه وخودم تازه رفتم تو ۵ماه بارداری شیرم خیلی کمه. به پروتئین گاوی حساسیت داره خصوصا ...

دختر منم اولش پس میزد.ولی خب شیر خودمم نمیتونستم بدم

مجبوری عادت کرد

شیرخشک های مخصوص حساسیت پروتئین گاوی گرفتین؟

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
عزیزم کسی که اسمشو میاری اسمش خداس  خدا عین ادما نیس که اگر قدرت دستشون باشه از وسط نصفون کنن ...

در مهربونی خدا هییییییچ شکی نیس ولی حواست باشه شیطون باهمین مهربونی خدا گولمون میزنه خدا مهربونه قطعا ولی با کسی هم شوخی نداره حرام حرامه دیگه 

افرین به تو مادر قوی افررررررین

😚🤍

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
دختر منم اولش پس میزد.ولی خب شیر خودمم نمیتونستم بدم مجبوری عادت کرد شیرخشک های مخصوص حساسیت پروتئ ...

بله اوناکه خیلی بدمزن که هیچ قبول نمیکنه.

عزیزم باچه روشی مجبوری گرفت

مثلا روزی چن دفعه امتحانی میدادید 

پسرم قبول نمیکنه اصلا تامیفهمه صورتش برمیگردونه

ببین اسی جان خواهر منم یه بچه ۴ماهه داشت وضع مالی خوبی هم نداشتن نا خواسته باردار شد شوهرش گفت حتمن باید سقط بشه خواهرم چقدر گریه کرد ولی چاره ای نداشت بپ۶ه را سقط کرد شوهرش مریض شد الان چهار ساله که نمیتونه کار کنه دقیقا از زمانی که سقط کرد دخترش مریض شد دکترا میگن زیاد امیدی به خوب شدنش نیست زندگیشون خراب شد ۱۰۰درصد به خاطر اون بچه بی گناهیه که سقط کردن

میشه لطف کنید برای شادی روح شوهرم صلوات بفرستی ممنون میشم😪😪

من‌چی بگم ک بچم‌۱۱ ماهشه خودم  ۷ ماهه حاملم😶😶 بارداری هامم پرخطره و احتمال زایمان زودرس و عواقب بعدش (مث بستری و زردی و...) 

خونه ک نداریم مستاجریم. ماشینم ک نگم برات هرماه‌چقدر خرج میزاره. هزینه های پوشک و شیر خشک دارو و دکتر و خورد و خوراکم جدا. 

ولی بچمو میزارم رو فرق سرم. عنایت خدا بوده و بس.

چون بچه قبلیمو با کللللی سختی باردار شدم قدرشو میدونم... کلی هم تیکه شنیدم سرزنش شنیدم فک نکنی نفسم از جای گرم بلند میشه 

بله اوناکه خیلی بدمزن که هیچ قبول نمیکنه. عزیزم باچه روشی مجبوری گرفت مثلا روزی چن دفعه امتحانی می ...

دختر من از قبل پستونک میگرفت

اوایل شیشه رو نمیگرفت و فقط پستونک میخورد.دیگه آخرش انقدر گرسنه شد شیشه رو گرفت

استارتر یه پیشنهاد به اون خانمهایی که میگن خدا روزی رسانه یه شماره کارت بده.بگو بسم الله....شما دست ...

توی گناهش شریک نشو

شاید خدا جوابتو داده ولی نت تو قطعه🌱 امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه 😍 💓لطفا  لطفا لایک نکنید 🍭🥰