فریماه401 مدیر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 عنوان درد بارداری😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 55 پست سلام بچه ها من چندروز پیش تاپیک زدم ک لگن و کمر و زیر دلم درد میکنه.رفتم دکتر گفت از سرما قلنج کرده بچت...گرم نگع داشتم خودمو خیلی بهتر شدم.اما هنوز ک هنوزه درد زیر دل و لگن دارم بنظرتون طبیعیه؟یا دکتر دیگ برم؟هفته ۱۷ ام 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚 1400/07/16 | 23:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آهو۱۹ عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 2827 نه .من ویار خیلی بدی داشتم .هنوز یکم دارم احساس بد نسبت به غذا رو به گشنگی عادت کردم.زیاد میل ندارم ... چ خوب اینطوری چاق نمیشی من انقدر ميخورم در حد لالیگا باز گشنمه 😩😩😩😩😩
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 واکسن زدی? نه هنوز یکم حالت سرماخوردگی داشتم گذاشتم بهتر بشم.خدا بخواد پنج شنبه ان شاالله 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
آهو۱۹ عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 2827 من اذیت نمیشدم اصلا.ولی الان با این وضعیتی که پیدا کردم فردا فک کنم خیلی اذیت شم بشین زیاد راه نرو
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 چ خوب اینطوری چاق نمیشی من انقدر ميخورم در حد لالیگا باز گشنمه 😩😩😩😩😩 اگر لاغری ک زیاد مشکلی نیست من همش وزن کم میکردم.حاضر بودم چاق بشم لاغر کنم ولی انقدر بتهوع نداشته باشم.خیلی سخته ویار بو .نه گوشتی ن برنجی ن چیز مقوی ای .نمیدونم چطور به سلامت گذروندم.هنوزم از گوشت بیزارم.بوی کباب حالمو خیلی بد میکنه 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
rayti عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1032 نه هنوز یکم حالت سرماخوردگی داشتم گذاشتم بهتر بشم.خدا بخواد پنج شنبه ان شاالله اول حاماتست پی سی اربدیاااا بعدبری براواکسن دخترنازم منتظرتم مامانی
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 بشین زیاد راه نرو اره یکی میاد کمکم اون بنده باید جور کارای ایستادمو بکشه 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 اول حاماتست پی سی اربدیاااا بعدبری براواکسن اره ان شاالله جای خونمون هست میرم تست میدم بعد واکسن میزنم 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
rayti عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1032 اره ان شاالله جای خونمون هست میرم تست میدم بعد واکسن میزنم انشالله ب سلامتی بگذره این دورانت وزایمان راحتی داشته باشی عزیزم دخترنازم منتظرتم مامانی
آهو۱۹ عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 2827 اگر لاغری ک زیاد مشکلی نیست من همش وزن کم میکردم.حاضر بودم چاق بشم لاغر کنم ولی انقدر ب تهوع نداشته ... وای چ سختت بوده نه من متاسفانه ۷۰ کیلو ام
فریماه401 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 2834 انشالله ب سلامتی بگذره این دورانت وزایمان راحتی داشته باشی عزیزم قربونت گلم.ان شاالله.همچنین برای شما.خوشحال شدم از همصحبتی باهاتون🌹 💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم! بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
rayti عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1032 قربونت گلم.ان شاالله.همچنین برای شما.خوشحال شدم از همصحبتی باهاتون🌹 فدات گلم همچنین😍♥️ دخترنازم منتظرتم مامانی