2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 199 پست
بخدا اون قد خونه نیست که غر بزنم کنارش ساعت دوازده ظهر میرا ساعت چهار صبح برمیگرده 

اخی عزیزم خودتو ناراحت نکن استرس هم خوب نیست   بیخیالش حالا چهار صبح که بیاد دعوا نمیکنه مطمعن باش

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مجبور میکنه بزنه منو

غلط میکنه کسی بزنت😐 اینقدر ساکتید که میزارید شوهر بزنتون؟!!!😐 اگه بار اول جیغ و داد و هوار میکردی زنگ میزدی 110 دیع پرو نمیشد شوهرت .مادرشوهرت هم وقت پیدا نمیکرد

دست روت بلند کرد زنگ بزن پلیس

میشه برای رسیدن به ارزوم و خواستم یه حمد مهمونم کنی؟😢
بگم چی  انقدر استرس دارم فکرم به هیچی نمی رسه

قبل از اینکه شوهرت برسه مادرش پرش کنه تو زنگ بزن گریه زاری کن بگو مادرت بهش گفته بودم میرم هیچی نگفت حالا اومد فحشم داد واینحرفا

مجبور میکنه بزنه منو

یعنی تا حالا کتک هم خوردید؟😑

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
اخی عزیزم خودتو ناراحت نکن استرس هم خوب نیست   بیخیالش حالا چهار صبح که بیاد دعوا نمیکنه مطمعن ...

دیدم که میگم نمیخوابه  دعوا داره پیرزن هر موقع شب  ببینی بیداره داره قران میخونه این قران بخوره تو سرش 

کوردم 
وای دخترمو چیکار کنم اصلا این راهش نیست 

خودتو میخوای تو این زندگی زجر بدی؟!!حداقل طلاق نمیگیری ادمشون کن زهر چشم بگیر ازشون

مادرشوهر دیه چه خریه که بخواد برات تعیین تکلیف کنه اخه

میشه برای رسیدن به ارزوم و خواستم یه حمد مهمونم کنی؟😢
از اول نوشتم نخوندی  بخدا هر کاری کنم باید ازش اجازه بگیرم وگرنه برام دعوا درست میکنه این زنیکه ...

چرا متوجه شدم ولی خب نذارید ادامه پیدا کنه 

شوهرتون دفاعی از شما نمیکنه؟

یا مثلا از اول که اومدید اینجوری بودن هیچی نگفتید 

که مثلا چرا من باید اجازه بگیرم و اینا؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
چرا متوجه شدم ولی خب نذارید ادامه پیدا کنه  شوهرتون دفاعی از شما نمیکنه؟ یا مثلا از اول که او ...

دفاع میکرد انقد مادرش خودشو‌ب میکنه منم هی میخوام ثابت کنم  یه بار حرف مادرشو باور نکرد دروغکی خودشو زد به مریضی خودشو بی هوش کرد زود بردنش بیمارستان همش فیلمش بود چرا یعنی پسرم من دارم دروغ میکم  من مادرت چن سال بزرگت کردم با این حرفا این کارا رو‌میکنه 

کوردم