2777
2789
عنوان

پس فردا آی وی اف دارم

207 بازدید | 18 پست

امشب با شوهرم دعوای بدی داشتیم یعنی اون جوش اومد و دعوا کرد من چیزی نگفتم هرچقدر هم خواستم آرومش کنم دوباره باهم خوب باشیم نشد اینقد داد و بیداد کرد و گفت نمیخوام بری اصلذ دیگه، هرچی به آرومی زاش حرف زدم خواستم بغلش بخوابم نذاشت،الان طپش قلب شدید گرفتم جوری که حس میکنم الان ميميرم چیکار کنم 😭

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب اگ نمیخواد نکن ولشکن احتمالا دنبال بهونت بوده

دوهفته هست دارم آمپول میزنم اینهمه رفتم اومدم درد کشیدم حالا وقتی که باید اینهمه آرامش داشته باشم اینحوری😭

دوهفته هست دارم آمپول میزنم اینهمه رفتم اومدم درد کشیدم حالا وقتی که باید اینهمه آرامش داشته باشم ای ...

اخه الان تاپیکات خوندم شوهر توام مثل شوهر من اونم دنبال بهونه بود من عمش میرفتم قرص دوا درمون وقتی میبتی اینحوریه فعلا بچه دار نشو ولشکن

اخه الان تاپیکات خوندم شوهر توام مثل شوهر من اونم دنبال بهونه بود من عمش میرفتم قرص دوا درمون وقتی م ...

الان چیکار کنم اینهمه قرص و آمپول مصرف کردم تموم دلم از آمپولا کبوده،نامه بهم دادن پنجشنبه برم جنین هام از ذوب درمیارن😭

الان چیکار کنم اینهمه قرص و آمپول مصرف کردم تموم دلم از آمپولا کبوده،نامه بهم دادن پنجشنبه برم جنین ...

هیچی میبینی اون نمیخواد توام نخوا منم شوهرم ادا در اورد گفتم مگ احمقم داروهامو اذامه بدم گغتم هر موقع اول منو خاستی زندگینو بگو بچه دارشیم اگ نمیخایم ب درک توام بگو باشع نمیخوام شاید بهش تلنگر خورا

بخدا اگه بفهمه حس تو الان چیه 🥲 صبح یه بار دیگه باهاش حرف بزن اگه درست نشد ولش کن . یه مدت حسابی با ...

الان دید حالم اینقد بده گفتم بهش سینم سنگین شده بغلم کن آروم میشم هیچ جوره محلم نداد فقط چیزی بهم گفت و کنار من نخواب و برو

چرا تا امروز همراهیم میکرد آمپولام خودش برام میزد یه دفعه اینجوری کرد😭

استرس گرفته آرومش کن اونم آدمه فشار روشه سعی کنید همو درک کنید

آی وی اف رو هم انجام بده فردا کوتاه بیا

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی