2777
2789

پارسال ی روز قبل عاشورا بود با شوهرم بحثم شد بعد تقصیر جفتمون بود بعد شوهرم زد زیرچشمم باد کرد تیره شد مهمونی رفته بودیم شهرستان یعد خواهرشوهرام فهمیدن ی خواهرشوهر دارم هیچ جوره چشش منو برنمیداره اون موقع دخترشم نامزد بود بعد داشت با ک ونش برام میخندید دخترشو خودش... بعد اسفند دخترش عروسی کرد اون موقع ها نامزد بود ..

امسال  چند روز بعد عاشورا دیدم شوهرم اومده خونه ناراحت گفتم چی شده گفت با داماد خواهرم میحرفیدم میگفت ک با زنش دعوا کرده یعنی خواهر زاده شوهرم ؛ بعد کنترل رو کوبونده چشاش پره خون شده و کبود ..

گفتم خدایااا خوشحال نیستماا ولی دمت گرم بزار اونام بفهمن مزش چیه خلاصه ک اهم بد گرفتتشون

جالبش اینجاست ک ما تهران زندگی میکنیپ اونا شهرستان اون موقع ک این اتفاق برای دختر خواهرشوهرم افتاد یکی از اقواممون فوت کرد رفتیم شهرستان یعنی خدا خواسته همونجور ک من ناراحت جلوش نشستم و کز کردم دقیقا اونم اینجوری باشه ..

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
آخه تلنگر در تاریخ هست اونم فراوون

حالا کی میره تاریخ قدیم رو بخونه.

آدم باید عاقبت ظلم آدمای معاصر خودشو بفهمه.ک عبرت بشه

منم خودم تو جواب استارتر گفتم هر موقع دل کسی رو شکوندم سر ماه نشده چوبشو خوردم

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی شدید دخترعموی شوهرم ازبچم ی ایرادی اوردبارداربودبچش باایرادبزرگتری اومد

بازم عروسشون بهم ی حرفی زددقیق فرداش جوابشوگرفت ولی فقط من اینوحس کردم نمیدونم خودشم تاحالافهمیده یانه بایدالان حداقل پیش خودش بگه فلانی حق داشت

دوباره زنعموش خیلی توخونمون اه میکشیدمنم بعدمدتی تلافی کردم بلایی سنگین متاسفانه سرش اومدالبته خودمم راضی نبودم نمیدونم چراحقم این خانواده روبدمیگیره کاشکی باهام مهربونتربودن

صاحبکارشوهرم پارسال اخراجش کردامسال سرخودش اومدنزدیک بازنشستگیشم بودتااینهمه سال توپ تکونش نمیداد کسی نمیتونست اخراجش کنه پشتش محکم بود

متاسفانه خواهرخودم بهم حرفی زدبعداون بلاسردخترش اومدبعدحرفشوانکارکردمنم بخشیدمش

حتی مامانم یشب باهام بدرفتارکردفرداش پاش شکست

بابامم یروزباانکه حقم نبودسرم دادکشیدودعوام کردهمون شب نصف شب پاش سرخوردیکم سرش زخمی شد

هرکی بهام بیدلیل بدحرف بزنه چوبشومیخوره اخه من خیلی صاف وصادقم باهمه راضی نیستم بدببینن

همه رودوس دارم ازخوشیهاشون دلم شاده باغمهاشون غمگین احترامشونم همیشه نگه میدارم

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

ببین نگاهت در مورد نفس کار خوبه
ولی به نظر میاد شنیدن اتفاقات بد برای کسیکه ممکنه بشناسیش و یه روز اونو ببینی خوب نباشه چون ازش در دل و قلبت یه تصویر ناخوشایند درست میشه

و معلوم نیست وقتی کسی اینجا در مورد یه نفر یا حتی خودش بگه ممکنه فردای روزگار در برابرهمون آدم قرار بگیری و یاد امروز بیافتی ...
وگرنه درس و تجربه شنیدنش خوبه اگه فقط در حد شنیدن باقی نمونه ولی چه نوع درس و تجربه و چیا شنیده بشه مهم تره

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
کاش خدا جواب اوناییکه به منم بدی کردن بده 

میده مطمعن باش.شاید دیر باشه ولی حتما میشه

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

مجرد بودم يه پسره از اشناها عاشقم شده بود خيلي اومدن خاستگاري خيلي اما من نميخاستم تو اون برهه ازدواج كنم جواب رد دادم بارها و بارها يه جورايي اخرش لج ميكردم نميدونم چرا فازم چي بود خانوادش پولدار بودن شايد از ماهم وضعشون بهتر بود اما جواب رد دادم بارها گفتن نامزد بمونين تا يه مدت اگه نخاستين خودشو و خانوادش مورد تاييد بودن ولي يه كله گفتم نه تو بچه ايي بينيتو نميتوني بالا بكشي 😖خسته بودم از اومدناي مكررشون و از خونه بيرونشون كردم وقتي داشت ميرفت گفت هيچ وقت خوشبخت نميشي تا اخر عمر چشمم دنبال زندگيته و بد جور جلو پدر مادرم سنگ رو يخم كردي 

بارها به خودم گفتم كاش اون دفعه اخريم با احترام ميگفتم نه اما بد جور بي احترامي كردم البته اونم خيلي اسرار داشت هم خودش هم پدر مادرش 

چوبشم سالها خوردم 

کسی که برای جادوی دیگران دعا بگیره با شیاطین محشور میشه خیلیاشونم تواین دنیا قبله مرگ تقاص پس میدن

پس چرا این زن تقاص نمیده? این همه به من ظلم کردن خودشو و دختراش دارن راحت زندگی ميکنن

حالا کی میره تاریخ قدیم رو بخونه. آدم باید عاقبت ظلم آدمای معاصر خودشو بفهمه.ک عبرت بشه منم خودم ت ...

لازمه در مورد خودتون بگین؟ چه اشکالی داره یه چیزایی بین خدا و آدم مثه اسرار باقی بمونه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
آره خیلی شدید دخترعموی شوهرم ازبچم ی ایرادی اوردبارداربودبچش باایرادبزرگتری اومد بازم عروسشون بهم ی ...

عزیزم تو دلت خیلی پاکه. لطفا توی این روز عزیز برای منم دعا کن خدا حقمو بگيره

پسرم تا ۲ سالگیش فقط کلمه میگفت کامل نمیحرفید بعد یکی بود از اشناهامون هی میومد میگفت نمیحرفه؟؟ الان باید بلبل زبونی شده باشه برای خودش ... منم دلم میشکست الان ماشالله پسرم ی حرفایی میزنه ک کیف میکنم 😍

اون پسرش الان سه سالشه ن میشینه ن راه میره ن غلت میخوره . اره عزیزم چوب خدا صدا نداره . 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
آره خیلی شدید دخترعموی شوهرم ازبچم ی ایرادی اوردبارداربودبچش باایرادبزرگتری اومد بازم عروسشون بهم ی ...

دقیقااااا منم اینطوریم...

داییئم به حرفایییی بهم زد فقط سکوت کرده بودم و چشام اشک میریختن مرگ زنشو جلووچشاش دیدی طوری که دکتر اورده بودتش اتاق عمل نشونش میداد زنش بی جوونه یا باید رحمشو ببریم یا میمیره 

چون زنش باعث و بانی این دعوا بود....