2777
2789
عنوان

درد بارداری😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 55 پست
کاملا مثه منی پس شاید منم مشکلی ندارم الکی نگرانم  بچت دختره؟

من ک دکتر گفت طبیعیه استرس نداشته باش.ان تی گفت احتمال زیاد دختره.منم دلبستم به دخترم.حالا اخر این ماه باید برم انومالی اگر عوض بشه نمیدونم چیکار کنم😑

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فک کنم بچتون خیلی بزرگ تر از من باشه.چند هفته این؟باید خیلی واضح باشه

امروز شدم۲۰هفتع ۱روز خب من از۱۶کامل حس میکرد این هفته خیلی زیادشده واینکه ب بارداری دومم خیلی ربط داره من بارداری اولموتا۲۳هفتع نفهمیدم هیچیییی

دخترنازم منتظرتم مامانی
من ک دکتر گفت طبیعیه استرس نداشته باش.ان تی گفت احتمال زیاد دختره.منم دلبستم به دخترم.حالا اخر این م ...

بمنم گف ۸۰درصددختره ک انومالی هم گف دختر 

دخترنازم منتظرتم مامانی
خیلی بده من طول سرویکسم ۴۸ ولی یک هفتس مهمون داشتم کمر درد داره نابودم میکنه با پشت درد

وای خیلی سخته مهمون داری تو این وضع.من ک کسی بیاد واقعا شغلمو بهونه میکنم ک نمیرسم ان شاالله یه وقت دیگ.خیلی مهمون دوس دارم ولی واقعااا نمیکشم

اگر شکمم بزرگ بشه نمیدونم چیکار کنم

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
امروز شدم۲۰هفتع ۱روز خب من از۱۶کامل حس میکرد این هفته خیلی زیادشده واینکه ب بارداری دومم خیلی ربط دا ...

دقیقا به منم گفت تا ۲۰شاید چیزی نفهمی چون بارداری اولته.اما من واضح حس میکنم اما ن خیلی زیاد.البته میگن بعضی از بچه ها تحرکشون کمم هست

دقیقا به منم گفت تا ۲۰شاید چیزی نفهمی چون بارداری اولته.اما من واضح حس میکنم اما ن خیلی زیاد.البته م ...

بازم عالیه ماشالله تواین هفته حس میکنی شکمت بزرگ شده؟

دخترنازم منتظرتم مامانی
وای خیلی سخته مهمون داری تو این وضع.من ک کسی بیاد واقعا شغلمو بهونه میکنم ک نمیرسم ان شاالله یه وقت ...

من تز جمعه هفته پيش دارجون میکنم تو خونه از فردا تا یکهفته میخوام بخوابم شما سخت نیس هروز میری سرکار؟

بازم عالیه ماشالله تواین هفته حس میکنی شکمت بزرگ شده؟

اره تو ان تی هم بچه مااشاالله دایم تکون میخورد بااینک من چیز شیرین نخورده بودم.یه دیقه وانمیستاد.موقعی که میخواست بینیشو ببینه دوتا دستشو گذاشت رو بینیش.وروجک خیلی شیطونه .بنده خدا دکتره انقدر تکون داد دستگاه رو رو شکمم تا دستشو برداشت.زیر دلم سفت و سنگین شده وقتی میشینیم سنگینشو حس میکنم اما خیلی بزرگ نشده چون یکم شکم و پهلو داشتم

من تز جمعه هفته پيش دارجون میکنم تو خونه از فردا تا یکهفته میخوام بخوابم شما سخت نیس هروز میری سرکار ...

من اذیت نمیشدم اصلا.ولی الان با این وضعیتی که پیدا کردم فردا فک کنم خیلی اذیت شم

اره تو ان تی هم بچه مااشاالله دایم تکون میخورد بااینک من چیز شیرین نخورده بودم.یه دیقه وانمیستاد.موق ...

ای جانم ماشالله پس ازالان مواظب باشه ک کارت تمومه من پسرم همینجوری بوددقبقا الانم شرررره

دخترنازم منتظرتم مامانی
ببخشید شما تند تند گشنه هم میشید ؟

نه .من ویار خیلی بدی داشتم .هنوز یکم دارم احساس بد نسبت به غذا رو به گشنگی عادت کردم.زیاد میل ندارم و گرسنم نمیشه

ای جانم ماشالله پس ازالان مواظب باشه ک کارت تمومه من پسرم همینجوری بوددقبقا الانم شرررره

مرسی عزیزدلم.اره واقعاا همسرمم خیلی شیطون بوده بچگیاش همه میگن.احتمالا به باباش رفته.