2777
2789

مورد اول اینکه وقتی از خدا میخوایم ما رو راهنمایی کنه، قرار نیست مستقیما به ما بگه چه کاری بکن، چه کاری نکن. البته در استخاره (نه خواب) نیت میکنیم که اقدام کردن به انجام کاری برای ما خیر هست یا نه. یا خیر میاد یا نمیاد. اما باید به این هم توجه داشت که مفهوم خیر خیلی وسعت داره چون حدیث هست که چه بسا خیر انسان در قطع شدن دستش یا مرگ فرزندش یا از بین رفتن مالش باشد. بنابراین باید توجه داشت که در استخاره، خیر از نظر خدا با نظر خیلی از انسان ها فرق داره.

اما بحث استخاره با خواب جدا هست و به نظرم باید از خواب به عنوان مصالح فکری استفاده کنیم. یعنی در خواب اشاره هایی میشه که با توجه به معنا و مفهوم اون اشارات میتونیم بهتر تصمیم بگیریم. و همچنین این که از طرف خدا هستند، به معنای این نیست که عقل مون رو از کار بندازیم چون این دو منافی همدیگه نیستن.

اما درباره ی تعبیر خواب تون باید بگم که زبان خواب ها نمادین هست. مثلا فرض کنین یه نفر خواهری بسیار احساسی داره و این خواهر در ذهنش نماد احساسات میشه. وقتی این فرد به احساساتش بها نمیده، توی خواب میبینه که از خواهرش دوری میکنه یا باهاش مجادله داره ولی مثلا وقتی که به احساساتش بها میده و به دیگران محبت میکنه و دیگه جلوی گریه ی خودش رو نمیگیره و از این دست، توی خواب میبینه که ارتباطش با خواهرش خوب شده یعنی بخشی از وجودش رو که نماینده ی احساساتش هست، در خواب میبینه که به شکل خواهرش دراومده.

اون دختر خانمی هم که توی خواب دیدین نماد بخشی از وجود خود شما بودن. با توجه به این که گفتین شما رو یاد فردی "خرخون و زرنگ" میندازه، یعنی نماد ویژگی سخت کوشی شماست. یعنی چی؟ یعنی این که اگه سخت تلاش کنین و برای آزمون استخدامی بانک، حسابی بخونین، قطعا در اون موفق میشید. پس خواب تون به این فکر اشاره داره که در خودآگاه یا ناخودآگاه تون بوده که اگه حسابی تلاش کنین، موفق خواهید شد.

اما حالا ممکنه در واقعیت شرایط طوری باشه که نتونین زیاد وقت بگذارین. در این صورت باید خودتون سبک و سنگین کنید ببینید که چه راهکاری به ذهن تون میرسه. اول و آخر باید از عقل تون کمک بگیرید و مسئولیت کارهاتون رو بپذیرین و در کنارش هم این اشارات از طرف خدا، حالا یا در خواب یا توسط امور دیگه، به آدم میشه.

مثلا این ها گزینه هایی هست که به ذهن من میرسه و میتونین بهش فکر کنین:

یکی این که به همین شغل فعلی تون ادامه بدین و سال بعد در آزمون شرکت کنین اما در طی این مدت، حسابی بخونید که مطمئن بشید سال بعد قبول خواهید شد.

دیگه این که اگه شرایط همواره، شغل تون رو رها کنید و مثل دختر 17 18 ساله ای که داره برای کنکور میخونه، سخت تلاش کنید و بانک رو انتخاب کنید. البته روی همین هم باید فکر کنید و ببینید شرایط تون چطوره. اصلا میشه کار فعلی رو رها کرد؟ آیا رها کنین مطمئن هستید که میتونین قبول بشید؟ اگه قبول نشید، میتونید دوباره بعد از اون به شغل فعلی تون برگردید یا این فرصت هم از دست میره؟ تأکید میکنم که حسابی باید روی همه ی موارد فکر کنید و از عقل تون استفاده کنید و بی گدار به آب نزنید که بعدا پشیمون نشید.

راه دیگه این که همون آموزش و پرورش رو انتخاب کنید چون علاقه ی زیادی هم بهش دارید و راحت تر هم هست. یه چیز هم بگم در هر شغلی هم آدم های موفق و پولدار دیدم و هم آدم های با درآمد کم و غیرموفق. هم مهندس پردرآمد هست و هم مهندس کم درآمد. هم پزشک پردرآمد و هم پزشک کم درآمد. وکیل، روانشناس و شغل های مختلف دیگه.

