2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 199 پست
خودتو میخوای تو این زندگی زجر بدی؟!!حداقل طلاق نمیگیری ادمشون کن زهر چشم بگیر ازشون مادرشوهر دیه چه ...

اخه چیکار کنم‌چطوری میدونم شوهر خیلی دوستم داره ولی مادرش نمیزاره 

کوردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دفاع میکرد انقد مادرش خودشو‌ب میکنه منم هی میخوام ثابت کنم  یه بار حرف مادرشو باور نکرد دروغکی ...

خب کلا چیکار به رفت و آمد شما داره؟

شوهرتون نمیگه به مادرش که خب چیکار به شما داره؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

شوهرت چون میدونه هرکار کنن بازم هستی اذیتت میکنن، به پدر توضیح بده کلا جلو همسرت یجور باشه که اگه اذیتی برگردی فقط وانمود کنه 

با همسرت یجور جدی حرف بزن که وقتی گفت مادرم میگه فلان ، بگو هر چی مادرت بگه گوش میکنی من دیگه به خودت نگم پس ، از این به بعد به مادرت بگم کجا میرم چیکار میکنم اون بهت میگه هر چی دلش بخواد، بعدم بگو خدا شاهده الان اذیتم کنی دفعه بعد دیگه هرجا برم نمیگم چون تو که آخرش منو میزنی دعوا میکنی دیگه فرقی نداره بگم نگم 

یکم رفتارت عوض کنه

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اخه چیکار کنم‌چطوری میدونم شوهر خیلی دوستم داره ولی مادرش نمیزاره 

اول از همه دیه نباید به مادرشوهر بگی کجا میری چیکار میکنی

دوم باید دیه ازین به بعد از همسرت اجازه نگیری کجا میری فقط اطلاع بده بدونه بچه دوساله نیستی

سوم اگه شوهرت زد واینسا بخور جیغ و داد و هوار راه بنداز اگه شدید بود زنگ بزن 110

زهر چشم بگیری درست میشن

میشه برای رسیدن به ارزوم و خواستم یه حمد مهمونم کنی؟😢
بله چن بار به زور مجبورش کرده کتکم برنه حتی بهدش شوهر معذرت خواهی کرده 

ببخشید شوهرتون زیادی به حرف مادرش گوش میکنه

دیگه هر چی گفت که نباید گوش کنه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
شوهرت چون میدونه هرکار کنن بازم هستی اذیتت میکنن، به پدر توضیح بده کلا جلو همسرت یجور باشه که اگه اذ ...

چن بار گفتم حتی رفتم خونه پدرم برای قهر کردن رفته بودم پدرم انقدرمنو زد  گفت من روزی که عروسی کردی چی بهت گفتم حق قهر کردن نداری خرچی براش توضیح دادم کتکم میزنن فش میدن جواب نمیده 

کوردم 
بله چن بار به زور مجبورش کرده کتکم برنه حتی بهدش شوهر معذرت خواهی کرده 

عجب 

مادر شوهر زن عموم هم همین طور بود 

یادمه عموم زنشو میبرد تو اتاق به دروغ میزد تو دیوار که مامانش بگه اوفی خوبش کردی زدیش  

البته خدا بیامرز فوت شد الان غیبت نشه پشت سر مرده

خب کلا چیکار به رفت و آمد شما داره؟ شوهرتون نمیگه به مادرش که خب چیکار به شما داره؟

یه عروسش  خونش توی شهر دیگه است باید بدونه چیکار میکنه زنگ میزنع تصویری ببینم‌کجای 😐

کوردم 
چن بار گفتم حتی رفتم خونه پدرم برای قهر کردن رفته بودم پدرم انقدرمنو زد  گفت من روزی که عروسی ک ...

مشکل خودتی عزیزم، الان از دستم ناراحت میشی ولی بهت میگم تو هستی اجازه میدی همه بزننت ، مشاور برو حتما کمکت میکنه 

مگرنه همه به خودشون حق میدن بزننت و دعوات کنن، یجورایی کلا در نقش مظلوم فرو رفتی حتما حتما مشاوره تنها برو بهت یاد میده چه برخوردی کنی

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
شوخرم حرفای دروغشو باور داره من چه خاکی بر سرم بریزم دعوام میکنه 

عزیزم رابطه ات با خانواده شوهر باید از طریق شوهر باشه مثلا این موضوع که می خای بری خونه عمه ات به شوهرت می گفتی به مادرش بگه که داری می ری بعدم از شوهرت می پرسیدی چی کار کنی بری یا ن مادرش می یاد یا ن

بعد به مادر شوهرت می گفتی پسرت به من گفت برو حرفی داری به پسرت بگو