2789
عنوان

سقط چنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی بابا  اون نطفه هنوز قلب نداره

از زمان انعقاد نطفه حسابه حتی بدون قلب دیه هم داره

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
من جدا از وضع مالی خودم حال روحیم خرابه افسردگی مزمن گرفتم من پدرمو از دست دادم اصلا بچه هم ک دارم خ ...

حتما هیتی که خدا بهت داده
کار های خدا بی حکمت نیست
سقط نکن عزیزم
لااقل یکم بیشتر فکر کن

اسی بچه خودته وتومادری من  تجربه خودم بهت میگم  هربرداشتی دلت خواست بکن من مجبورشدم هفته گذشته سقط کنم  اما هرشب خواب نوزادمیبینم درصورتی درطولروزنه نوزادکنارمه نه تواطرافم صحبت ازنوزادمیشه اماشب تاخودصبح یه بچه شیرین وخوشگل دارم تاخودصبح بازی میکنم صبح که بیدارمیشم میبینم نیست انگارینفراب جوش میریزه روسرم    بنظرم شکنجه خیلی سختیه

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید

اولین عَلَمی که خداوند در قیامت بلند می کنه، عَلَم بچه های زنده به گور شده و در جاهلیت جدید سقط شده هست : بای ذنب قتلت؟؟؟ به کدامین گناه کشته شد؟ 

آبجی گلم، از پس پاسخ دادن به خدابرمیای؟ 

چه گرفتاری اخه این حرفو نزن با این وضع درامد مگه میشه یه موجود رو بدبخت کرد مگه خرج شیرخشک و پوشک ب ...

سقط نکن.پشیمون میشی

خدا خرجشون میرسونه گناه داره اون بچه به آغوشت احتیاج داره الان انتظار آغوش تورو میکشه تو میخوای بندازیش توی دستشویی؟؟؟؟؟

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
بدتر اینه که فکر میکنن خدا بعد سقط بلای اسمانی نازل میکنه یعنی چی چه حرفیه گناه کبیره هست ولی وقتی ...

اون هدیه خداست.خدا بلا نازل نمیکنه اما باهات قهر میکنه. خدا رو ناراحت نکن. به خاطر خدا نگهش دار. خودش کمکت میکنه مشکلاتت رفع میشه ایشالا

سلام میشه جواب منم بدید خواهش یکنم کسی بوده با وجود لکه بینی قبل عادت باردار شده مال من چند قطره بود ...

احتمالا اما بذار تاریخ پریودت بشه اگه نشدی دیگه قطعیه و بی‌بی چک هم بگیر