2821
2789
سلام چه خوابی دیدین؟

خواب دیدم یه فرشته اومد گفت میخوام پیش خدا ببرمت ولی بعد دستش رو سرم کشید و گفت حمد رو بخون من خوندم قل هوالله هم خوندم دستم گرفت از زمین بلند کرد و گذاشت رفت منو نبرد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواب دیدم یه فرشته اومد گفت میخوام پیش خدا ببرمت ولی بعد دستش رو سرم کشید و گفت حمد رو بخون من خوندم ...

فرشته شما رو یاد چه چیزی میندازه؟

به خدا فکر میکنین، یاد چه چیزی میفتین؟

سوره ی حمد شما رو یاد چه چیزی میندازه؟

سوره ی توحید چی؟

این روزها فکرتون مشغول چه موردی هست؟

این ها رو پاسخ بدین تا در تعبیر خواب کمک تون کنم.

فرشته شما رو یاد چه چیزی میندازه؟ به خدا فکر میکنین، یاد چه چیزی میفتین؟ سوره ی حمد شما رو یاد چه ...

راستش من یکم افسردگی دارم مدام به مرگ فکر میکنم در مورد فرشته هم فکر کردم اومده منو ببره 

به خدا که همیشه فکر میکنم 

سوره حمد فکر کنم به خاطر اینکه نمازم رو نمیخونم 

لطفا راستش رو بگین 

در ضمن ساعت ۱۰ ونیم صبح دیدم این خوابو 

راستش من یکم افسردگی دارم مدام به مرگ فکر میکنم در مورد فرشته هم فکر کردم اومده منو ببره  به خ ...

نمیدونید چرا دست روی سرتون کشید و چرا گفت حمد رو بخونید؟

خیال تون راحت اگه دقیق جواب بدین، تعبیرش هر چی باشه من راستش رو میگم.

تو این چند روز، اتفاقی نیفتاده که به مرگ نزدیک شده باشین؟

[QUOTE=209449179]نمیدونید چرا دست روی سرتون کشید و چرا گفت حمد رو بخونید؟ خیال تون راحت اگه دقیق جواب بدین، تعبیرش ه ...[/QUOTیعنی چی 

یعنی تعبیرش مرگم هست مطمیرم

[QUOTE=209449179]نمیدونید چرا دست روی سرتون کشید و چرا گفت حمد رو بخونید؟ خیال تون راحت اگه دقیق جوا ...

باشه شما هر نظری داشته باشید محترمه. من هم تعبیر خودم رو میگم.

فقط یه سؤال دیگه و اون هم این که خصوصیات اون فرشته رو بگید. آیا شبیه کسی بود؟

باشه شما هر نظری داشته باشید محترمه. من هم تعبیر خودم رو میگم. فقط یه سؤال دیگه و اون هم این که خصو ...

چخدا سفید سرش بود و خندان و دختر ۱۲ ۱۳ ُاله بود 

خواب دیدم یه فرشته اومد گفت میخوام پیش خدا ببرمت ولی بعد دستش رو سرم کشید و گفت حمد رو بخون من خوندم ...

توی خواب تون گفتید که دست تون رو گرفت بلند کرد و بعد شما رو گذاشت رفت.

یعنی نشسته بودید و دست تون رو گرفت بلند کرد، یعنی ایستادید یا مثلا یکم به هوا رفتید؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز