2777
2789
عنوان

ازدواج برادرم جور نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 25 پست
داداش منم هرجا میرفتیم جور نمیشد همش بهش میگفتیم خودت پیدا کن میگف من زن خیابونی نمیخام اخرسرم یه دخ ...

دقیقا برادر منم همینو میگه   میگه دختری که با من دوست بشه با هزار تای دیگه هم دوست بوده به درد زندگی نمیخوره

بوتیک نیست که هی میرین خونه ملت بعد داداشتون ایراد بگیره بشینین خونه خودتون تا خودش بیاد بگه کیو دو ...

دوتا پست پایینتر کاربرخورشید ببین چی پست کرده ب داداشش گفتن برو خودت پیداکن گفته دخترخیابونی نمیخوام

😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوتیک نیست که هی میرین خونه ملت بعد داداشتون ایراد بگیره بشینین خونه خودتون تا خودش بیاد بگه کیو دو ...

میترسم راه پسر عموم بره پسر عموم هم دقیقا مثل این عیب و ایراد میذاشت الان یه فاسد تمام عیار شده

الان شغلش چیه

مغازه داشت گفت انگیزه ندارم جمع کرد الان شرکت دوستش میره  میگه فقط میخوام سرگرم باشم بهترین موقعیت شغلیش خراب کرد هرچی بهش میگیم برو مغازتو راه بنداز میگه انگیزه ندارم اصلا منطقی نیست کاراش بعد فوت بابام دیگه خودسر شد دیگه از کسی حرف شنوی نداره بابام بود باز جرأت نمیکرد هرکاری کنه مادرمم کارش فقط شده گریه  

ببخشید ولی با این سن کار و زندگیو ول کردن یکم بچگانه نیست؟ امیدوارم وقت زن گرفتنشون باشه؛ فقط به سن ...

اصلا اینجوری نبود خیلی کاری بود صبح زود میرفت شب دیر وقت میومد خیلی عجیبه همین که دختر خواهرم ازدواج کرد این به هم ریخت که چرا ازمن کوچکتره ازدواج کرده با خودش لج کرده

به نظرم برادرتون حالت افسردگی داره. بهتره تا خوب نشده ازدواج نکنه 

مشاور رفتیم روانشاس رفتیم گفتن مشکل نداره خودش قبول داره کاراش منطقی نیست قبول کرده مغازشو دوباره راه بندازه اما میخواد از تهران بره قم