2777
2789

خوب بریم سراغ تعبیر خواب تون. یه نکته این که خواب ها میتونن همزمان چند تعبیر داشته باشن مثل یک واژه که میتونه چندین معنا داشته باشه. مثلا شیر که هم به معنای شیر جنگل هست و هم به معنای شیر آب و هم به معنای شیر لبنیات. خواب شما هم از نظر من حداقل دو تفسیر داره که الآن براتون ذکر میکنم.

یکی از علل بروز این خواب تون، تحقق آرزو هست. دو تا آرزو در این خواب براتون محقق شده. یکی این که وقتی از دوستان تون و معلم تون که براتون یادآور درس و مدرسه بودن جداشدین، آرزوی راحتی و مشغله ی درس نداشتن براتون به این شکل دراومده و برآورده شده. یکی هم آرزوی دیدار و در آغوش گرفتن پدرتون که قاعدتا این روزها خیلی خیلی زیاد اشتیاقش رو دارین و این هم در خواب برآورده شده. به این کارکرد خواب میگن تحقق آرزو (wish-fulfilment). مثل این که یه نفر دوست داره بره سفر، خواب میبینه به همون جایی که علاقه داره سفر کرده. یا مثلا یه نفر توی خواب تشنه ش میشه، خواب میبینه که کنار چشمه هست و داره آب خنک و زلالی مینوشه. شما هم احتمالا آرزوی خلاصی از درس و مدرسه و همچنین آرزوی دیدار پدر رو داشتین که در خواب برآورده شده.

اما تعبیر دوم خوابتون نمادین هست و یک مرحله ای از زندگی تون رو داره بیان میکنه. ابتدا در خواب با دوستان تون هستین که همکلاسی هاتون بودن و یکی شون هم از همکلاسی های دوران ابتدایی تون بود و مادرش هم که معلم شما بوده، همراهش بود. همکلاسی هاتون شما رو یاد درس و مدرسه میندازن و معلم تون هم یاد درس زیست. به طور کلی این ها نماد دوران تحصیل شما هستن، از ابتدایی تا دبیرستان.

این که وارد خونه تون میشید و خونه برای شما نماد خانواده هست، یعنی دوران گذار از تحصیل و ارتباط بیشتر با خانواده. بعد هم که از دوستان تون و معلم تون جدا میشید یعنی قطع ارتباط نسبی با اون ها که در بیداری هم با دادن کنکور، میشه گفت این اتفاق رخ داده. دوران تحصیل تون تموم شده و در خواب به این شکل دراومده که از اون افراد جدا میشید و قراره وقت بیشتری رو با خانواده بگذرونید.

این که اون ها هم وارد خونه تون میشن، شاید معناش اینه که هنوز ارتباط تون کامل با دوران تحصیل دانش آموزی قطع نشده که فرمودین میخواین برای سال بعد هم کنکور بدین و احتمالا به خاطر همینه که اون ها هم وارد خونه شدن.

بعد جلوی یک درب پدرتون رو می بینید. فرمودین ایشون براتون نماد امنیت و سرپناه و حامیه. در واقع پدرتون در این خواب، بخشی از وجود خودتونه، همون بخش که حمایتگره، امنیت تأمین میکنه، مراقبت میکنه و سرپناهه. مثلا فرض کنین یه نفر خواهری بسیار احساسی داره و این خواهر در ذهنش نماد احساسات میشه. وقتی این فرد به احساساتش بها نمیده، توی خواب میبینه که از خواهرش دوری میکنه یا باهاش مجادله داره ولی مثلا وقتی که به احساساتش بها میده و به دیگران محبت میکنه و دیگه جلوی گریه ی خودش رو نمیگیره و از این دست، توی خواب میبینه که ارتباطش با خواهرش خوب شده یعنی بخشی از وجودش رو که نماینده ی احساساتش هست، در خواب میبینه که به شکل خواهرش دراومده.

در این جا هم پدرتون نماد بخشی از وجود خودتون هست که جنبه های مردانه مثل تأمین امنیت و سرپناه و حمایتگری رو داره یعنی توی زندگی با این موارد روبرو شدین چون گفتین که پدرتون قبلا همه جوره هوای شما و مادرتون رو داشت و احتمالا شما زیاد به این موارد بها نمیدادین ولی اتفاقاتی که افتاده مثل رسیدگی و مراقبت از پدرتون، بردن مادرتون به بیمارستان، انجام دادن کارهاشون و رفت و آمد بین بیمارستان ها و کارهایی از این دست، این امور نماد حمایتگری هستند که در وجود شما زنده شده.

گفتین که ایشون رو صدا کردم که شاید از روی تعجب یا احساسات زیاد بوده و اون درب بادبزنی هم شما رو یاد مجتمع اداری یا بیمارستان میندازه. احتمالا از این تعجب می کردین که چرا باید در محیط هایی مثل بیمارستان یا ساختمان های اداری مواجهه ی شما با جنبه های حمایتگری و روحیه ی پشتیبانی صورت بگیره و این که چشمان پدرتون پر از اشک بوده، معناش اینه که این رویارویی با چنین مواردی در زندگی، چقدر میتونه سخت و گریه آور باشه همونطور که توی اون مدتی که پدرتون در بیمارستان بودن، چقدر سختی کشیدین و دل تون پر شده بوده.

بغل کردن و در آغوش کشیدن پدرتون هم نشونه ی زنده شدن این جنبه های شخصیتی هست که انگار بعد از مدت زیادی که از اون کارها دور بودین، به آغوش شون بازگشتین و گفتین حس دلتنگی هم بین من و پدرم وجود داشته که این هم نشونه ی اینه که خیلی وقت بوده که از این امور فاصله داشتین.

این که حس دوگانه ای نسبت به فکر کردن درباره ی پدرتون دارین یعنی هم حس فردی قوی و قدرتمند با روحیه ی محکمش و هم حس اون سی روز که تبدیل به انسانی ضعیف شده بود، نشون دهنده ی اینه که مواجهه با این بخش از زندگی تون یعنی سرپناهی، حمایتگری و امنیت بخشی، هم حس توانایی و اقتدار به شما میده و هم بعضی وقت ها حس میکنین که این امور باعث ضعف و ناتوانی و خم شدن کمرتون در برابر مشکلات میشه.

پس خلاصه کنم. تعبیر اول خواب تون تحقق آرزو هست که یکیش فراغت از تحصیل و دیگری اشتیاق به دیدار پدرتون بود. تعبیر دوم هم تعبیر نمادین بود که نشون دهنده ی این دوره از زندگی، یعنی گذار از تحصیل و تحت حمایت بودن به مرحله ی حامی و سرپناه بودن که نوعی بلوغ عاطفی هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم پایدارم، شما زندگی چالش برانگیزی رو داشتین و دارین و سختی های زیاد و طاقت فرسایی رو تحمل کردین مثل بیماری مادرتون. وقتی هم که سه تا تون کرونا گرفتید، همه جوره هوای پدر و مادرتون رو داشتید و هیچ جوره براشون کم نذاشتید.

شستن پای باباتون، ماساژ دادن دست و پاهاش، غذادادن به ایشون و خیلی کارهای دیگه و از اون طرف مادرتون هم کرونا گرفته بودن و پیش ایشون هم بودین ولی به پدرتون نگفتین که استرس نگیرن و بعد از مرخصی مادرتون، به خاطر تشنج، دوباره ایشون رو برگردوندید بیمارستان و مشغول کارهای والدین تون در بیمارستان ها بودید. تو تمام این مدت هم دعا میکردین و نماز و قرآن میخوندین و اشک میریختین. 

آخر سر هم پدرتون جلوی چشم تون احیاش کردن ولی پر کشید و رفت.

سختی های خیلی خیلی خیلی زیادی کشیدین که فکر نکنم بتونم بگم درک تون میکنم چون غیرقابل تصوره و فقط شما میدونید که چه درد و رنجی رو تحمل کردین.

اما این رو هم بدونید قرار نیست توی این دنیا، جواب همه ی دعاهامون حتی اون هایی هم که خیلی برامون ضروریه و خواهانش هستیم برآورده بشه.

نمیدونم این رو قبول دارید که خدا همیشه خیر بنده هاش رو میخواد و کارهایی رو رقم میزنه که به مصلحت شون باشه؟

یه حدیث قدسی نقل شده که میگه یا عبادی، اعبدونی فی ما امرتکم به و لا تعلمونی ما یصلحکم، فإنّی أعلم به و لا أبخل علیکم بمصالحکم. یعنی ای بندگان من، در آن چه امرتان نموده ام مرا عبادت کنید و آن چه را که مصلحت شماست به من نیاموزید که من به آن داناترم و در مورد آن چه به صلاح شماست، بخل نمی ورزم.

یعنی خدا بخیل نیست که خیرمون رو از ما دریغ کنه و حتما خیریتی در اتفاقاتی که برامون رقم میخوره هست اگرچه خیلی تلخ باشن مثل داروی تلخی که مادر به بچه ش میده ولی همون تلخی دواست.

یه حدیث دیگه هم نقل شده که إنما المؤمن بمنزلة کفة المیزان، کلما زید فی إیمانه زید فی بلائه. یعنی مؤمن مثل ترازوست، هر چه ایمانش افزایش یابد، بلاهای او هم بیشتر می شود.

پس اینطور نیست که عدم اجابت دعا به معنای بی توجهی خدا به بنده هاش باشه بلکه برعکس، گاهی اوقات بنده های خوبش رو بیشتر امتحان میکنه تا بنده های عاصی و گناهکار رو.

گفتین که ایشون رو صدا کردم که شاید از روی تعجب یا احساسات زیاد بوده و اون درب بادبزنی هم شما رو یاد ...

خیلی ممنونم از این تعبیر دقیق و کامل و‌ممنون بابت وقتی که به من دادید تعابیرتون برام جالب بود 

خانم پایدارم، شما زندگی چالش برانگیزی رو داشتین و دارین و سختی های زیاد و طاقت فرسایی رو تحمل کردین ...

چقدر حرفاتون ارام‌بخشه روز اولی ک پدرمو بردم بیمارستان تا ۴صبح‌تو حساط بیمارستان گریه کردم و یکی اومد بهم گفت بسپارش به خدا سپردم به خدا البته خیلی جاها تو کارش سرک کشیدم ولی تا اخرین روز چشمم بهش بود ولی نشد از اون روز تا الان همش گفتم از خدا دلخورم ولی نمیدونم شاید حرفاتون بهم یاداور ازمونیه که دارم پس میدم بهرحال خیلی لطف کردید

سلام اگه بخواید من میتونم راهنمایی تون کنم.

میتونین خواب منو تعبیر کنین،تاپیک آخرم،ممنون

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
میتونین خواب منو تعبیر کنین،تاپیک آخرم،ممنون

سلام

خوشحال میشم بتونم کمک تون کنم ولی متأسفانه این روزها اصلا وقت ندارم.

در حال طراحی دوره ی آموزشی برای تعبیر خواب هستم که همه بتونن خواب خودشون رو اصولی تعبیر کنن. اگه دوست دارید دعا کنید زودتر به اتمام برسه تا همه بتونن استفاده کنن. ممنونم.

سلام خوشحال میشم بتونم کمک تون کنم ولی متأسفانه این روزها اصلا وقت ندارم. در حال طراحی دوره ی آموز ...

نمیخام مفصل تعبیر کنین،در حدی که بم بگین تعبیر خواب رفتن با مُرده میشه مرگ؟من مادرم فوت کرده دیشب خواب دیدم با پدرم سوار ماشین پدرم شدن و رفتن خونه ی من،من جای دیگه بودم کلید دادم بشون

‏«ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
خیر، لزوما اینطور نیست.

بی تعارف بگو،اگه تعبیرش مرگه برم پیش پدرم بیشتر ببینمش،چون در حالت عادی دیر به دیر میرم

بی تعارف بگو،اگه تعبیرش مرگه برم پیش پدرم بیشتر ببینمش،چون در حالت عادی دیر به دیر میرم

اگه همین تاپیک رو کامل مطالعه کرده باشید، می دونید که در این روش تعبیر خواب که روانکاوی هست، تعبیر کننده از خودش چیزی نمیگه بلکه می بینه در ذهن رویابین چی میگذره و اون ها رو برای فردی که خواب دیده، بازگو می کنه. بنابراین برای تعبیر دقیق خواب تون نیاز به گفت و گوی زیاد هست.

اما به طور کلی این رو بدونید که خواب ها مثل افکار ما هستند. مثلا الآن فکر کنید که فردا بارون میاد، آیا فردا حتما به خاطر فکرتون بارون میاد؟ خیر. اگه آب و هوا اقتضا کنه، بارون می باره و اگر نه که نمی باره. بنابراین خود خواب ها رقم زننده ی واقعیت نیستن.

اما درباره ی مرگ هم هر کسی که امروز هست، ممکنه فردا نباشه. غیر از اینه؟ من، شما، دوستان، اقوام و آشنایان و هرررررر کسی. هیچ کس از لحظه ی مرگش خبر نداره. چه ما فکر بکنیم کسی می میره یا فکر نکنیم، چه خواب ببینیم کسی می میره یا خواب نبینیم، صرف نظر از این ها، وقایعی که قراره اتفاق بیفتند، خواهند افتاد و ربطی به رویای ما نخواهند داشت. پس شما هم می تونید صرف نظر از خواب تون به هر کسی که دوست دارید سر بزنید و بیشتر ببینیدش.

اگه همین تاپیک رو کامل مطالعه کرده باشید، می دونید که در این روش تعبیر خواب که روانکاوی هست، تعبیر ک ...

همه ی اینا درست ولی من خوابام اغلب تعبیر شدن،بخاطر اون خواستم بدونم،بعد خیلی جاها خوندم تعبیر اینکه کسی با مُرده بره یعنی میمیره