یکی از نقاط مشترک افراد موفق، علاقه ی زیادشون به کارشون هست. هر کس به یه زمینه شدیدا علاقه داشته باشه، در اون حوزه خوب وقت میذاره چون ازش لذت می بره. وقتی خوب وقت بذاره، متخصص پرفایده ای برای جامعه میشه و وقتی یه نفر برای جامعه فایده داشته باشه، جامعه هم برای اون فایده خواهد داشت یعنی درآمدش خوب میشه.

بنابراین در معلمی هم میشه درآمد خوبی داشت. یادمه معلم های کنکورمون اون قدر سرشون شلوغ بود و کلاس های کنکور میرفتن که درآمدشون شاید از کارمندان بانک هم بیشتر میشد. ولی زحمت میکشیدن. بعضی معلم ها هستن که به زور میرن مدرسه تا تایم شون تموم بشه و بیان خونه ولی معلم های دیگه هستن که چه بدونم هر سال تلاش میکنن روش هایی رو کشف کنن که بهتر بتونن به شاگردان شون درس بدن، سؤال های مختلفی رو حل میکنن، سؤال های کنکور رو می بینن که چه راه حل های میانبری برای اون ها وجود داره و از این قبیل.

صحبت نهایی این که خواب تون میخواسته به شما بفهمونه که اگه تلاش کنین و سخت برای آزمون مطالعه داشته باشین، حتی به استخدام در بانک هم میتونین فکر کنین و در اون موفق بشین. با توجه به این و شرایط خودتون، این شما هستید که چه تصمیمی بگیرید و باید مسئولیت کامل کارهاتون رو به دوش بکشید و حسابی سبک و سنگین کنین که هر انتخاب و تصمیم، چه پیامدهایی میتونه داشته باشه.

درباره ی خاک و تواضع و اون موضوعات هم میشه صحبت کرد که اگه وقت شد، بعدا بهش میپردازم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی این که به همین شغل فعلی تون ادامه بدین و سال بعد در آزمون شرکت کنین اما در طی این مدت، حسابی بخو ...

واقعا ازتون ممنونم که اینقد واسه تعبیر خواب من وقت گذاشتین🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

خیلی تعبیر منطقی و دقیقی بود و من کاملا متوجه شدم که باید چیکار کنم 👌👌👌👌

اگه تعبیرخوابتون هزینه داره بگین لطفا، تا من بعد از اولین حقوقم واریز کنم 🙏

اون خاک  بحثش از بانک کشاورزی جداست یعنی؟؟

فکر کردکم جفتش یکی میشه

واقعا ازتون ممنونم که اینقد واسه تعبیر خواب من وقت گذاشتین🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹 خیلی تعبیر منطقی ...

خواهش می کنم.

ممنونم از این که برای کارهای دیگران ارزش قائل هستین. خیلی ویژگی تحسین برانگیزیه. البته این تعبیر رو بابت پول انجام ندادم و اگر باز هم خواستید خواب دیگه ای تعبیر کنید، اون وقت درباره ی هزینه صحبت می کنیم.

یک فرآیندی داریم به نام ادغام یا تراکم (condensation) که رویا این کار رو انجام میده. مثلا در طول روز ذهن مون درگیر دو تا مسئله هست، یکی این که میخوایم از خونه ای به خونه ی دیگه نقل مکان کنیم و مسئله ی دیگه این که با همسرمون بحث مون شده. این دو تا مسئله توی خواب با همدیگه ترکیب میشن و در یک خواب ظاهر میشن مثلا می بینیم که داریم وسایل خونه رو جمع و جور می کنیم که کوچ کنیم و در همون حال هم با همسرمون دعوامون میشه. به این فرآیند میگن ادغام. یعنی دو تا موضوع با هم دیگه یکی شدن. بنابراین خواب تون میتونه به اون موضوع هم اشاره کرده باشه.

خواهش می کنم. ممنونم از این که برای کارهای دیگران ارزش قائل هستین. خیلی ویژگی تحسین برانگیزیه. البت ...

ممنونم لطف کردین 💐🙏

شرایطش که داشته باشم حتما درباره اون خوابم هم سؤال میکنم 🌸👍