کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 عنوان پیج فروش بچه 4150 بازدید | 40 پست بچه ها الان تو ی پیج دیدم ی پسر بچه، ی هفتشه گذاشته برا فروش. عکسشم برام فرستاد. خ دلم سوخت.. کسی با این پیج ها کاری نداره یعنی؟؟ دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍 1400/07/15 | 20:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلداااااا عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 6867 جرمه همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 کلاه برداریه پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 جرمه نمیدونم. زده بود نوزاد آبی برای واگذاری. من همینجوری پرسیدم. عکسشو فرستاد برام. خ دلم گرفت دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
ماهین۹۰ عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 3321 وای نععع. اینارو از بیمارستان میدزدن و به پدرمادرش میگن که بچه تون مرده.خداازشون نگذره من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
گیلداااااا عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 6867 نمیدونم. زده بود نوزاد آبی برای واگذاری. من همینجوری پرسیدم. عکسشو فرستاد برام. خ دلم گرفت ابی چیه همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 یکی از این طرق میخواس بچه بگیره بچه رو نشونشم دادن پول واریز کردن طرف کلا غیبش زد پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
گیلداااااا عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 6867 وای نععع. اینارو از بیمارستان میدزدن و به پدرمادرش میگن که بچه تون مرده.خداازشون نگذره وا مگه میشه همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
cheshmakk عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8266 دوست من هفت سال پیش خرید بچشو من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 وای نععع. اینارو از بیمارستان میدزدن و به پدرمادرش میگن که بچه تون مرده.خداازشون نگذره عع؟ نمیدونم. عکس ک فرستاد بچه خ ناز بود.. اما لباساش بزرگ بود. انگار نداشتن و بخاطر فقر بود دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 ابی چیه پسر پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 ابی چیه یعنی پسره دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
royai_pooch عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 2076 دوست من هفت سال پیش خرید بچشو واا مگه میشهه پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
cheshmakk عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8266 واا مگه میشهه شد دیگه من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