2777
2789
عنوان

درد بارداری😭😭😭

177 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها من چندروز پیش تاپیک زدم ک لگن و کمر و زیر دلم درد میکنه.رفتم دکتر گفت از سرما قلنج کرده بچت...

گرم نگع داشتم خودمو خیلی بهتر شدم.

اما هنوز ک هنوزه درد زیر دل و لگن دارم بنظرتون طبیعیه؟

یا دکتر دیگ برم؟

هفته ۱۷ ام

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

ب نظرم ربطی ب گرمی سردی نداره،من ازهفته ۵ تا الان داغونم،،دکترم گفته رحمت داره کش میاره داره بزررگ میشه فشارش رو لگن و مثانه هست،، این دردا رو تا اخر بارداری داری

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا اون بچه هنوز چی هست که قلنج کنه 😃 دکترت چقد مثله مامان بزرگاس...😃 اصلا نگران سرد و گرم شدن بچه نباش... خودت سردیت شده که گرم کردی خوب شدی.... خیالت راحت نینی خوبه 😍

ب نظرم ربطی ب گرمی سردی نداره،من ازهفته ۵ تا الان داغونم،،دکترم گفته رحمت داره کش میاره داره بزررگ م ...

اخه میدونی اصلا درد نداشتم یهویی اینطوری شد.فقط گاهی که زیاد وایمیستادم زیردلم درد میکرد.برای همین نگران شدم

۲هفته دیگ نوبت سون  انومالیه خودمو میخورم تااونوقت

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
من امروزرفتم تو۲۰هفته ینی داغونم ازدرد کمر لگن واژن درد طول سرویکست پایین نیس؟ عددشومیدونی؟؟

واای خیلی بده درکت میکنم میخوام بشینم گریه کنم دیگ.اره عزیز ۳۵ زده.همه چیم طبیعی بود یهو درد اومد سراغم.

اخه میدونی اصلا درد نداشتم یهویی اینطوری شد.فقط گاهی که زیاد وایمیستادم زیردلم درد میکرد.برای همین ن ...

نترس کاملا طبیعیه،،منم اینطورم،،دوستام همه اینطور بودن ک پرسیدم،، هی که سن بارداریت بره بالا بیشترم میشه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
نه بابا اون بچه هنوز چی هست که قلنج کنه 😃 دکترت چقد مثله مامان بزرگاس...😃 اصلا نگران سرد و گرم شدن ...

راستش خودمم خندم گرفت🤭ان شاالله ک خیره مرسی از دلگرمیت عزیز.من خیلی جوشیم همش تو فکرشم نکنه مشکلی پیش اومده.هرچند ضربه میزنه به شکمم ولی من ول کن قضیه نیستم چون شدید درد میکنه

واای خیلی بده درکت میکنم میخوام بشینم گریه کنم دیگ.اره عزیز ۳۵ زده.همه چیم طبیعی بود یهو درد اومد سر ...

مال من۳۲ ک میگن مرزه میگم نکنه کم شده خودم نمیدونم 😔😔ک اینجوری درددارم چون دردواژنم دوسه شبه شروع شده منم دقیقا همچیم خوب بودیهویی واژن دردکرفتم کمردردزیادانقدمیترسم

دخترنازم منتظرتم مامانی
نترس کاملا طبیعیه،،منم اینطورم،،دوستام همه اینطور بودن ک پرسیدم،، هی که سن بارداریت بره بالا بیشترم ...

خب خداروشکر ک طبیعیه مرسی عزیز.

من شاغلم هستم نمیدونم فردا قراره چجوری برم مدرسه

راستش خودمم خندم گرفت🤭ان شاالله ک خیره مرسی از دلگرمیت عزیز.من خیلی جوشیم همش تو فکرشم نکنه مشکلی پ ...

عزیزم...خواهش میکنم 😍😘 

نگران نباش این دردا بخاطر اینه که رحمت داره جا باز میکنه و کش میاد ... هممچن همین وضعیم 😃 دردای یهویی و تیز 😁

ببخشید ترشح هم داری؟؟؟ منم ۱۶ ام همینطورم

بله جدیدا زیاد شده