nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 عنوان دوست دارم یه زن خیلی قوی باشم 😢 212 بازدید | 16 پست من همه جوره به شوهرم وابسته م . البته شاغلم و مالی مستقلم ولی عاطفی و کارهای دیگه رو خیلی بهش وابسته م. از خودم بدم میاد چجوری میتونم مستقل باشم 😞😞😞 برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔 1400/07/16 | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205938 پس ب خودت کمک کن وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 هیچکس زن قوی نیست منو راهنمایی کنه 😭😭 برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 من همه جوره مستقلم به جز مالیهر کسی نقطه ی ضعفی داره اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ساراااااااام عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 4286 مهم مالی مستقلی بقیشو درک نکردم دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 پس ب خودت کمک کن چجوری ؟؟ سن پایین ازدواج کردم. خونه پدریمم به شدت محدود بودم و بی دست و پا. برای همین خیلی وابسته شوهرم شدم از این شرایط متنفرم 😭😭😭😭 برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
ساراااااااام عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 4286 من همه جوره مستقلم به جز مالی هر کسی نقطه ی ضعفی داره مثل من خخخ .همون پول مهمه دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته
سمیه_1367 عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 21770 خوب عاطفی بودن که اشکالی نداره..کارای دیگه یعنی چی..مثلا اگه الان از زندگیتون چند روزی خارج بشه توانایی انجام کاراتونو ندارید؟ خرید بلد نیستید؟ خوب بعضی کارا هم مردونه اند لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205938 چجوری ؟؟ سن پایین ازدواج کردم. خونه پدریمم به شدت محدود بودم و بی دست و پا. برای همین خیلی وا ... مطالب راجب استقلال روحی بخون وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
ساراااااااام عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 4286 یکم مطالعه کن اعتماد بنفستو بالا ببر من اصلن به کسی وابسته نمیشم دکتر گفت خودشیفته ایی براهمین دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 مهم مالی مستقلی بقیشو درک نکردم هیچ کاری نمیتونم تنهایی انجام بدم حتی خرید همیشه باید شوهرم باشه اگه تنهایی برم خرید نمیتونم هیچی بپسندم عاطفی به شدت بهش وابسته م فکر اینکه یه روز نباشه دیوونم میکنه خلاصه خیلی بد اوضاع 😭😭😭 برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 خوب عاطفی بودن که اشکالی نداره..کارای دیگه یعنی چی..مثلا اگه الان از زندگیتون چند روزی خارج بشه &nbs ... اره دقیقا همینایی که گفتی نه دوست دارم خودم بتونم همه کارارو انجام بدم برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
nika1990 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7113 یکم مطالعه کن اعتماد بنفستو بالا ببر من اصلن به کسی وابسته نمیشم دکتر گفت خودشیفته ایی براهمین خوش بحالت کاش منم مثله تو بودم 🥺🥺 برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
ساراااااااام عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 4286 خوش بحالت کاش منم مثله تو بودم 🥺🥺 منم دلم تنگ برا دوس داشتن ولی نمیتونم .اصلن غرورم نمیزازه به کسی بچسبم توهم کتاب زنان زیرک رو بخون دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته