2777
2789
عنوان

دوست دارم یه زن خیلی قوی باشم 😢

212 بازدید | 16 پست

من همه جوره به شوهرم وابسته م . البته شاغلم و مالی مستقلم ولی عاطفی و کارهای دیگه رو خیلی بهش وابسته م. از خودم بدم میاد 

چجوری میتونم مستقل باشم 😞😞😞

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

پس ب خودت کمک کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس زن قوی نیست منو راهنمایی کنه 😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

مهم مالی مستقلی بقیشو درک نکردم

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
پس ب خودت کمک کن

چجوری ؟؟ 

سن پایین ازدواج کردم. خونه پدریمم به شدت محدود بودم و بی دست و پا. برای همین خیلی وابسته شوهرم شدم 

از این شرایط متنفرم 😭😭😭😭

من همه جوره مستقلم به جز مالی هر کسی نقطه ی ضعفی داره

مثل من خخخ .همون پول مهمه 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

خوب عاطفی بودن که اشکالی نداره..کارای دیگه یعنی چی..مثلا اگه الان از زندگیتون چند روزی خارج بشه  توانایی انجام کاراتونو ندارید؟ خرید بلد نیستید؟ خوب بعضی کارا هم مردونه اند

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
چجوری ؟؟  سن پایین ازدواج کردم. خونه پدریمم به شدت محدود بودم و بی دست و پا. برای همین خیلی وا ...

مطالب راجب استقلال روحی بخون

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یکم مطالعه کن اعتماد بنفستو بالا ببر من اصلن به کسی وابسته نمیشم دکتر گفت خودشیفته ایی براهمین

مهم مالی مستقلی بقیشو درک نکردم

هیچ کاری نمیتونم تنهایی انجام بدم حتی خرید 

همیشه باید شوهرم باشه 

اگه تنهایی برم خرید نمیتونم هیچی بپسندم 

عاطفی به شدت بهش وابسته م فکر اینکه یه روز نباشه دیوونم میکنه 

خلاصه خیلی بد اوضاع 😭😭😭

خوب عاطفی بودن که اشکالی نداره..کارای دیگه یعنی چی..مثلا اگه الان از زندگیتون چند روزی خارج بشه &nbs ...

اره دقیقا همینایی که گفتی 

نه دوست دارم خودم بتونم همه کارارو انجام بدم 

یکم مطالعه کن اعتماد بنفستو بالا ببر من اصلن به کسی وابسته نمیشم دکتر گفت خودشیفته ایی براهمین

خوش بحالت کاش منم مثله تو بودم 🥺🥺

خوش بحالت کاش منم مثله تو بودم 🥺🥺

منم دلم تنگ برا دوس داشتن ولی نمیتونم .اصلن غرورم نمیزازه به کسی بچسبم توهم کتاب زنان زیرک رو بخون