سلام دوستان من یه دختر ۶ماهه دارم ناخواسته باردار شدم دوباره من نه استطاعت مالی دارم نه از لحاظ روحی مناسبم غیر از این هییییییچ کمکی هم ندارم و این بچرو نمیخوام با این که قرص میخوردم بازم باردار شدم چکار کنم دارم دیوونه میشه هنوز اولشه یعنی هفته سه بیشتر نیس
همچنان متاسف باش برام...مهم نیست....شاید اون چوبی که در موردش صحبت کردی،تاوان کار دیگه ای باشه....ول ...
خوبه باز آدم بدونه از کجا خورده... هزارتا مشکل و گرفتاری توی زندگیش داره، سقط هم میکنه میشه دوهزارتا مشکل، بعد دائم میگه من همش بدبختم... نمیفهمه بدبختیاش رو خودش داره یکی یکی میسازه....
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
همچنان متاسف باش برام...مهم نیست....شاید اون چوبی که در موردش صحبت کردی،تاوان کار دیگه ای باشه....ول ...
عزیزجان راست میگن این خانوم ، قتل ،قتلِ بخدا ، حالا چون این بچه دیده نمیشه و کوچیک دلیل نمیشه حق حیات نداره ، چرا داره، وقتی داره سقط میشه درد میکشه و ....💔💔💔💔💔
این عکس رو رابرت وولف، عکاس دانشگاه مینه سوتا، دقیقا در لحظه خروج جنین شش هفته از بدن مادر، گرفته....
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
استارتر یه پیشنهاد به اون خانمهایی که میگن خدا روزی رسانه یه شماره کارت بده.بگو بسم الله....شما دست ...
دقیقا گروهای فعالی وجود دارن که همینکار رو میکنن... یعنی مردم غریبه حاضرن پول بدن به مادر که بچه رو نگه داره، مادر اما ...
منتها مطلب اینجا پول نیست.... استارتر بهانه مالی داره ولی قششنگ فکراشم کرده و با احاطه کامل اومده راهکار میخواد...
به نظرت برای خدایی که حضرت موسی رو از رود نیل رسوند به دست دشمنشو مهرشو انداخت به دلشو تووو خونه دشمنش شاهانه بزرگش کرد کاری داره که وضع زندگیتو تغییر بده؟؟؟
تا دنیا بیاد کلی راه دارید. کلی انجمن حمایت از کودکان تاسیس شده که شیر حشک و پوشک هدیه میدن اصلا هم کاری به وضع اقتصادی طرف مقابل ندارن.
بله😍 آزمایش دادم قطعی شد همه داشتن سکته میکردن جز من😂
وای خدا😘
مبارکتون باشه حالت رو خریدارم 🤗♥️خدا بهت یه قدرتی بده از به بهترین شکل از پسش بربیای 💪
با انرژی خیلی خوب میتونی😘
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
وای خدا😘 مبارکتون باشه حالت رو خریدارم 🤗♥️خدا بهت یه قدرتی بده از به بهترین شکل از پسش بربیای &nb ...
انشاءالله 😍
ممنونم ازت😘🤍
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره