2777
2789
عنوان

سقط چنین

1240 بازدید | 104 پست

سلام دوستان من یه دختر ۶ماهه دارم ناخواسته باردار شدم دوباره من نه استطاعت مالی دارم نه از لحاظ روحی مناسبم غیر از این هییییییچ کمکی هم ندارم و این بچرو نمیخوام با این که قرص میخوردم بازم باردار شدم چکار کنم دارم دیوونه میشه هنوز اولشه یعنی هفته سه بیشتر نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط نکن🥺🥺

پشیمون میشی

دختر منم چهار ماهشه و باردارم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

نگه دار گناه داره

بعدا وضعتون خوب میشه ان شالله ❤️،😢

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سقط نکن🥺🥺 پشیمون میشی دختر منم چهار ماهشه و باردارم

وای عزیزم سلام به سلامتی قطعی شد؟، 😍😍😍😍😍

وای مبارکههههه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

خواهر من وضع مالیش خیلی وحشتناک خراب بود ورشکست شدن 

ناخواسته باردار شد

همه بهش تیکه میانداختن

حتی جلو من بهم نگا میکردن میگفتن فلانی با اون وضعشون حامله است😒

خواهرم نگهش داشت گفت چه طور بچمو بکشم

بعد اون بچه کم کم خیلی چیزا درست شد

حتی خواهرم خونه خرید که به گفته خودش تو آرزوهاشم نبوده

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

من دخترم ۳ ماه بود باردار شدم

کمتر از یک ماه داشت خودم سقط کردم

خاک عالم بر سرم که هدیه خدا رو قبول نکردم 

ببینم من بی عرضه عالم و ادم بودم

از وقتی سقط کردم هزار گرفتاری اومد تو زندگیم

هزار بار توبه کردم 

ولی بازم میگم خاک بر سرم که انقد بی ارزش بودم

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
وای عزیزم سلام به سلامتی قطعی شد؟، 😍😍😍😍😍 وای مبارکههههه

بله😍

آزمایش دادم قطعی شد

همه داشتن سکته میکردن جز من😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
من دخترم ۳ ماه بود باردار شدم کمتر از یک ماه داشت خودم سقط کردم خاک عالم بر سرم که هدیه خدا رو قبو ...

چه گرفتاری اخه

این حرفو نزن با این وضع درامد مگه میشه یه موجود رو بدبخت کرد مگه خرج شیرخشک و پوشک بچرو کسی هست بده یا چمیدونم همین دکتر دوای بچه