2777
2789
عنوان

رفتارپدرم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 58 پست
يكم دير به ديرتر برو  كاراشون و ٢ تا يكي انجام بده  فاصله بگير و توي لفافه اگه جويا شدن ...

اصلااصلاح نمیکنه سه ساله میگیم بدترمیکنه.مخصوصاجلون اون بدترم میکنه.اره برم فرداحتما بمادرم میگم میگم اگه یک باردیگه ب کارزنگ بزنه خودم دیگه علنن ب شوهرم میگم نره...

مامان دوتادخترگل
خوب توهم فاصله بگیر ازشون که شوهرت توقع نداشته باشه

چقدرخب من هیج جانمیرم ی اینجام میام بخداهربارم میا م بادلشکستع میرم.الان بخاطر حاملگیم تقریبا استراحت مطلقم.یگه برم بهوونه میکنم نمیام تاچندماه اصلا

مامان دوتادخترگل

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین بابای منم همینجوره، احتمالا چون دختر بزرگی مثل من توقع نداشته که عروس بشی، شوهرمم بنده خدا هر کاری ازش بربیاد انجام میده نه نمیگه اصلا، ولی اصلا بابام جوری که با داماد دیگش رفتار میکنه با شوهرم اونجور نیس، اینکه مثلا استقبال و بدرقه شوهرم بیاد که اصلا، ولی الان کم کم داره بهتر میشه، از وقتی فهمیده که دیگه رو داداشمم نمیتونه حساب کنه، یه اپسیلون رفتارش داره بهتر میشه

به هرحال پدره دیگه نمیشه خیلی کاریش کرد که حرمتا حفظ بشه

بشین سر خونه و زندگیت بارداریت رو بهانه کن هر سه ماه یک بار در حد چند ساعت برو کسی مجبورت نکرده ...

اره تقصیرخودمه .میدونی ازتنهایی باهیچ کس رفت امدندارم.میگم مادرم نزدیگه بزاربرم.اره الان بخاطربارداری دوهفته بودنیومده بودم.فردام برم دیگه نمیام خونه تنهابمونم بهترازاینه .بادل شکسته برم

مامان دوتادخترگل
چقدرخب من هیج جانمیرم ی اینجام میام بخداهربارم میا م بادلشکستع میرم.الان بخاطر حاملگیم تقریبا استراح ...

منم باخانوادم مشکل دارم..توقعمو ازشون به صفر رسوندن..خدمتشونوکردم که فقد راهم بریده نشه..همسرمم مثل همسرشما نیس..اصلا کاری بهم نداشت میدونست بی کسم..هرکاری ازدستش برمیومد انجام میداد براشون ولی آخرش آنقدر بودنشون عذاب آور شد که حاضرم مواقع بیماری پرستارمیگیرم..موقع دلتنگی برم بگردم خریدکنم..ولی نه زنگ بزنم و نه برم...انقدر خوبه...یادبگیری تنهایی خوشحال باشی

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
ببین بابای منم همینجوره، احتمالا چون دختر بزرگی مثل من توقع نداشته که عروس بشی، شوهرمم بنده خدا هر ک ...

ببین پدرمنم کلامیدکنه که همه کارش چه الان چه بدهاباشوهرمه اون داماددستشم نمیگیر ولی دلیل این رفتارشم نمیدونم مابرادرم نداریم حداقل میبینه شوهرم این همه هواشونوداره.بایدده برابراحترام کنه بهش 

مامان دوتادخترگل

اگر تا الان خودت به پدرت نگفتی و فقط مادرت گفته شاید با مادرت لج می کنه 

ایندفعه خودت مستقیم و رک به پدرت بگو

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اره تقصیرخودمه .میدونی ازتنهایی باهیچ کس رفت امدندارم.میگم مادرم نزدیگه بزاربرم.اره الان بخاطرباردار ...

