2777
2789
عنوان

پیج فروش بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 4150 بازدید | 40 پست
وا مگه میشه

چرا نشه؟ تو بیمارستان پسره منو داشتن عوض میکردن جلوی چشممون.

برامون دختر اوردن و گفتن سونو اشتباه کرده شوهرم رفت پیش رییس بیمارستان و اومدن گفتن کلی به گوه خوردن افتادن و بچمو دادن.

نگو اتاق بغلی پنج تا دختر داره و پسرمو دادن به اونا پرستارا.خیلی راجت مثل اب خوردن.حالا نمیدونم پولی چیزی هم گرفته بودن یا نه

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
چرا نشه؟ تو بیمارستان پسره منو داشتن عوض میکردن جلوی چشممون. برامون دختر اوردن و گفتن سونو اشتباه ک ...

کدوم‌بیمارستان 

والا من. زایمان کردم‌همون لحظه بچه رو تشونم دادن دو ساعت بعد هم بهم‌تحویل دادن

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا نشه؟ تو بیمارستان پسره منو داشتن عوض میکردن جلوی چشممون. برامون دختر اوردن و گفتن سونو اشتباه ک ...

خاک بر سر عوضیشون کنن چقدر کثیفن واقعا از خدا نمیترسن اینا 

واس همینه میگن ی همراه هوشیار ببرید دنبال خودتون تا بچه رو ببینه عوض نکنن

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
کدوم‌بیمارستان  والا من. زایمان کردم‌همون لحظه بچه رو تشونم دادن دو ساعت بعد هم بهم‌تحویل دادن

از کمر بی حسی زدن خودت بچه رو دیدی؟

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
کدوم‌بیمارستان  والا من. زایمان کردم‌همون لحظه بچه رو تشونم دادن دو ساعت بعد هم بهم‌تحویل دادن

آره خب من که رفتم واسه زایمان هنوز نرفته بودم تو اتاق که یه زنی قبل من زایمان اورژانسی  کرد بچش دختر بود اونو بردن بالا و دادن به شوهرم و مادرم اینا.اونا شک کردن که چه زود زاییدم اخه.و بعدم دیدن بچه دختره.مادرم گفته صد تا سونو گرفتیم بچه پسره پرستاره گفته خانوم این چیزا عادیه و اینا.شوهرم ول نکرده رفته پیش رییس بیمارستان منم که زابمان کردم بچه منو نشونم دادنو بردن منم که رفتم ریکاوری.

اونجا دیدم که رییس بیمارستان و همسرمو چتد تا پرستار اومدن بالا سرم ولی من نمیدونستم جریانو.

خلاصه نگو تو اون زمان که ریکاوری بودم بچه ها رو عوض کردن .ولی خداروشکر که زود فهمیدن خانواده ام و به خیر گذشت.

من از سال ۹۰ اینجا بودم.کاربریم رو لغو کردم الان با کاربری جدیدم اومدم شناسایی نشم🥰😎
خاک بر سر عوضیشون کنن چقدر کثیفن واقعا از خدا نمیترسن اینا  واس همینه میگن ی همراه هوشیار ب ...

دقیقا حتی مادرشوهرم شک نکرده بود من چشمام ابیه و مادرشوهرم دیابت داره.بچه طفلی دیابت داشت و چشاش ابی بود دیگه مادرشوهرم میگفت خودشه دیگه دیابت هم از من بهش رسیده.اما مادرم خیلی حساسه ول نمیکرد میگفت امکان نداره شوهرم که رفت پیش رییس بیمارستان دیگه وا دادن

دقیقا حتی مادرشوهرم شک نکرده بود من چشمام ابیه و مادرشوهرم دیابت داره.بچه طفلی دیابت داشت و چشاش ابی ...

خاک بر سرشون واقعا چقدر وقیحه کارشون 

نی نی خودتم چشاش رنگی بود ؟؟

خاک بر سرشون واقعا چقدر وقیحه کارشون  نی نی خودتم چشاش رنگی بود ؟؟

واقعا هر موقع یادم میاد تن و بدنم‌میلرزه.اره عزیزم چشاش رنگیه

واقعا هر موقع یادم میاد تن و بدنم‌میلرزه.اره عزیزم چشاش رنگیه

ای جانم خدا حفظش کنه  

واقعنم ترس داره اصن بچه تو ببرن یکی دیه بهت بدن 

طبیعی بودی یا سزارین؟ 

ای جانم خدا حفظش کنه   واقعنم ترس داره اصن بچه تو ببرن یکی دیه بهت بدن  طبیعی بودی یا سز ...

فدات ممنون عزیزم.

سزارین بودم ولی بی حسی بودم بیهوش نشدم.

مخصوصا تو زایمان اول چون زیاد فزقی نداره واسه پدر و مادر بچه که جنسیت چی باشه ازین کارا میکنن انگار.و عوض میکنن با خانواده ای که مثلا چند تا دختر داره و پسر میخواد یا برعکس.

خواستیم شکایت کنیم دکترم نزاشت و چون واقعا دکتره آقا و خوبی بود و خیلی کمکم کرده بودما هم به احترامش کاری نکردیم. ولی یه نامه نوشت به رییس بیمارستان خودش

فدات ممنون عزیزم. سزارین بودم وای بی حسی بودم بیهوش نشدم. مخصوصا تو زایمان اول چون زیاد فزقی نداره ...

چطوری با وجود بی حسی اینکارو کردن اخه 

داداشم زنش سزارین شد دم در تا بچه رو از اتاق اوردن بیرون نگهش داشت ازش عکس گرفت 😁😅

چطوری با وجود بی حسی اینکارو کردن اخه  داداشم زنش سزارین شد دم در تا بچه رو از اتاق اوردن ب ...

عزیزم بی تجربه بودم بعدشم بچه تازه متولد شده همشون معمولا شبیه همن 😄منم هنوز ندیده بودم که دختر رو .من تو اتاق زایمان بودم که اون دختر رو تحویل خانواده ام دادن.من ندیدمش.بعدم که اون جریانا پیش اومد و...خلاصه باید خیلی خیلی هوشیار باشه آدم

عزیزم بی تجربه بودم بعدشم بچه تازه متولد شده همشون معمولا شبیه همن 😄منم هنوز ندیده بودم که دختر رو ...

داداشم بچه اولش بود ولی هوشیار بود😂😂 سریع تا اوردنش دم در اتاق عمل وایساد گف وایسید ازش عکس بگیرم بعد بردنش دنبالشون رفت ببینه نی نی مون کجاس😂😂😂😁

داداشم بچه اولش بود ولی هوشیار بود😂😂 سریع تا اوردنش دم در اتاق عمل وایساد گف وایسید ازش عکس بگیرم ...

افرین بهش 😄خدا حفظش کنه نی نی رو 

افرین بهش 😄خدا حفظش کنه نی نی رو 

ممنونمم گلممم 

ی پدر سوخته ای شدههه که میخوای درسته بوخوریش 😍😍الهی دورت بگرده عمه😍😍