2777
2789
عنوان

رفتارپدرم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 58 پست
هی عزیزم .منم سراین دومی تاالان خونه خودم بودم.بعدگفتم بعدزایمانم میرم خونه خودم.

انشاالله بسلامتی فارغ شی ولی هرچی فاصله بگیری هم خودت هم بچه هات هم زندگیت ارومتره..من ازبس تو بارداریو شیردهی حرص خوردم بچمو تشخیص بچه سخت دادن بعدشم انقدراذیتمون کردکه دوسال افسردگی گرفتم..بسختی خوب شدم و برگشتم به زندگی..ولی هیچوقت بمیرمم توقع ندارم و نمیرم پیش هیچکدوم..خداروشکر تشخیص اشتباه بود وبچم چیزیش نبود..ولی الان کمی عصبیه

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
صدبارگفتیم اصلاانگارلج میکنه.حتی صدبارگفتم حق نداره دیگه کاراشو بشوهرم بگه بازهمه کاراشوب این میگه ش ...

وارد روابطشون نشو باعث میشی به پدرت بی احترامی کنه

پدرها هیچ وقت بدون دلیل رفتار نمیکنن

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله بسلامتی فارغ شی ولی هرچی فاصله بگیری هم خودت هم بچه هات هم زندگیت ارومتره..من ازبس تو باردا ...

منم ازسرزایمان اولم خانوادخ شوهرم اینطوری کردن افسردگی گرفتم دارواعصاب خوردم .بااینکه بچم شیرخشکی بودبی قراری داشت اصلااروم نمیشد

مامان دوتادخترگل
وارد روابطشون نشو باعث میشی به پدرت بی احترامی کنه پدرها هیچ وقت بدون دلیل رفتار نمیکنن

من میشناسم یعنی هممون میشناسیم .حتی مادرم اونیکی خواهرم میدونن ازعمداین کارومیکنه

مامان دوتادخترگل
بعد یه ماه بیا هر دوماه یه بار دعوت کن

هی کاش میشدببین من نیامم خودشون هرشب میان خونم.بخاطراینکه دخترموببینم .من این دوهفته که نیومدم قشنگ دیگه ی شب درمیون میومدن

مامان دوتادخترگل
هی کاش میشدببین من نیامم خودشون هرشب میان خونم.بخاطراینکه دخترموببینم .من این دوهفته که نیومدم قشنگ ...

عزیزم اول اینکه  به شوهرت بگو هر وقت برا کاری باش تماس بگیره رک بگه تا الان کاراتو من انجام میدادم از این به بعد نوبت اون یکی داماده به اون بگه براش انجام بده... دوم اینکه میاد خونه ات شوهرتم بشینه سرجاش مثل خودش برخورد کنه .. وقتی همسرت بخاطره شما با خونوادش قطع رابطه کرده پس شمام به همسرت بگو در حدی که بهت ارزش و احترام گذاشتن شمام احترام بزار... ببخشید اون یکی داماد که بش احترام میزاره وضع مالیش خوبه؟؟؟ 

عزیزم اول اینکه  به شوهرت بگو هر وقت برا کاری باش تماس بگیره رک بگه تا الان کاراتو من انجام مید ...

واای دقیقا شوهرم بخاطرمن قطع رابطه اونوقت من بدبخت میزارم این همه ب شوهرم بی احترامی بشه.ن خودم میگم قضیه کاروالبته صدبارگفتم ولی ازاینجابرم بیرون حتما میگم باز.جفتشون خوبه وضعشون..ولی اون ازپولش ی قرون خرج خانوادم نکرده.ولی شوهرم خیلی خیلیاات

مامان دوتادخترگل
من میشناسم یعنی هممون میشناسیم .حتی مادرم اونیکی خواهرم میدونن ازعمداین کارومیکنه

پس دوست نداره اونجا باشین ولی شما باز هم میرین خونه پدریتون

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
هووف.نمیدونم چندگانگی شخصیت داره اصلا

بی خیال پدر بشید تا خدای نکرده ناخواسته کاری نکنید که ناراحت بشه و اتفاقی بیافته بگن شما ال کردید و بل کردید

[QUOTE=210326907]من بدبخت اصلاکاریش دارم😭😭😭[/QUOT

هر کی یه گرفتاری داره ماله شما هم اینجوریشه

[QUOTE=210326907]من بدبخت اصلاکاریش دارم😭😭😭[/QUOT هر کی یه گرفتاری داره ماله شما هم اینجوریشه

من وشوهرم کلاتوفامیل وخانواده شانس نیوردیم هم سمت من هم خودش....

مامان دوتادخترگل