ببین بابای منم همینجوره، احتمالا چون دختر بزرگی مثل من توقع نداشته که عروس بشی، شوهرمم بنده خدا هر کاری ازش بربیاد انجام میده نه نمیگه اصلا، ولی اصلا بابام جوری که با داماد دیگش رفتار میکنه با شوهرم اونجور نیس، اینکه مثلا استقبال و بدرقه شوهرم بیاد که اصلا، ولی الان کم کم داره بهتر میشه، از وقتی فهمیده که دیگه رو داداشمم نمیتونه حساب کنه، یه اپسیلون رفتارش داره بهتر میشه
به هرحال پدره دیگه نمیشه خیلی کاریش کرد که حرمتا حفظ بشه
چقدرخب من هیج جانمیرم ی اینجام میام بخداهربارم میا م بادلشکستع میرم.الان بخاطر حاملگیم تقریبا استراح ...
منم باخانوادم مشکل دارم..توقعمو ازشون به صفر رسوندن..خدمتشونوکردم که فقد راهم بریده نشه..همسرمم مثل همسرشما نیس..اصلا کاری بهم نداشت میدونست بی کسم..هرکاری ازدستش برمیومد انجام میداد براشون ولی آخرش آنقدر بودنشون عذاب آور شد که حاضرم مواقع بیماری پرستارمیگیرم..موقع دلتنگی برم بگردم خریدکنم..ولی نه زنگ بزنم و نه برم...انقدر خوبه...یادبگیری تنهایی خوشحال باشی
عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
ببین بابای منم همینجوره، احتمالا چون دختر بزرگی مثل من توقع نداشته که عروس بشی، شوهرمم بنده خدا هر ک ...
ببین پدرمنم کلامیدکنه که همه کارش چه الان چه بدهاباشوهرمه اون داماددستشم نمیگیر ولی دلیل این رفتارشم نمیدونم مابرادرم نداریم حداقل میبینه شوهرم این همه هواشونوداره.بایدده برابراحترام کنه بهش
منم سر اجباررفتم خونه پدرشوهرم بلاهایی سرم آوردن که دیگه به هیچکس اعتماد نمیکنم..تنهایی چشه؟خیلیم خوبه وقتی هدف داشته باشی..هروز برنامه بچین وانجام بده تاجایی که میتونی سرخودتو گرم کن..هیچی از هیچکس بعید نیست
عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»