2777
2789
عنوان

ازدواج برادرم جور نمیشه

612 بازدید | 25 پست

ازدواج برادرم جور نمیشه مادرم از دستش داره سکته میکنه هرجا میریم خواستگاری یه ایراد عجیب و غریب میزاره رو دختره یکی میگه چادری محجبه نیست یکی میگه آشپزی بلد نیست یکی میگه اهل آرایش بود یکی میگه دختره جلف بود همش میخندید یکی میگه دختره خشک‌بود نمیخندید  افسرده بود به نظرتون عادیه 31سالشه احتمال داره بخاطر سنش اینجوری شده پارسال مغازه داشت جمع کرد گفت انگیزه ندارم دوستام میبینم زن و بچه دارن حالم بد میشه دیگه انگیزه ندارم من اعتقاد ندارم به خرافات اما خیلیا میگن سحرو جادو کردن اما اعتقاد ندارم به نظرتون چه باید کرد 

باید عاشق بشه 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کنید به موقعش خودش یکی رو پیدا میکنه

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

درست میشه خودش

اینجور مردا آخرش یه ازدواجی میکنن که آخرش دهن همه وا میمونه اینکه این همه ایرادگیر بود چه آدم معمولی رو انتخاب کرد

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

سن که میره بالا انتخاب سخت میشه هم برا پسر هم دخترا

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

داداش منم هرجا میرفتیم جور نمیشد همش بهش میگفتیم خودت پیدا کن میگف من زن خیابونی نمیخام اخرسرم یه دختر دسته گل پاک عاقل گیرش امد به عنوان خواهر شوهر میگم یه سر گردن از داداشم سر داره بس باذکمالاته شماهم فقط صبوری کنیدذوقتش برسه جور میشه قسمتش هرجا باشه میرسه فقط دعا کنید عاقبت بخیر بشه

دلم میخواد خونه م زوتر ساخته بشه وسیله های بنجلم بچینم توش خودمم وسط قالی دراز به دراز بیوفتم هر کس زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 😭😭😭ای خدا یعنی میشه 😔😔پسرم سر تو حافظه حوصله توان زانو کمر دندون مو همه چیزم نابود شد اگه زنت نذاره بیایی ببریتم دکتر خودم جررررررش میدم 😑😑😑
مگه الان عهد بوقه ک شما برین خواستگاری براش خودش باید یکیو ک دوس داره پیدا کنه بعد با شما هماهنگ کنه ...

خیلی مذهبیه اهل دوستی این چیزا نیست سرش تو کارو زندگی خودش بود الانم زندگی ول کرده