2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 199 پست
نه والله با شوهر م دوست بودم اولش او دنیا فقط من بودمو بس مادرش حسودیش شد دست به کار شد از این که شو ...

ببین چون شوهرت دوستت داره راحت میتونی بکشیش دوباره سمت خودت اصلا تو خونه راجع به خانوادش هیچی نگو نزار حساس بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین حالاکه به دروغ بهت نسبت میده واقعافحشش بده توروی خودش که بعدکه به شوهرت گفت دلت نسوزه😂

خدایش راس میگی من هی میگم پیره موی سرش سفیده  هی بی احترامی نمیکنم  اخه کسی نیست بگه پیره خرفت برو بشین منتظر مردن باش ترو چه به این کارا 

کوردم 
ولا نمیدونم پ چرا زن داداشم روی سر ما جا داره بخدا وقتی میره خونه مامانم  اینا دست به سیاه و سف ...

چون مادرت زن خوبی و عاقل هست دلش نمیخواد زندگی پسرش خراب بشه ولی مادرشوهرت زندگی پسرش واسش مهم نیست فقط میخواد عقده هاش خالی کنه

ببین چون شوهرت دوستت داره راحت میتونی بکشیش دوباره سمت خودت اصلا تو خونه راجع به خانوادش هیچی نگو نز ...

بخدا اون قد خونه نیست که غر بزنم کنارش ساعت دوازده ظهر میرا ساعت چهار صبح برمیگرده 

کوردم 
شوخرم حرفای دروغشو باور داره من چه خاکی بر سرم بریزم دعوام میکنه 

اووو یه جوری داری پیاز داغشو زیاد میکنی انگار چی شده

به فرض هم شوهرت دعوا کنه انگار چی میشه

میشه برای رسیدن به ارزوم و خواستم یه حمد مهمونم کنی؟😢
اره چون بدبختی توی یه ساختمونیم وگرنه دعوا درست میکنه 

نباید به ایشون اطلاع بدید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
چون مادرت زن خوبی و عاقل هست دلش نمیخواد زندگی پسرش خراب بشه ولی مادرشوهرت زندگی پسرش واسش مهم نیست ...

اره واقعا  فقط فک میکنه من پسرشو ازش گرفتم دیگه نمیرام بره پیشش بخدا همچین قصدی ندارم منم مادر دارم نمیتونم ازش دور شم چطوری یکی دیگه رو عذاب بدم اخه ا

کوردم