2777
2789
عنوان

سقط چنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 104 پست
همچنان متاسف باش برام...مهم نیست....شاید اون چوبی که در موردش صحبت کردی،تاوان کار دیگه ای باشه....ول ...

خوبه باز آدم بدونه از کجا خورده... هزارتا مشکل و گرفتاری توی زندگیش داره، سقط هم میکنه میشه دوهزارتا مشکل، بعد دائم میگه من همش بدبختم... نمیفهمه بدبختیاش رو خودش داره یکی یکی میسازه....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این جنین تقریبا ۶ هفته است... یه انسان مینیاتوری. حامل تمام ژنهای یک انسان بالغ... فقط از نظر آناتوم ...

چه نازه😄

ندیده بودم این عکسو 

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
همچنان متاسف باش برام...مهم نیست....شاید اون چوبی که در موردش صحبت کردی،تاوان کار دیگه ای باشه....ول ...

عزیزجان راست میگن این خانوم ، قتل ،قتلِ بخدا ، حالا چون این بچه دیده نمیشه و کوچیک دلیل نمیشه حق حیات نداره  ، چرا داره، وقتی داره سقط میشه درد میکشه و ....💔💔💔💔💔

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
چه نازه😄 ندیده بودم این عکسو 

این عکس رو رابرت وولف، عکاس دانشگاه مینه سوتا، دقیقا در لحظه خروج جنین شش هفته از بدن مادر، گرفته....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
استارتر یه پیشنهاد به اون خانمهایی که میگن خدا روزی رسانه یه شماره کارت بده.بگو بسم الله....شما دست ...

دقیقا گروهای فعالی وجود دارن که همینکار رو میکنن... یعنی مردم غریبه حاضرن پول بدن به مادر که بچه رو نگه داره، مادر اما ...

منتها مطلب اینجا پول نیست.... استارتر بهانه مالی داره ولی قششنگ فکراشم کرده و با احاطه کامل اومده راهکار میخواد... 

این عکس رو رابرت وولف، عکاس دانشگاه مینه سوتا، دقیقا در لحظه خروج جنین شش هفته از بدن مادر، گرفته... ...

قدرت خدا😍

آدم‌حیرت میکنه😍

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

ان مع العسر یسرا

به نظرت برای خدایی که حضرت موسی رو از رود نیل رسوند به دست دشمنشو مهرشو انداخت به دلشو تووو خونه دشمنش شاهانه بزرگش کرد کاری داره که وضع زندگیتو تغییر بده؟؟؟

تا دنیا بیاد کلی راه دارید. کلی انجمن حمایت از کودکان تاسیس شده که شیر حشک و پوشک هدیه میدن اصلا هم کاری به وضع اقتصادی طرف مقابل ندارن.

به خدا توکل و اعتماد کن.

عزیزم کسی که اسمشو میاری اسمش خداس  خدا عین ادما نیس که اگر قدرت دستشون باشه از وسط نصفون کنن ...

عزیزم درست میگی خدا اینطوری نیست ولی اعمال ما هرکدوم عواقبی دارن.

شما نمیتونی با چاقو بزنی تووو چشم خودتو بگی خدا مهربونه و میدونه من توانشو نداشتم پس کور نمیشم.

بله😍 آزمایش دادم قطعی شد همه داشتن سکته میکردن جز من😂

وای خدا😘

مبارکتون باشه حالت رو خریدارم 🤗♥️خدا بهت یه قدرتی بده از به بهترین شکل از پسش بربیای     💪

با انرژی خیلی خوب میتونی😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

عزیز یه موقع سقط نکنی نی نی تو 

خدا حکمتی داشته که بهت داده ، اصلا شاید همه چیز قرار بهتر شه ، همون بچه شاید بشه مایه ی شیرینی لحظاتت ❤

نعمت خدا رو پس نزن ، شاید همین هدیه مایه ی آرامش و خوشی زندگیت شه عزیزم ❤ 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
عزیزم درست میگی خدا اینطوری نیست ولی اعمال ما هرکدوم عواقبی دارن. شما نمیتونی با چاقو بزنی تووو ...

کلا یه آیه داریم میگه شیطان انسان ها رو با کَرم خدا گمراه میکنه

یعنی میگه خدا به این مهربونی گناه کن بابا

وای خدا😘 مبارکتون باشه حالت رو خریدارم 🤗♥️خدا بهت یه قدرتی بده از به بهترین شکل از پسش بربیای &nb ...

انشاءالله 😍

ممنونم ازت😘🤍

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
عزیزم درست میگی خدا اینطوری نیست ولی اعمال ما هرکدوم عواقبی دارن. شما نمیتونی با چاقو بزنی تووو ...

نه عزیزم من نمیتونم صدمه بزنم بعد بگم‌خدا کریمه من از عهده این مسئولیت برنمیام و این یعتی چاقو زدن ب خودم و بچه ی اولیم

دقیقا گروهای فعالی وجود دارن که همینکار رو میکنن... یعنی مردم غریبه حاضرن پول بدن به مادر که بچه رو ...

پول همه چیز نیس این ک خودم توانشو ندارم مهمترینشه