2777
2789
عنوان

رفتارپدرم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 58 پست

من اگ بودم مستقیم باهاش صحبت میکردم ب شوهرم میگفتم اگ پدرم کاری میکنه ک تو ناراحت شی عوضش تو انقدر خوبی کن ک اون شرمنده شه هر وقت پدرم اومد تو بلند شو زود زود پدر دعوت کنیم کلا هر کار دپرتون ک ناراحتتون میکنه شما عکسشو انجام بدین

اگر لج می کنه که خودتون حرمت خودتونو حفظ کنید به نظرم زیاد شوهرت اونجا رفت و امد نکنه بهشم بگو اگر ...

هیی بخداموندم دیگه .کلا دوس داره هم ب مابی احترامی کنه هم دوست داره همه کاراشوماکنیم.بخدااصلا نمیکشم ازاینورم باخانواده شوهرم رفت امدنداریم.فقط اینجاست.اینام میام اینطوری.اصلا من میام اینجادوست داره همش بامامانم دعوابندازه حتی چندبارقهرکردم رفتم بخاطراینکه شوهرم نفهمه میام میرم.ولی ایندفعه برم دیگه نمیام تایک ماه 

مامان دوتادخترگل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگ بودم مستقیم باهاش صحبت میکردم ب شوهرم میگفتم اگ پدرم کاری میکنه ک تو ناراحت شی عوضش تو انقدر خ ...

دقیقا همین رفتاروکلا شوهرم داره.ببین مالی جانی احترام .شامم من هرهفته اونم بابهترین سفره .ولی فایده نمیکنه بدترمیکنه.میدونم برم خونه بازشوهرم این موضوع رومطرح میکنه .میخوام بهش بگم دیگه هرکس باهات هرجوررفتارمیکنه توام همون کاروکن.شوهرم یکی کوچکترین خوبی بهش کنه صدبرابرخوبی میکنه بهش

مامان دوتادخترگل
توقعتونو ازدیگران بیاریدپایین اگه هم دلتون خواست و کاری واسشون کردید توقع نداشته باشید ..اگه هم نخوا ...

خب من ب عنوان دختربزرگ که همه کاراشونوشوهرم خودم انجام میدم ی بلندشدن نشستن ازپدرم انتظارنداشته باشم ب این موضوع من سه ساله زبونم کوتاه شده واقعاهربارشوهرم میگه من خجالت میکشم

مامان دوتادخترگل
شوهرتو با خودت نبر با خودت بگو هروقت درست رفتار کردی با شوهرم میارمش با خودم

ببین اصلا برنمیخوره بهش که نبریم.بعددوسالم بیای همین رفتارومیکنه .ببین مانباشیم اشکال نداره هررفتاری .ولی خب شوهرمن ده دیقه قبلش میادپدرم درازکشیده بعداون میادبدومیره جلودر

مامان دوتادخترگل
دقیقا همین رفتاروکلا شوهرم داره.ببین مالی جانی احترام .شامم من هرهفته اونم بابهترین سفره .ولی فایده ...

شوهر منم بعضی وقتا خوبیهایی ک ب بعضیا میکنه رو میگ منم همیشه بهش میگم تو برای رضای خدا انجام بده نه خلق خدا اینجوری همیشه اروم میشه و چیزی نمیگه

شوهر منم بعضی وقتا خوبیهایی ک ب بعضیا میکنه رو میگ منم همیشه بهش میگم تو برای رضای خدا انجام بده نه ...

ببین واقعاهیچ انتظاری نداره فقط ی احترام اونم دراین حدواقعا چیززیادی نیس.دیگه میخوام بهش بگم هرکس هرطورباهات رفتارکردتوام همون رفتاروکن

مامان دوتادخترگل
ببین اصلا برنمیخوره بهش که نبریم.بعددوسالم بیای همین رفتارومیکنه .ببین مانباشیم اشکال نداره هررفتاری ...

اشکالی نداره خب نبرش،به نظر من بعد ازدواج شوهر ادم از همه چی مهمتر میشه

انقد نبرش تا دعوتش کنن خیلی رسمی بیاد و بره

مادرت ب پدرت حرف بزنه شاید کاراش علتی داره

گفته بالای صدبار.ولی هیچی نمیگه اصلابازدوباره همون کارومیکنه بعدمثلاصبحش زنگ میزنه ی کاری ب شوهرم میگه

مامان دوتادخترگل
اشکالی نداره خب نبرش،به نظر من بعد ازدواج شوهر ادم از همه چی مهمتر میشه انقد نبرش تا دعوتش کنن خیلی ...

بعد دوهفته اومدم.اصلامدت زمانش فرق نداره.جلوی اونیکی داماداصلابدترم میکنه

مامان دوتادخترگل

بشین سر خونه و زندگیت

بارداریت رو بهانه کن هر سه ماه یک بار در حد چند ساعت برو

کسی مجبورت نکرده بری

یا لازم نیست پیش شوهرت نقش بازی کنی

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
خب من ب عنوان دختربزرگ که همه کاراشونوشوهرم خودم انجام میدم ی بلندشدن نشستن ازپدرم انتظارنداشته باشم ...

خوب توهم فاصله بگیر ازشون که شوهرت توقع نداشته باشه

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»