2777
2789
عنوان

سقط چنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 104 پست
چه گرفتاری اخه این حرفو نزن با این وضع درامد مگه میشه یه موجود رو بدبخت کرد مگه خرج شیرخشک و پوشک ب ...

چه گرفتاری؟

از وقتی اونو سقط کردم بچه بزرگم یه پاش دکتره یه پاش بیمارستان هزار کوفت و زهر مار

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من وضع مالیش خیلی وحشتناک خراب بود ورشکست شدن   ناخواسته باردار شد همه بهش تیکه می ...

من جدا از وضع مالی خودم حال روحیم خرابه افسردگی مزمن گرفتم من پدرمو از دست دادم اصلا بچه هم ک دارم خودمو لعنت میکنم ۰را بدبختش کردم .نه شیر دارم نه حوصله نه اعصاب اصلا من لایقش نیستم

چه گرفتاری اخه این حرفو نزن با این وضع درامد مگه میشه یه موجود رو بدبخت کرد مگه خرج شیرخشک و پوشک ب ...

برای همه راحته میگن نگه دار،

اما سختی و خرج و مواظبت و... همه چیش رو از خودت باید بذاری خودتو اذیت نکن 

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
چه گرفتاری؟ از وقتی اونو سقط کردم بچه بزرگم یه پاش دکتره یه پاش بیمارستان هزار کوفت و زهر مار

این چه حرفیه عزیزم مگه خدا دشمن بنده هاشه

چرا باید تقاص یه سقط جنینو اینطوری بدی خدا رحمان و رحیمه 

صدقه بده و ازش بخواه بچتو شفا بده خیلی ها اطرافم سقط کردن خوب و خوشن مگه خدا فقط با تو لجه؟ خدا مهربونه از دل ما هم خبر داره

من جدا از وضع مالی خودم حال روحیم خرابه افسردگی مزمن گرفتم من پدرمو از دست دادم اصلا بچه هم ک دارم خ ...

عزیزم

خدا پدرتو بیامرزه

من میدونم تو شرایط سختی هستی

وگرنه مکه میشه مادر بچه ای که تو دلش پناه گرفته رو بخواد از بین ببره

ولی اینو بدون که زندگی بالا و پایین داره

منم از شکم سیری نمیگم سقط نکن

همه چی دیدم تو این دنیا

خودم دارم بچه ای رو بزرگ میکنم که واقعا کار هر کسی نیست به خاطر اختلالش ساده ترین چیزهای زندگی تو آرزو منه

ولی خب خدا خواسته و اون بچه رو خلق کرده نمیشه خلقت خدا رو که از بین ببریم از وقتی نطفه اش بسته شده خلق شده دیگه دیر و زود نداره

من خیلی بچه دیدم قدم خیرن شاید اینم نقطه امید تو بشه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
استارتر یه پیشنهاد به اون خانمهایی که میگن خدا روزی رسانه یه شماره کارت بده.بگو بسم الله....شما دست ...

بدتر اینه که فکر میکنن خدا بعد سقط بلای اسمانی نازل میکنه یعنی چی چه حرفیه

گناه کبیره هست ولی وقتی من نمیتونم به زور چرا نگه دارم خب

سقط جنین در موارد عمدی عبارت اشتباهیه. اسمش باید باشه قتل جنین...

حالا شما خودت میدونی... به خاطر شرایط مالی و... یه قتل به نامت نوشته میشه... همین...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
استارتر یه پیشنهاد به اون خانمهایی که میگن خدا روزی رسانه یه شماره کارت بده.بگو بسم الله....شما دست ...

متاسفم برات

اون دنیا بشین روبه روی خدا بگو اره من بودم تشویقش کردم

من گفتم بره بندازه

من میگم خودم این کار اشتباه رو انجام دادم

میگم پشیمونم

میگم استارتر تو اشتباه منو تکرار نکن

ای ایهالناس چوب خدا صدا نداره یه جای چنان میزنت زمین که حتی توان نداری بگی خدا چرا من

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
مگه چی گفت؟!!!

به همین راحتی روش قتل پیشنهاد میده... چیزی نگفت که

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
متاسفم برات اون دنیا بشین روبه روی خدا بگو اره من بودم تشویقش کردم من گفتم بره بندازه من می ...

عزیزم کسی که اسمشو میاری اسمش خداس 

خدا عین ادما نیس که اگر قدرت دستشون باشه از وسط نصفون کنن

انقد بزرگ و مهربونه ک با هیچ چوبی بندشو نمیزنه