2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من نیم ساعت پیش دیدم خرابه انقدر ترسیدم گفتم حتما نصف شب ج.نگ شده .رفتم خبرهارو چک کردم

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

وای من نیم ساعت پیش دیدم خرابه انقدر ترسیدم گفتم حتما نصف شب ج.نگ شده .رفتم خبرهارو چک کردم

من فکر کردم تعلیق شدم

هی میگفتم آخه من نه پیام بدی گذاشتم نه حرف سیاسی زدم چرا اینجوری شد

که دیدم صبح اوکی شده فهمیدم مشکل از سایت بودا

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فکر کردم تعلیق شدمهی میگفتم آخه من نه پیام بدی گذاشتم نه حرف سیاسی زدم چرا اینجوری شدکه دیدم صبح ...

سلام

بخواهند تعلیق کنن:

خصوصی براتون پیام میاد

➕️

اون کادر رنگی میاد توی نی نی سایت من

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامبخواهند تعلیق کنن:خصوصی براتون پیام میاد➕️اون کادر رنگی میاد توی نی نی سایت من

آهان خب پس اینطوریه

در جریان نبودم عزیزم

ممنونم از لطفت😍🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااااای مگه شماتاکی بیدارین که فهمیدین سایت خرابه منکه تا ۱۱بیدار بودم که درس بود شماها چطوری دیر می ...

خودمون هم نمیدونیم 😄😅

ولی من هورمونام بهم ریخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااااای مگه شماتاکی بیدارین که فهمیدین سایت خرابه منکه تا ۱۱بیدار بودم که درس بود شماها چطوری دیر می ...

حالا کی گفت دیر میخوابیم؟

صبح اومدم سایت دیدم تاپیکا برای ۱ شب مونده icon

آهان خب پس اینطوریهدر جریان نبودم عزیزمممنونم از لطفت😍🙏

خواهش می کنم 💖

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.