سلام دوستان من یه دختر ۶ماهه دارم ناخواسته باردار شدم دوباره من نه استطاعت مالی دارم نه از لحاظ روحی مناسبم غیر از این هییییییچ کمکی هم ندارم و این بچرو نمیخوام با این که قرص میخوردم بازم باردار شدم چکار کنم دارم دیوونه میشه هنوز اولشه یعنی هفته سه بیشتر نیس
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سقط نکن🥺🥺 پشیمون میشی دختر منم چهار ماهشه و باردارم
وای عزیزم سلام به سلامتی قطعی شد؟، 😍😍😍😍😍
وای مبارکههههه
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
وای عزیزم سلام به سلامتی قطعی شد؟، 😍😍😍😍😍 وای مبارکههههه
بله😍
آزمایش دادم قطعی شد
همه داشتن سکته میکردن جز من😂
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
به داستان سرایی های دیگران توجه نکن.....فقط خودت شرایطتو میدونی....اگه از نظر مالی و روحی شرایطشو نداری،هر چه سریعتر سقط کن.....شوخی نیست....میخوای یه انسانو دعوت کنی به این خراب شده