2821
2789
عنوان

تعبیرخواب

54 بازدید | 12 پست

بچها خواب دیدم گوشواره دارم زیاد 

بنظرتون تعبیرش چی میتونه باشه شماهم ازاین خوابا دیدید بعدش براتون خوب باشه

دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)

بزن گوگل

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم شبیه این دیدم برا من بعدش خواستگار اومد اولین خواستگلرم🤪

ای جان😍

دًٌٌٍَُِِّْلًٌٍَُِگًٍَُِیًٍََُِرًٌٍَُِمًٍٍَُِ اًٌٍَُِزًٍَُِ کًًٍََُِسًٌٍَُِيًٍَُِ کًٌٍَُِهًٍَُ مًٌٍَُِراًٍَُِ غًٍَُِرًٍَُقًًٍُْ خًٌٍٍَُِْوًٌٍَُِْدًٍَِشًٍَُّ کًٍَُِْرًٍَِدًٍَ اًٍَِْمًٍَٓاًٌُ نًٌٍُْْجٍَُْاًٍُْتٍَُِْمًٍُْ نًٍَُْدًٍُّْاًٍَُدًٍَْٓ:)

تعبیرش  ازدواجه

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
بزن گوگل

گوگل زدم خیلی منتطر تعبیرشم چن روز دیگه موعد پریودمه باخودم میگم ممکنه باردار باشم چون ماه قبلم پریودم ی روز بیشترنیومد

سلام انشالا تعبیرش خیر هست گوشواره طلا بود تو خوابتون ؟؟؟ خودتونو تو خواب میدیدین ؟؟؟ سرو وضع خودتون تو خواب یادتون هست ؟؟؟ جواباتون تو تعبیر خواب تاثیر داره 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
تعبیرش  ازدواجه

ازدواج کردم😊

سلام انشالا تعبیرش خیر هست گوشواره طلا بود تو خوابتون ؟؟؟ خودتونو تو خواب میدیدین ؟؟؟ سرو وضع خودتون ...

طلابود تعدادشونم زیاد بود چنتاشو خواهرم اویزکرد به گوشش😂😂😂

سلام انشالا تعبیرش خیر هست گوشواره طلا بود تو خوابتون ؟؟؟ خودتونو تو خواب میدیدین ؟؟؟ سرو وضع خودتون ...

عه ببخشید سلام به روی ماه فلفلیتون😂😘

طلابود تعدادشونم زیاد بود چنتاشو خواهرم اویزکرد به گوشش😂😂😂

گوشواره تو خواب خواستگاره اگر مجردین  وممکنه اشنا هم باشه ولی اینکه میگین طلا بوده یکمی کارو سخت میکنه مشکلاتی با خودش میاره واگر متاهلین حتما مواظب ادمای نزدیک بخودتون باشین یه دوست یا کسی که بهتون نزدیکه حتما صدقه هم کنار بزارین انشالا بخیر تعبیر میشه 🙏🌹🌹

راستی ماه اگه فلفلی بشه میشه خورشید اتیش گرفته 😉🤩🤩🤩شوخی کردم سر صبحی بخندیم مهربون 😁🤩🤩

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

سلام

اگه دوست داشته باشین می تونم خواب تون رو تعبیر کنم.

این سه تا تاپیک نمونه ای از تعبیر خواب هایی هست که انجام دادم. پرواز فرشته، انتخاب شغل و دیدار پدر. اگه بخواین میتونم برای شما رو هم به شکل دقیق و مفصلی تعبیر کنم. البته هزینه هم داره.