2777
2789
عنوان

آدماي بد چيزيشون نميشه ؟

193 بازدید | 10 پست

بچه ها يكم درد و دل كنيم🐿

دارم سريال عزيزه رو ميبينم همين الانم تو خونمون كسيه كه خيلي اذيتم كرده زبونش نيش ماره ولى بهترين زندگي رو داره هيچيشم نميشه فكر ميكنم واقعا خدا با ادم بد كارى نداره كلا ..

نميگم من خيلي خوبم اما اصلا اونقد اجتماعي نيستم كه حرف زدنم به تيكه انداختن بكشه  اما الان دارم فكر ميكنم خودم جواب بدم منتظر خدا نباشم .. ولى همش منصرف ميشم😂

حتى موقعيت اجتماعيشون طوريه كه مامانم همه حرفهاى اونا رو باور ميكنه 

خدا رو شكر از همه چيز زندگيم راضيم اما هركى يه بار بهم تيكه انداخته دگ خودش خجالت كشيده فقط اين از رو نميره

وقتي بچه بودم رنگ پوستم مسخره ميكردن بعد خواهرشون بدنيا اومد رنگ پوست من وقتي انصراف دادم مسخره كرد گفت نتونستم مهندس بشم شوهرش بيسوادره دلم ميخواد بهش بكم اگه خ مهندس دوست داشتى با يه مهندس ازدواج ميكردى😂تولدم كه اومدن بيشتر براى اينكه اذيتم كنن .. من بدم مياد تولدم كسي حرف بزنه و نرقصه اومدن دقيقا همين كار رو كردن بعضي چيزها هم اينجا نميشه بگم كارهاى خيلي بدي ميكنن من مذهبيم با شوهرش جلوى من راجب اينك دين مسخره بازيه حرف ميزنن

ميگم اين همه كار بد ميكنن اما هميشه سرحال و قبراق 

من دگ وقتي مياد نميرم ببينمش چون ميدونم بيكار و بي ادبه و هيچ حد و منطقي سرش نميشه 

یک عدد چپی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی ظالم تر سالم تر

دقیقا

خدایا هزاران مرتبه شکر..... الحمدالله رب العالمین❤ خدایا شکرت بعد از دوسال ونیم انتظار جواب دلمو دادی 😍خدایا ب حق بزرگیت دخترم سالم وصالحه دنیا بیادالهی آمین.....خدایا دل همه ی منتظرا رو شادکن الهی آمین.....خدایا شفای خانوادمم از خودت میخوام ناامیدم نکن ❤❤التماس دعا از هرکسی که میخونه امضام رو......
یکم به این حرفم فک کن: فک نمیکنی شما خیییلی حساسی یا انتظار زیادی داری

نه عزيزم تيكه ديگه حساس و غير حساس نداره هيچكس خوشش نمياد و هركس يه عيبي داره.....

اونا وقتي تو اوضاع بدم مسخرم ميكردن فكر نميكردن برا خودشونم بد بشه ميگم نميتونم كارى كه شوهرش كرده رو بنويسم .. بعضي وقتها دوست دارم تصور كنم ادم خوبيه😂 از كوزه همان برون تراود كه در اوست كسي كه رفتارش بده ادم بديه ديگه ..؟!

یک عدد چپی 

مجبوری باهاش ارتباط داشته باشی؟ همین که دین نداره خدا زدتش 

اره بخاطر مامانم

ميرم فقط سلام ميكنم بعد ميام تو اتاقم فيلم ميزارم رو اخرين صدا😂

یک عدد چپی 

این دنیا فرصت هست و ممکنِ یکی ظالم باشه و خیلی طول بکشه سرنگون شه و برایه ظالم ها هم میشه دعا کرد درست بشند، مخلوق خدا هستند

و آدمی تا جایی که بتوونه نباید زیر بار ظلم برِ 

ظالم و مظلوم هر مقصر هستند 

و خدا به انسان اختیار داده تا رشد کنه راهنمایی هم کرده معلم معنوی هم داده