ranaf مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 87 عنوان تعبیر خواب 922 بازدید | 32 پست چند روزه خواب دیدم خواب فرشته خیلی دنبال تعبیر خواب رفتم میگن خوبه ولی نمیدونم چرا من قبول ندارم و نگرانم کمکم کنید راهنمایی کنین 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 1400/07/04 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ranaf مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 87 سلام چه خوابی دیدین؟ خواب دیدم یه فرشته اومد گفت میخوام پیش خدا ببرمت ولی بعد دستش رو سرم کشید و گفت حمد رو بخون من خوندم قل هوالله هم خوندم دستم گرفت از زمین بلند کرد و گذاشت رفت منو نبرد
nahannama عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1052 خواب دیدم یه فرشته اومد گفت میخوام پیش خدا ببرمت ولی بعد دستش رو سرم کشید و گفت حمد رو بخون من خوندم ... فرشته شما رو یاد چه چیزی میندازه؟به خدا فکر میکنین، یاد چه چیزی میفتین؟سوره ی حمد شما رو یاد چه چیزی میندازه؟سوره ی توحید چی؟این روزها فکرتون مشغول چه موردی هست؟این ها رو پاسخ بدین تا در تعبیر خواب کمک تون کنم.
ranaf مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 87 فرشته شما رو یاد چه چیزی میندازه؟ به خدا فکر میکنین، یاد چه چیزی میفتین؟ سوره ی حمد شما رو یاد چه ... راستش من یکم افسردگی دارم مدام به مرگ فکر میکنم در مورد فرشته هم فکر کردم اومده منو ببره به خدا که همیشه فکر میکنم سوره حمد فکر کنم به خاطر اینکه نمازم رو نمیخونم لطفا راستش رو بگین در ضمن ساعت ۱۰ ونیم صبح دیدم این خوابو
nahannama عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1052 راستش من یکم افسردگی دارم مدام به مرگ فکر میکنم در مورد فرشته هم فکر کردم اومده منو ببره به خ ... نمیدونید چرا دست روی سرتون کشید و چرا گفت حمد رو بخونید؟خیال تون راحت اگه دقیق جواب بدین، تعبیرش هر چی باشه من راستش رو میگم.تو این چند روز، اتفاقی نیفتاده که به مرگ نزدیک شده باشین؟
ranaf مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 87 [QUOTE=209449179]نمیدونید چرا دست روی سرتون کشید و چرا گفت حمد رو بخونید؟ خیال تون راحت اگه دقیق جواب بدین، تعبیرش ه ...[/QUOTیعنی چی یعنی تعبیرش مرگم هست مطمیرم
nahannama عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1052 [QUOTE=209449179]نمیدونید چرا دست روی سرتون کشید و چرا گفت حمد رو بخونید؟ خیال تون راحت اگه دقیق جوا ... باشه شما هر نظری داشته باشید محترمه. من هم تعبیر خودم رو میگم.فقط یه سؤال دیگه و اون هم این که خصوصیات اون فرشته رو بگید. آیا شبیه کسی بود؟
ranaf مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 87 باشه شما هر نظری داشته باشید محترمه. من هم تعبیر خودم رو میگم. فقط یه سؤال دیگه و اون هم این که خصو ... چخدا سفید سرش بود و خندان و دختر ۱۲ ۱۳ ُاله بود
ranaf مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 87 چخدا سفید سرش بود و خندان و دختر ۱۲ ۱۳ ُاله بود چادر سفید داشت
nahannama عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1052 چادر سفید داشت آیا شما رو یاد شخص خاصی میندازه؟لطفا خوب فکر کنین. با عجله پاسخ ندین. یک دقیقه، دو دقیقه فکر کنین.
nahannama عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1052 خواب دیدم یه فرشته اومد گفت میخوام پیش خدا ببرمت ولی بعد دستش رو سرم کشید و گفت حمد رو بخون من خوندم ... توی خواب تون گفتید که دست تون رو گرفت بلند کرد و بعد شما رو گذاشت رفت.یعنی نشسته بودید و دست تون رو گرفت بلند کرد، یعنی ایستادید یا مثلا یکم به هوا رفتید؟
ranaf مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 87 توی خواب تون گفتید که دست تون رو گرفت بلند کرد و بعد شما رو گذاشت رفت. یعنی نشسته بودید و دست تون ر ... دراز کشیده بودم نه بلند کرد ایستادم
nahannama عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 1052 راستش من یکم افسردگی دارم مدام به مرگ فکر میکنم در مورد فرشته هم فکر کردم اومده منو ببره به خ ... این که میگید مدام به مرگ فکر می کنید، یعنی آرزوی مرگ هم میکنید؟
ranaf مدیر استارتر عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 87 این که میگید مدام به مرگ فکر می کنید، یعنی آرزوی مرگ هم میکنید؟ نه خیر