2777
2789
جواب دادم، صفحه 2 رو بخونید انتهای صفحه

آهان ببخشید من اون پیام رو ندیده بودم. فکر کنم لود نشده بود.

پس یعنی بیشتر به معلمی علاقه دارین و کم هم به بانک علاقه دارین. از لحاظ سختی هم رقابت توی بانک چالش برانگیزتره و احتمال قبولیش کمه ولی در ادارات دیگه احتمال بیشتری داره قبول بشین. بعد اینجور جمع بندی کردین که چون معلمی هم راحت تره و هم علاقه ی بیشتری به اون دارید، این گزینه رو انتخاب بکنین. درسته؟

سؤالایی که درباره ی شغل تون پرسیدم رو هم جواب بدین.

ولی اینم بگم من خیلی وقت بود که همیشه ازخدا میخواستم بمن یه جوری برسونه من تو چه زمینه ای میتونم خیلی موفق شم .. 

و حتی قبل خواب قران میخوندم که بهم رسونن. 

ولی مدت زیادی بود هیچ خبری نشد و من کامل بیخیال شدم و تصمیم گرفتم با عقل خودم انتخاب کنم.  

و دیگه از فکرش اومدم بیرون که این خواب دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان ببخشید من اون پیام رو ندیده بودم. فکر کنم لود نشده بود. پس یعنی بیشتر به معلمی علاقه دارین و ک ...

آره  دقیقا. ولی اگه  الان بهم میگفتن میخوای کارمند بانک شی یا معلم بدون زحمت منظورمه... بانک انتخاب میکنم بخاطر حقوق و پرستیژ بالاترش 

پس منظورتون از این که فرمودین " علاقه من به معلمی بیشتره" چی بود؟

علاقه به معلمی بیشتره 

ولی پرستیژ و حقوق بانک ترجیح میدم

ولی درواقعیت قبولی تو آزمون و مصاحبه بانک خیلی سختتره

آره  دقیقا. ولی اگه  الان بهم میگفتن میخوای کارمند بانک شی یا معلم بدون زحمت منظورمه... با ...

حدس میزدم.

یه سؤال دیگه. دیروز یه تاپیک زده بودین که تازه شاغل شدین. آیا این کار رو بعد از این خواب پیدا کردین یا قبل از این که خواب ببینین، همین شغل رو داشتین؟

حدس میزدم. یه سؤال دیگه. دیروز یه تاپیک زده بودین که تازه شاغل شدین. آیا این کار رو بعد از این خواب ...

این خواب بعد ازین کار بود .. دو یه سه روز بعد ازینکه شاغل شدم دقیقا... 

و فرداش هم دوستم باهام تماس گرفت بیا تو شرکت ما کار کن...  البته ربطی به بانک کشاورزی نداره شرکتشون

این خواب بعد ازین کار بود .. دو یه سه روز بعدش دقیقا  و فرداش هم دوستم باهام تماس گرفت ب ...

خوب الآن از این شغل تازه پیدا کرده تون راضی نیستید؟ یعنی معلمی و کارمندی بر این شغل ارجحیت دارن؟

خوب الآن از این شغل تازه پیدا کرده تون راضی نیستید؟ یعنی معلمی و کارمندی بر این شغل ارجحیت دارن؟

معلمی و بانک که قطعا ترجیح میدم   بخاطر حقوق بالاتر و ساعت کاری کمتر 

ولی ازین شغلمم راضیم  و از بیکاری خیلی بهتره

معلمی و بانک که قطعا ترجیح میدم   بخاطر حقوق بالاتر و ستعت کاری کمتر  ولی ازین شغ ...

و آخرین سؤال این که الآن چرا نمیشه در جفت آزمون ها شرکت کرد؟ به خاطر اینه که مواد امتحانی هر کدوم شون متفاوت هست و اگر مثلا معلمی رو انتخاب کنین، باید یک سری دروس رو بخونین و اگر بانک رو انتخاب کنین دروس دیگه؟

و آخرین سؤال این که الآن چرا نمیشه در جفت آزمون ها شرکت کرد؟ به خاطر اینه که مواد امتحانی هر کدوم شو ...

اگر هردوی این آزمونها بادفترچه فراگیر بیاد (که به احتمال این 90% این اتفاق میفته)  فقط میشه یکی از ارگانها رو انتخاب کرد، قانونش همینه 

و آخرین سؤال این که الآن چرا نمیشه در جفت آزمون ها شرکت کرد؟ به خاطر اینه که مواد امتحانی هر کدوم شو ...

ولی اگه بانک کشاورزی جدا ازدفترچه فراگیر بیاد  میشه هر دورو شرکت کرد... 

که احتمالش خیییلی کمه

اگر هردوی این آزمونها بادفترچه فراگیر بیاد (که به احتمال این 90% این اتفاق میفته)  فقط میشه یکی ...

پس یک جمع بندی داشته باشیم. شما الآن کاری دارید که نسبتا ازش راضی هستید ولی معلمی و کارمندی خیلی بهتره. هم به خاطر ساعت کاری و هم به خاطر درآمد.

توی این فکر بودین که در آزمون فراگیر استخدامی شرکت کنین و به خاطر این که رقابت در بانک خیلی سخت تره، قیدش رو زده بودین و میخواستین در معلمی قبول بشین.

خیلی به این فکر بودین که خدا بهتون الهام کنه که در چه کاری میتونین بسیار موفق باشین و حتی قرآن هم میخوندین که در خواب این موضوع رو ببینین. بعد بی خیال شدین و گفتین با عقل خودتون انتخاب کنید اما بعدش این خواب رو دیدین که مردد شدین که آیا تصمیم تون برای کنارگذاشتن انتخاب بانک درسته هست یا نه. یعنی از یه طرف احتمال میدین که اون دختر درست گفته باشه و از طرفی دیگه میگین نکنه خواب شیطانی باشه و برای گول زدن باشه.

درباره ی خواب تون هم اون دختر نماد فردی بوده که به همه چیز آگاهی داره و شما رو یاد فردی خرخون میندازه و وقتی ازش پرسیدین در چه زمینه ای میتونین موفق باشین، گفته خاک یعنی کشاورزی که شما رو یاد بانک کشاورزی میندازه.

بعد با فردی دیگه صحبت میکرده و شما نتونستین سؤال دیگه ای بپرسین.

درسته؟

پس یک جمع بندی داشته باشیم. شما الآن کاری دارید که نسبتا ازش راضی هستید ولی معلمی و کارمندی خیلی بهت ...

دقیقا درسته.. 

فقط وقتی  گفت خاک و من گفتم یعنی چی؟؟ 

مستقیم گفت  یعنی بانک کشاورزی ( نه کشاورزی)