2777
2789
عنوان

سقط چنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 104 پست
به همین راحتی روش قتل پیشنهاد میده... چیزی نگفت که

من پرسیدم اونم جواب داد . من از همه راهکار برای سقط خواستم .پند و موعظه نمیخوام .مطمئن باشین هیچ مادری راضی ب سقط نیس مگر مجبور باشه

این چه حرفیه عزیزم مگه خدا دشمن بنده هاشه چرا باید تقاص یه سقط جنینو اینطوری بدی خدا رحمان و رحیمه& ...

باشه فدات

من خواهرانه گفتم ننداز 

همون خدای رحمان و رحیم توان نگه داری بچه رو بهت میده

شک نکن تو لایقتش رو داشتی که بهت داده

تو همین نی نی سایت چقد التماس دعا برا بارداری دارن

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کسی که اسمشو میاری اسمش خداس  خدا عین ادما نیس که اگر قدرت دستشون باشه از وسط نصفون کنن ...

عزیزم مسئله ، مسئله ی قتل یک آدم، حالا چون اسمش جنین دلیل نمیشه مثل مورچه پامون بزاریم روش و خلاص... خدا هم تو این موارد از حق اون بچه نمیگذره فدات شم

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
سقط جنین در موارد عمدی عبارت اشتباهیه. اسمش باید باشه قتل جنین... حالا شما خودت میدونی... به خاطر ش ...

توی دنیا مردم هزار تا گناه کبیره میکنن از صبح تا شب

دروغ میگن عین نقل و نبات بعد قضیه سقط ک میشه ....

بدتر اینه که فکر میکنن خدا بعد سقط بلای اسمانی نازل میکنه یعنی چی چه حرفیه گناه کبیره هست ولی وقتی ...

این حرفا اراجیفه....فقط و فقط خودت شرایطتو میدونی....خودتو با این حرفا که خدا عذاب میده و فلان آزار نده....اینا حرفای پیرزنای ۲۰ سال پیش بود....دوره اش تموم شد...هممون میدونیم که هیچ امید و آینده ای نیست...نه رونق اقتصادیه،نه پوله،نه شغله،نه آب هست....هیچی نیست...تا دلت بخواد افکار پوسیده هست....

با خیال راحت برو کارتو بکن....هیچ عذابی در انتظارت نیست....عذاب وقتیه که نتونی آینده سو تامین کنی

عزیزم مسئله ، مسئله ی قتل یک آدم، حالا چون اسمش جنین دلیل نمیشه مثل مورچه پامون بزاریم روش و خلاص... ...

عزیزم من لایق نیستم 

من بچه نمیخوام انقد خسته ام دلم میخواد بمیرم ای کاش منم همراهه این بچه بمیرم تموم

عزیزم کسی که اسمشو میاری اسمش خداس  خدا عین ادما نیس که اگر قدرت دستشون باشه از وسط نصفون کنن ...

برا این دوس داشتی آیه ۵ سوره فاطر رو با تفسیر بخون

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
توی دنیا مردم هزار تا گناه کبیره میکنن از صبح تا شب دروغ میگن عین نقل و نبات بعد قضیه سقط ک میشه .. ...

قتل هم گناه کبیره است... زنا هم گناه کبیره است... چون بقیه گناه مرتکب میشن، ما هم آزادنه یه انسانو از حق حیات محروم کنیم؟ انسان بی دفاع تر از جنین توی این دنیا داریم؟ حتی وقت نکرده با گریه و خنده خودش رو توی دل مادر جا کنه...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
این حرفا اراجیفه....فقط و فقط خودت شرایطتو میدونی....خودتو با این حرفا که خدا عذاب میده و فلان آزار ...

والا بخدا

خودم جونی برام نمونده بعد به فکر یکی دیگه باشم

من ادم نیستم 

متاسفم برات اون دنیا بشین روبه روی خدا بگو اره من بودم تشویقش کردم من گفتم بره بندازه من می ...

همچنان متاسف باش برام...مهم نیست....شاید اون چوبی که در موردش صحبت کردی،تاوان کار دیگه ای باشه....ولی ذهن بیمارت ربطش داد به سقط

همچنان متاسف باش برام...مهم نیست....شاید اون چوبی که در موردش صحبت کردی،تاوان کار دیگه ای باشه....ول ...

امضام

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

این جنین تقریبا ۶ هفته است... یه انسان مینیاتوری. حامل تمام ژنهای یک انسان بالغ... فقط از نظر آناتومی هنوز کامل نشده و آنزیمها و پروتیینهاش سخت مشغولن. تمام ارگانها و سلواهای بدنش به امید حیات دارن فعالیت میکنن... یهو مادر تصور میکنه این انسان زنده زیادیه... الان وقتش نیست... در حالی که حقی نداره برای قتلش... همونقدر که حق نداره بچه دوساله اش رو بکشه...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
عزیزم من لایق نیستم  من بچه نمیخوام انقد خسته ام دلم میخواد بمیرم ای کاش منم همراهه این بچه بم ...

ناامیدی نکن خانوم جان😔 بچه یک قسمت خداوندی اگه سهم و نصیبت نبود خدا تو شکمت قرارش نمی‌داد. اون کوچولو هم عین همین بچه ای که الان داری که الهی همیشه سالم باشه هیچ فرقی نداره فقط این هنوز روش ندیدی که مهرش به دلت بیوفته‌. حیف گناه داره🥺💔بخدااا

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.