2777
2789
واکنشت چی بود بعد دیدن دختره  اون چی به نظرت یادش اومد

هیچی اصلا بروش نیاوردم گفت کابینت خورده ب چشمم اینجوری شده منم گفتم ان شاءالله خوب میشی اشکال نداره پیش میاد دیگه ..

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین عزیزم اگه اونا نانجیب بودن شما نجیبانه رفتار کردین 💓💓🌺🌺🌺

فداتشم من خیلی میترسم‌دل کسی رو بشکنم خداشاهده اصلا دلم نمیاد کسی ازم برنجه حتی اگه کسیم بدی درحقم کرده باشه میگم خدا خودش قضاوت کنه.

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
پسرم تا ۲ سالگیش فقط کلمه میگفت کامل نمیحرفید بعد یکی بود از اشناهامون هی میومد میگفت نمیحرفه؟؟ الان ...

تو رو خدا ببخشش گناه داره گاهی آدما به خاطر جهالت و نه از روی بی رحمی دل می شکنن 

پس چرا این زن تقاص نمیده? این همه به من ظلم کردن خودشو و دختراش دارن راحت زندگی ميکنن

ببین مادرشوهر خواهرم علنی میگفت رفتم فلان جادعاگرفتم تازه میداد به کسی بیااد بماله به بدنه خواهرم😭خواهرم باردار بود ازخونه خودش انداختنش بیرون😭و....خیلی چیزای دیگه.بعد ده سال رفت یه عروس اورد بااون ۱۸۰درجه فرق میکرد محله سگشون نمیزاشت عروسه ولی اینا احترامش روداشتن و نوکریشو میکردن پارسال عروسواوردن یه سال دورویی کردن امسال پدرشوهرش سرطان گرفت خواهرشوهرش ازکرونا فوت شد ومادرشوهرش پاهاش زانوهاش ترکیده باید زانوهاشو عمل کنه😑 اونی هم که میومد دعا میمالیدبه خواهرم شوهرش سکته قلبی کرده خودشم رگه قلبش گرفته دخترش هم دادبه یه بیکارو آسوپاس....اینه چوبه خدا هیچوقت نخواه مثه اونا جادوگرو بدذات باشی...

عزیزم تو دلت خیلی پاکه. لطفا توی این روز عزیز برای منم دعا کن خدا حقمو بگيره

تنهاراهش اینه بسپری دست خدا وبهش فکرنکنی عزیزم

انشاالله خداخودش خودخداحقتوبگیر ه ازهرکی درحقت ظلم کرده

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
تو رو خدا ببخشش گناه داره گاهی آدما به خاطر جهالت و نه از روی بی رحمی دل می شکنن 

اره من بخشیدمش شاید باورت نشه ولی هروقت یادم بیاد دعاش میکنم میگم ان شاءالله ک راه میفته .. حتی ی بارم بروش نیاوردم یا نپرسیدم ک راه افتاد؟ غلت میخوره؟ ....

لازمه در مورد خودتون بگین؟ چه اشکالی داره یه چیزایی بین خدا و آدم مثه اسرار باقی بمونه

من خب جزئیات رو شرح ندادم فقط گفتم هر موقع دل کسی رو شکوندم تقاص پس دادم.بخاطر همین سعی میکنم حواسم ب حرفایی ک میزنم باشه ک مبادا کسی با حرفام دلش بشکنه.

.
دقیقااااا منم اینطوریم... داییئم به حرفایییی بهم زد فقط سکوت کرده بودم و چشام اشک میریختن مرگ زنشو ...

ازحق ادم مظلوم بایدترسید من خودم خیلی حساسم دل کسیوباحرفام نشکنم اگه یوقتی ی حرفی ازدهنم بپره یکم حس کنم ممکنه طرف ناراحت شده باشه انقدعذابوجدان میگیرم نگو هی توبه میکنم

یاازدل طرف فوری درمیارم چون خودم اینجوریم انتظارندارم اینقدزودقضاوتم کنن همیشه همیشه بایدخودتوبزاری طرف مقابلت ودرکش کنی اگه جایی دعوت بوده نیومده شایدشرایطشونداشته الان دقیق عروسشون مثل من شدنتونست بره عروسیه برادرزاده شوهرش ایکاش اونروزقضاوتم نکرده بودی 

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
اره من بخشیدمش شاید باورت نشه ولی هروقت یادم بیاد دعاش میکنم میگم ان شاءالله ک راه میفته .. حتی ی با ...

عزیزم من ازتون خیلی خوشم اومد تقاضای دوستی دادم تقریبا سنمونم نزدیکه  😍😍😍💓💓💓

از بس خانومانه حرف زدی فکر نمی کرد 22 سالتون باشه 🌼🌼🌺🌺

من خب جزئیات رو شرح ندادم فقط گفتم هر موقع دل کسی رو شکوندم تقاص پس دادم.بخاطر همین سعی میکنم حواسم ...

چقدر جالبه که یه بار مطلبی دیدم برای دل شکستن ... میگفت هیچی شاید در تمام عالم به اندازه ی دل شکستن کار رو سخت نمیکنه ... چقدر خوبه این توجه رو دارین ... اینکه دلی نشکنه .... عاااالی بوووود

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
عزیزم من ازتون خیلی خوشم اومد تقاضای دوستی دادم تقریبا سنمونم نزدیکه  😍😍😍💓💓💓 از بس خانوم ...

قربونتون درخواستتونو قبول کردم😍😘

محبت داری گلم اره همه میگن حرفاتو و کارات ب سنت نمیخوره خ باسیاستی 😑😂