2777
2789
عنوان

مادر شوهر 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 199 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه عروسش  خونش توی شهر دیگه است باید بدونه چیکار میکنه زنگ میزنع تصویری ببینم‌کجای 😐

😐😐 چجوری کنار اومدید؟ هم شما هم اون عروس؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
مشکل خودتی عزیزم، الان از دستم ناراحت میشی ولی بهت میگم تو هستی اجازه میدی همه بزننت ، مشاور برو حتم ...

مشاور   نمیدونم من کلا از هر طرفی بدبختم‌

کوردم 
عزیزم رابطه ات با خانواده شوهر باید از طریق شوهر باشه مثلا این موضوع که می خای بری خونه عمه ات به شو ...

اگه بدونی چی میکشم برام گریه میکنی به خدا  دردام یکی دوتا نیستن 

کوردم 
هیچ کاری نمی کنی 

مادر شوهرم با شوهرم دعواشون شده سر دختراش یعنی خواهرا شوهرم 

با این که خودشون دعواشون شد من کاره ای نبودم همه تقصیرات انداختن گردن من ولی من چیزی نگفتم و از اونجا جا به جا شدیم الان اومدم مستاجری

اگه بدونی چی میکشم برام گریه میکنی به خدا  دردام یکی دوتا نیستن

عزیزم شما این کار رو بکن فقط با شوهرت هماهنگ کن خیلی ها رو دیدم اینجوری کردن شوهرشون کم کم فهمیده ایراد از بقیه است خدا کمکت کنه ان شاءالله روزهای خوبت انقدر زیاد بشه که این روزها یادت بره 

عزیزم شما این کار رو بکن فقط با شوهرت هماهنگ کن خیلی ها رو دیدم اینجوری کردن شوهرشون کم کم فهمیده ای ...

ممنون مهربونم ان شاالله میگن اگه یکی دیگه دعات کنه مشکلت حل میشع به خدا خیلی بدبختم دعام کنید 

کوردم 
مادر شوهرم با شوهرم دعواشون شده سر دختراش یعنی خواهرا شوهرم  با این که خودشون دعواشون شد من کا ...

دوست دارم کرایه خونه ماهی صدمیلیون بدم ازش دور بسم اما نمیشه اگه از خونه بریم هیچ ملکی برای ما نمیزاره همشو میزنه به اسم پسر کوچیکش 

کوردم