لکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 عنوان رفتارپدرم😔😔 826 بازدید | 58 پست پدرمن هروقت اونیکی دامادمون میادبره استقبال وبدرقش اولین نفرپامیشه.ولی شوهرمن هرچقدرم دیرب دیربیاداصلاازجاش تکون نمیخوره.تازه اون اصلا حسابشون نمیکنه هر۶ ماه بزوریباردعوتشون میکنه خونشون .بعدتازه همه کاراشم ب شوهرم میگه .حتی چندبارم اعتراض کردیم بازتغییرنمیده.من واقعاجلوشوهرم خجالت میکشم بایدالان من چی کنم مامان دوتادخترگل 1400/07/11 | 22:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_اچ عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 5182 رفت و امد و کم کن جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
لکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 رفت و امد و کم کن الان بعددوهفته اومدم مامان دوتادخترگل
لکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 عاقلان دانند والادرمونده شدم بخدا...نمیدونم چی کنم مامان دوتادخترگل
مندلارامم عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7052 خب شوهر تو از خودشون می دونن و باهاش راحتن ولی دامادتون چون اخلاق نداره مراعاتشو می کنن نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13918 والادرمونده شدم بخدا...نمیدونم چی کنم رک و راست و مستقیم بگو بهشونوقتی شوهرت نیست بگو زشته جلوش اینطوری رفتار می کنید همونجوری که به اون یکی داماد احترام می کنید به اینم احترام بذارید بهش برمی خوره برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
لکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 خب شوهر تو از خودشون می دونن و باهاش راحتن ولی دامادتون چون اخلاق نداره مراعاتشو می کنن چه ربطی داره مهمون میادبایدپاشی بشینی .من باشم ب عنوان عروس همچین استدلالی روقبول میکنم ازسمت اونا. مامان دوتادخترگل
لکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 رک و راست و مستقیم بگو بهشون وقتی شوهرت نیست بگو زشته جلوش اینطوری رفتار می کنید همونجوری که به اون ... صدبارگفتیم اصلاانگارلج میکنه.حتی صدبارگفتم حق نداره دیگه کاراشو بشوهرم بگه بازهمه کاراشوب این میگه شوهرمم بخاطراین من ناراحت نشم انجام میده مامان دوتادخترگل
مندلارامم عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7052 صدبارگفتیم اصلاانگارلج میکنه.حتی صدبارگفتم حق نداره دیگه کاراشو بشوهرم بگه بازهمه کاراشوب این میگه ش ... وقتی به پدرت گفتی چی گفت؟ قبول داشت کار شو؟ نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13918 صدبارگفتیم اصلاانگارلج میکنه.حتی صدبارگفتم حق نداره دیگه کاراشو بشوهرم بگه بازهمه کاراشوب این میگه ش ... اگر لج می کنه که خودتون حرمت خودتونو حفظ کنیدبه نظرم زیاد شوهرت اونجا رفت و امد نکنهبهشم بگو اگر به خاطر من کارای پدرمو انجام میدیممنون، دیگه فعلا لازم نیست برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
لکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 وقتی به پدرت گفتی چی گفت؟ قبول داشت کار شو؟ من بخاطرحرمتا کلاچیزی نمیگم میگم مادرم میگه.هرچی بگی چیزی نمیگه اصلا.ازعمدنباشه دیگه تکرارنمیکنه.مجبوری دوروزه اینجام فقط دعا دعامیکنم صبح بشه برم مامان دوتادخترگل
آوین_دوم عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 1414 شوهرتو با خودت نبر با خودتبگو هروقت درست رفتار کردی با شوهرم میارمش با خودم
دوقلوهاوخانوادهما عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1246 توقعتونو ازدیگران بیاریدپایین اگه هم دلتون خواست و کاری واسشون کردید توقع نداشته باشید ..اگه هم نخواست که هیچی..مقایسه نکنید..بالاخره اینجورتفاوتها همه جا هست..پس بهتره ما خودمونو اذیتوناراحت نکنیم عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»