سلام میخام بینیم عمل کنم ولی خیلی بد دردم یعنی خیلی میترسم اونایی ک تجربه دارن میشه بگن زایمان سخت تره یا عمل بینی از تجربه هاتون بگین اگه دکتر خوبم سراغ دارین بگین بعد بگین احتمال خطر مرگم هست در حین عمل
من اوایل خوب بود ولی بعد از دو ماه کم کم ی قوز خفیف آورد ک کسیم متوجهش نمیشه ولی من خودم حساسم
اخه برا شما حداقل دوماه بعدش دراورده برا من همون هفته بعد عمل موقع برداشتنه اتیل هم کج بود. هشت ساعتم بیهوش بودم صبح هشت عملم بود و چهار چهارو نیم فک کنم به هوش اومدم بعد من دوتا عمل دیگه کرده بود که اونا تو بخش بودنو کاملا هشیار
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هیچی خواهرجان همینکه اتیل رو برداشت دیدم کجههه گفتم دکتررر کجه هی گفت نه عادیه طبیعیه میشع . و من بی ...
یا علی نه من ۲ ماه بعد عمل کج شده بزرگ بود بینیم زیادکوچیکنکرده اونش به جهنم من فقط کجیش بره ماهی چند بار میرم مطبش گریه وزجه که دکتر بدبخت شدم اونم میگه ورمه.نمیدونم خود دکترم میدونه روانی شدم کاری نمیکنه چرااسمت راست بینیم زیز تیغه بینیمم افتضاع
ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند. تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک
درسته.این عدم قرینگی و قوز و گوشت اضافه آوردن بستگی ب شانس داره چون دکترا کور ک نیستن موقع عمل خوب د ...
من بینیم یکم قوز داره و بینی ام را دوست دارم فقط همون یکم قوز رامیخوام نداشته باشه سوهان کشی خوبه برام چون نمیخوام پایین بینی ام تغییر کنه وقیمتش چطوره؟
یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢 هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده. حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
یا علی نه من ۲ ماه بعد عمل کج شده بزرگ بود بینیم زیادکوچیکنکرده اونش به جهنم من فقط کجیش بره ماهی چن ...
حالا بمن گفت بیا بسلامتی نمیدونم چی بزنیم فقط بینیت کمی بزرگ میشه 😨روتو برم بااااااید از اول عملللل کنننی گفتم. مگه من بینی خودم بزرگ بود یا چه ایرادی داشت که هم عمل کنم هم بینیم گنده بشه😓