2777
2789
عنوان

درد بارداری😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 55 پست
تاریخ اخرین پریودت کی بوده من ۳ تیر بودم باهمیم فک کنم

من دقیق یادم نیست چون اینماه اصلا فکرشو نمیکردم ولی همون ۲۶یا۲۷خرداد 

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مال من۳۲ ک میگن مرزه میگم نکنه کم شده خودم نمیدونم 😔😔ک اینجوری درددارم چون دردواژنم دوسه شبه شروع ...

برای من گفت ۳۵ خوبه.شما نرفتی دکتر؟

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
عزیزم...خواهش میکنم 😍😘  نگران نباش این دردا بخاطر اینه که رحمت داره جا باز میکنه و کش میاد . ...

دقیقاا 😘😘

راسی حرکات بچتوکجاحس میکنی؟

زیر دلم در حد دوتا ضربه کوچیک.خیلی زیاد نیست حرکتاش چون کوچیکه.از وسطای هفته ۱۶ اینو حس کردم.مثل نبضه.

برای من گفت ۳۵ خوبه.شما نرفتی دکتر؟

بچه اولته؟

رفتم دکتر گفت سنگینی برندار 

پله بالاپایین نرو

کمترراه برو کارای روزمرتوبکن 

ولی من خودم میترسم یک استراحت نسبی دارم تکررادرارت چجوریه؟هرچنددقه میری دستشویی؟

دخترنازم منتظرتم مامانی
اخی گوگولی برا منم میچرخه یکمی

الهیی.تجربه اولمه .هرچی میشه سریع از مامانم میپرسم.ولی خیلی لذت بخشه.خدا حفظش کنه نی نی تونو

زیر دلم در حد دوتا ضربه کوچیک.خیلی زیاد نیست حرکتاش چون کوچیکه.از وسطای هفته ۱۶ اینو حس کردم.مثل نبض ...

من بارداری دوممه الان بچم کامل حرکت میکنه اما خیلی پایین معذرت ها انگارروی خط بیکینی

دخترنازم منتظرتم مامانی
بچه اولته؟ رفتم دکتر گفت سنگینی برندار  پله بالاپایین نرو کمترراه برو کارای روزمرتوبکن  ...

اره اولیه.من دکترم گفت همه چیت نرماله سرکارتم راحت برو.من خیلی تو خونه راه میرم سرکارمم دایم راه میرم.اصلا اذیت نمیشدم اما تو این چند روز تعطیلی کلی درد کشیدم.

من تکرر ادرار دارم .وقتی مایعات میخورم چند برابر میشه.شاید هر یه رب ۱بار

ممنونم عزیزم ان شالله برا همه باردار و همچنین شما 

ان شاالله

من بارداری دوممه الان بچم کامل حرکت میکنه اما خیلی پایین معذرت ها انگارروی خط بیکینی

شما فک کنم بچتون خیلی بزرگ تر از من باشه.چند هفته این؟باید خیلی واضح باشه

اره اولیه.من دکترم گفت همه چیت نرماله سرکارتم راحت برو.من خیلی تو خونه راه میرم سرکارمم دایم راه میر ...

کاملا مثه منی پس شاید منم مشکلی ندارم الکی نگرانم 

بچت دختره؟

دخترنازم منتظرتم مامانی