2777
2789
آخه این چه سوالیه دیدن و شنیدن عذاب دیگران در اثر اشتباهاتشون که زیبا نیست ... هر کسی تاوان رفتار خو ...

وقتی که آشکارا کسی وآزار میدن واز خداهم نمیترسن باید آشکاراهم جوابشو ببینن😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی کل زندگیت رو به هم بریزه باز اینجوری میگی? اگه کسی با دخالت و فضولی باعث بشه زندگی یه زن و ش ...

ببین چقدر زیبا گفتی:
خدا باید چیکارش کنه؟
خب این در اختیار خداست

گاهی ما با خودمون معامله میکنیم

گاهی با خدا معامله میکنیم

فقط کافیه به خدا بسپاری

و بهش توکل کنی

و با خدا معامله کنی

خدا خودش میدونه چیکار کنه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

مادر شوهر من یه جادوگر به تمام معناست. شوهرمو جادو کرده مطمئنم. یه کاری کرده که تمام مسائل زندگيمون رو بهش بگه و در مقابل هر اتفاقی توی خونه پدرش بیفته اصلا من خبر دار نمیشم. یه کاری کرده که فقط به حرف اون گوش بده واقعا خسته ام نمیدونم باید چکار کنم. این زن اینقدر عفریته ی که داماداش رو مطیع خودش و دخترانش کرده بدون اجازه ش آب نميخورن حتی سال به سال به خانواده خودشون سر نميزنن ولی این زنو ميپرستن. نمیدونم باید باهاش چکار کنم

اره خودم داییم بد جور دلمو شکست من جز احترام و خوش اخلاقی چیزی ازم ندیده بود خیلییییییی واسم عزیز بود  یه فیلم از کوچلوبیش واسش فرستادم عصبانی شد چون داشت تو اون فیلم میرقصید یه حرفایی بهم زد چهار روز یکسره گریه میکردم 

همه میگفتن مگه زهرا چی گفته جواب اون همه خوبیشو اینجوری دادی

همهههههه دعواش کردن یه ویس فرستاد گفت گ.وه میخوره هرکی میخواد ازم آتو بگیره خودش ک پدر مادرش....

زنش یه چیزای دیگه بهش گفته بود چون فیلم رو واسه زنش فرستاده بودم به شوخی گفتم به دایی نشون بده

من گفتم بی احترامی نمیکنم بهتره جوابشو ندم  ....

به جایی رسید گفت گوشی رو ازش میبرین یا من بیام ببرم 

آخه من کاری نکرده بودم اینجوری گفت

شاید خدا راضی نشه اینجوری بگم چدن مامانمم گفت گناه دارن اینجوری نگو....

یه ماه بعدش زنش باردار بود بچشو که به دنیا اورد بعد از یکی دو هفته خونریزی شدید کرد م زنش رو جلو چشماش دبد طوری که دکتر بهشون گفت یه رحمشو باید ببریم یا میمیره رحمشو بریدن و الان دوتا دختر دارن و دیگه پسر ندارن 

بعد از این چند بار اومد سمتم دست داد بوسیدم  ولی دیگه مث قبل دوسش ندارم گاهی اوقات همه چی رو فراموش میکنم میخندم باهاشون و... ولی یهو یادم میفته.،

یکی بهم خیلی بدی کرد هر روز از دستش ارزوی مرگ می کردم بهش گفتم خودم که نمی تونم حقمو ازت بگیرم ولی واگذارت میکنم به جدم تا اون برام پدری کنه و حقمو بگیره. الان خیلی گرفتاره خیلی. ولی نمیبخشمش. بهش بدی هم نمیکنم نمیخوام دینی ازش به گردنم باشه. منتظرم روز قیامت بشه بفمهه منم بزرگتر دارم. میگفت تو سیدی بنی صدر هم سید بود فلان آدم خلاف کارم سید بود میگفتم من که خلاف نکردم که من که بنی صدر بزرگترم نیست که. انشالله بزرگترم بیاد از زبون نداشته ام پیشت دفاع کنه. 

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
آخه تلنگر در تاریخ هست اونم فراوون

چه ایرادی داره

تو تلویزیون و مجازی این همه اساتید مذهبی در مورد عاقبت ظلم صحبت میکنن .اگر ایرادی داشت اونا نمیگفتن.سریال کلید اسرار ساخت ترکیه،سریال شاید برای شما اتفاق بیفتد ساخته شد و خیلیا ازش تجربه گرفتن ک ظلم نکنن.

اتفاقا خوبه در موردش صحبت کرد ک بفهمیم   و من یعمل مثقال ذره شره یرا   واقعیت داره.

.

نه نديدم 

30 ساله منتظرم 

کسي که بيچاره و بدبختم کرد و باعث بيچارگي خانواده ام هم شد الان خيلي راحت زندگي عالي داره...

آخه خداي مهربون چرا چرا چرا چرا چرا جوابش رو نمي دي چرا جواب ظلمش رو نمي دي چرا تقاص من و خانواده ام رو ازش نمي گيري

اي خدا کجايي کجايي کجايي...

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
وقتی که آشکارا کسی وآزار میدن واز خداهم نمیترسن باید آشکاراهم جوابشو ببینن😊

ببین کسیکه کسی رو آزار بده در ادیان گفته شده دوتا جواب داره: یکی همین دنیا یکی هم اون دنیا

اما اگه ادیان رو در نظر نگیریم بازم کسیکه کسی رو آزار بده بدون شک طبیعت خودش با اون برخورد میکنه

رفتارهای ما انعکاس دارن

و این به اثبات رسیده

پس هر کسی بدون شک پاسخ میگیره

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

مجرد که بودم بابام اعتیاد داشت مامانم فوت کرد.خالم یه پسر داشت که میترسید یه وقت مامانبزرگم بهش نگه برو دختر خواهرتو بگیر.یه بار دخترش بهم گفت ما برا مجید دختری میگیریم که باباش معتاد نباشه فقیر نباشن😪خیلی دلم شکست.یه روز پنج شنبه قبل رفتن سرمزار مامانم خالم با لحن بد گفت با عمه هاته که بیان شما دوتاخواهرو بگیرن😭اون روز خیلی دلم شکست سرمزار مامانم زارمیزدیم با خواهرم.منو خواهرم زودتر از پسرخالم ازدواج کردیم.دخترم دوماهش بود که دختر عموشو گرفت.عموش اعتیاد داشت و فقیربودن😥بعد7سال جداشدن و الان دوباره ازدواج کرده که خانمش کاری کرده که جرأت ندارن نفس بکشن.من میگم چرخ روزگار میچرخه آخرش یه روزی میرسه که ما بریم بالا اونا بیان پایین.دل شکستن عرش خداروبه لرزه درمیاره

البته من خیلی زیاد خاطره دارم❤

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
مادر شوهر من یه جادوگر به تمام معناست. شوهرمو جادو کرده مطمئنم. یه کاری کرده که تمام مسائل زندگيمون ...

کسی که برای جادوی دیگران دعا بگیره با شیاطین محشور میشه خیلیاشونم تواین دنیا قبله مرگ تقاص پس میدن