2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 32 پست
یکم اونروز حال نداشتم صبح بود خودش هم فکر کردم دارم میمیرم واسه ادن عرض کردم یعنی قبل از اینکه خوابم ...

خوب پس جمع بندی مطالب شما این شد که یکم افسردگی دارید و بالاخص اون روز صبح، حال نداشتید و فکر می کردید دارید می میرید. بعد خوابیدید و این خواب رو دیدین که دراز کشیدین و یک فرشته به شکل دختر دوازده سیزده ساله با چادر سفید اومده میگه میخوام تو رو ببرم پیش خدا و بعد دست روی سرتون میکشه و میگه که حمد بخونید. شما هم سوره ی حمد و توحید رو میخونید و بعد دست تون رو میگره و بلند می کنه و و شما رو میگذاره و میره.

توضیح دیگه ای هم هست که بگید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب پس جمع بندی مطالب شما این شد که یکم افسردگی دارید و بالاخص اون روز صبح، حال نداشتید و فکر می کرد ...

نه خیر همینا هست ولی کمو بیش یادم میاد که خودم گفتم خدایا توبه به فکر نمازم بودم وچند روز پیش در مورد مادر شوهرم بد حرف زده بودم اونا یادم اومد 

نه خیر همینا هست ولی کمو بیش یادم میاد که خودم گفتم خدایا توبه به فکر نمازم بودم وچند روز پیش در مور ...

به خاطر نمازتون گفتین خدایا توبه؟ یعنی نمازتون قضا شده بود؟

یا به خاطر بدحرف زدن درباره ی مادرشوهرتون گفتین خدایا توبه؟

منظورتون چیه به فکر نمازتون بودین؟

به خاطر نمازتون گفتین خدایا توبه؟ یعنی نمازتون قضا شده بود؟ یا به خاطر بدحرف زدن درباره ی مادرشوهرت ...

نه راستش نماز نمیخوندم همیشه هم از خدا به خاطرش میترسیدم درمورد مادر شوهرم هم از گفته هام ناراحت بودم 

نه راستش نماز نمیخوندم همیشه هم از خدا به خاطرش میترسیدم درمورد مادر شوهرم هم از گفته هام ناراحت بود ...

آهان.

یک سؤالم رو پاسخ ندادین. اون فرشته، یعنی اون دختر 12 13 ساله شما رو یاد کسی نمیندازه؟ در خانواده یا فامیل تون دختری به این سن و سال هست؟ 

یک موضوعی که فکرتون رو درگیر کرده بوده نماز نخوندن تون هست و موضوع دیگه هم این که فکر می کردید می میرید. این دو تا در خواب تون با همدیگه ادغام شدن.

این که فرشته به شما میگه میخوام ببرمت پیش خدا، یعنی میخوام شما رو به خدا نزدیک کنم. یعنی چی؟

یکی از راه های نزدیک شدن انسان به خداوند نماز خوندنه و یکی دیگه هم مرگ هست. حالا ببینیم خواب تون میخواد مرگ رو بگه یا نماز خوندن.

چادر سفید اون فرشته نشونه ی چیه؟ معمولا چه وقت هایی چادر سفید می پوشن؟ یکیش نماز خوندنه یکیش هم موقع عقد و عروسی. 

اون فرشته دست روی سرتون کشیده. توی وضو چه کار می کنن؟ مسح سر یکی از اجزاء وضو هست یعنی اون فرشته داشته آماده تون میکرده برای نماز خوندن.

بعد گفته حمد رو بخون. این هم که واضحه یکی از اجزای نماز هست و خودتون هم همین به ذهن تون رسید.

بعد اون فرشته دست شما رو گرفته و بلند کرده. خوب برای نمازخوندن باید ایستاد دیگه درسته؟ قد قامت الصلاة.

به نظرم خیلی واضحه که این فرشته داشته شما رو به نماز تشویق می کرده که از طریق نمازخوندن ببردتون پیش خدا یعنی شما رو به خدا نزدیک کنه.

یک نشونه ی دیگه هم وجود داره که میگه خوابتون نشون دهنده ی مرگ نیست چون اگه قرار بود بمیرید، باید روحتون رو با خودش به آسمون می برد اما فقط شما رو بلند کرده و رهاتون کرده و رفته و فقط خواسته که برای نمازخوندن آماده بشید و انگیزه بگیرید.

خلاصه این که چادر سفید و دست کشیدن روی سرتون و بلند کردن تون نشونه ی واضحی برای تشویق به نماز هست و رها کردن تون و این که شما رو به آسمون نبرد، نشون از نمردن تون هست. به نظرم تعبیر خواب تون همینه. اگه تعبیر مرگ هم می بود، بدون کم و کاست بهتون میگفتم ولی به هیچ عنوان نشونه ای از مرگ در این خواب نمی بینم.

یک موضوعی که فکرتون رو درگیر کرده بوده نماز نخوندن تون هست و موضوع دیگه هم این که فکر می کردید می می ...

توروخدا از اون سوالتون که این روزها یه چیزی شده که به مرگ نزدیک بشین خیلی ترسون منو 

توروخدا از اون سوالتون که این روزها یه چیزی شده که به مرگ نزدیک بشین خیلی ترسون منو 

وای ببخشید.

منظورم این بود که مثلا اتفاقی نیفتاده باشه که خطر از بیخ گوش تون گذشته باشه. مثل این که آدم با ماشین رانندگی میکنه و بعضی وقت ها از جایی رد میشه که اگه یک ثانیه دیرتر رد میشد، تصادف حتمی می شد. منظورم این بود که ببینم چنین اتفاقاتی افتاده بوده یا نه.

حالا نگرانی تون برطرف شد؟

نظرتون درباره ی تعبیر خواب چیه؟

وای ببخشید. منظورم این بود که مثلا اتفاقی نیفتاده باشه که خطر از بیخ گوش تون گذشته باشه. مثل این که ...

راستش من بیماری وسواس فکری دارم تعبیر شما عالیه من یکم حساسم به نظرم خواب من اونطور که من فکر میکنم بدنبود نه ؟من یکم خیلی حساسیت نشون میدم امروز یه هفته هست این خوابو دیدم از خواب و خوراک افتادم