2777
2789
عنوان

رفتارپدرم😔😔

826 بازدید | 58 پست

پدرمن هروقت اونیکی دامادمون میادبره استقبال وبدرقش اولین نفرپامیشه.ولی شوهرمن هرچقدرم دیرب دیربیاداصلاازجاش تکون نمیخوره‌.تازه اون اصلا حسابشون نمیکنه هر۶ ماه بزوریباردعوتشون میکنه خونشون .بعدتازه همه کاراشم ب شوهرم میگه .حتی چندبارم اعتراض کردیم بازتغییرنمیده.من واقعاجلوشوهرم خجالت میکشم بایدالان من چی کنم

مامان دوتادخترگل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والادرمونده شدم بخدا...نمیدونم چی کنم

رک و راست و مستقیم بگو بهشون

وقتی شوهرت نیست بگو زشته جلوش اینطوری رفتار می کنید همونجوری که به اون یکی داماد احترام می کنید به اینم احترام بذارید بهش برمی خوره 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خب شوهر تو از خودشون می دونن و باهاش راحتن ولی دامادتون چون اخلاق نداره مراعاتشو می کنن

چه ربطی داره مهمون میادبایدپاشی بشینی .من باشم ب عنوان عروس همچین استدلالی روقبول میکنم ازسمت اونا.

مامان دوتادخترگل
رک و راست و مستقیم بگو بهشون وقتی شوهرت نیست بگو زشته جلوش اینطوری رفتار می کنید همونجوری که به اون ...

صدبارگفتیم اصلاانگارلج میکنه.حتی صدبارگفتم حق نداره دیگه کاراشو بشوهرم بگه بازهمه کاراشوب این میگه شوهرمم بخاطراین من ناراحت نشم انجام میده

مامان دوتادخترگل
صدبارگفتیم اصلاانگارلج میکنه.حتی صدبارگفتم حق نداره دیگه کاراشو بشوهرم بگه بازهمه کاراشوب این میگه ش ...

وقتی به پدرت گفتی چی گفت؟ قبول داشت کار شو؟

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

صدبارگفتیم اصلاانگارلج میکنه.حتی صدبارگفتم حق نداره دیگه کاراشو بشوهرم بگه بازهمه کاراشوب این میگه ش ...

اگر لج می کنه که خودتون حرمت خودتونو حفظ کنید

به نظرم زیاد شوهرت اونجا رفت و امد نکنه

بهشم بگو اگر به خاطر من کارای پدرمو انجام میدی

ممنون، دیگه فعلا لازم نیست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

وقتی به پدرت گفتی چی گفت؟ قبول داشت کار شو؟

من بخاطرحرمتا کلاچیزی نمیگم میگم مادرم میگه.هرچی بگی چیزی نمیگه اصلا.ازعمدنباشه دیگه تکرارنمیکنه.مجبوری دوروزه اینجام فقط دعا دعامیکنم صبح بشه برم

مامان دوتادخترگل

توقعتونو ازدیگران بیاریدپایین اگه هم دلتون خواست و کاری واسشون کردید توقع نداشته باشید ..اگه هم نخواست که هیچی..

مقایسه نکنید..بالاخره اینجورتفاوتها همه جا هست..پس بهتره ما خودمونو اذیتوناراحت نکنیم

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»