من ۱۶ سالم بود به خاطر شغل شوهرم خونم رفته یه شهر دیگه

الان سی سالمه و همچنان غریبم

بعضی وقتها تو صفر مرزی زندگی کردم حتی زبون مردم اون شهر رو نمفهمیدم

همیشه تنهام تنها همدمم همسرم و دوتا دخترهام هستن

دوری و دوستی نشنیدی اینو

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
منم باخانوادم مشکل دارم..توقعمو ازشون به صفر رسوندن..خدمتشونوکردم که فقد راهم بریده نشه..همسرمم مثل ...

اره بایدهمین کاروکنم .ببین مادرم خیلی خوبه خیلی .همه کارمیکنه برام شوهرمم ۱۰ برابربیشتربهش میرسه من بخاطرمادرم میام که پدرم ازدماغم درمیاره.مثلا دوهفته بودخونه بودم وقتی شوهرم میگه حال نداری دوروز برواونجا.خب چی بگم بگم خونه پدرم نمیرم.دیشب ببینی چیکارکرد.بخداساعت ۱۰ شب ب شوهرم گفتم بیاببربهونه اوردم بیچاره گف ن بمون حالت خوب میشه .بخدامنتظرم صبح بشه فقط دربیام بیرون ازاینجا بغض داره خفم میکنه

مامان دوتادخترگل
من ۱۶ سالم بود به خاطر شغل شوهرم خونم رفته یه شهر دیگه الان سی سالمه و همچنان غریبم بعضی وقتها تو ...

بدبختیم اینه دوتادرفرقمونع کاش دور بودم .همه ارزشونه نزدیک خانوادشون باشه منم ازخدامه برم یجای دور..

مامان دوتادخترگل
اره بایدهمین کاروکنم .ببین مادرم خیلی خوبه خیلی .همه کارمیکنه برام شوهرمم ۱۰ برابربیشتربهش میرسه من ...

منم مادرم ماهه..خیلی بدبختی کشیده تاالان باپدرم که اسم پدربرازنده اش نیست..بارداریو زایمان همش خونه پدرشوهربودم..واسه واکسن بچه چندباررفتم خونه پدرم..چنان دعوایی درست کردکه تو فامیل شوهرم صداش پیچید..همه جا گفت..دومادم چیزی نمیبره خونه همیشه یخچالش خالیه دخترم ازگشنگی میاد اینجاوخیلی چیزا😔

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
منم مادرم ماهه..خیلی بدبختی کشیده تاالان باپدرم که اسم پدربرازنده اش نیست..بارداریو زایمان همش خونه ...

ن منکه کلاباخانواده شوهرم کاتم .سربچمم اولم کلا اینجابودم بچمم تواین شیش سال اینجاس هروزحتی خودش میاددنبالش .زبونی هیچی نمیگه .مثلا تامن پام برسه اینجا بامامانم ی جنگی میندازه .که نگوشوهرمم میاداونجوری.بعدکلا انتظارداره دس بسینه ماخدمتشوکنیم فقط پاموبزارم بیرون میدونم چی کنم

مامان دوتادخترگل
ن منکه کلاباخانواده شوهرم کاتم .سربچمم اولم کلا اینجابودم بچمم تواین شیش سال اینجاس هروزحتی خودش میا ...

منم سر اجباررفتم خونه پدرشوهرم بلاهایی سرم آوردن که دیگه به هیچکس اعتماد نمیکنم‌‌..تنهایی چشه؟خیلیم خوبه وقتی هدف داشته باشی..هروز برنامه بچین وانجام بده تاجایی که میتونی سرخودتو گرم کن..هیچی از هیچکس بعید نیست

منم سر اجباررفتم خونه پدرشوهرم بلاهایی سرم آوردن که دیگه به هیچکس اعتماد نمیکنم‌‌..تنهایی چشه؟خیلیم ...

هی عزیزم .منم سراین دومی تاالان خونه خودم بودم.بعدگفتم بعدزایمانم میرم خونه خودم.

مامان دوتادخترگل