سلام میخام بینیم عمل کنم ولی خیلی بد دردم یعنی خیلی میترسم اونایی ک تجربه دارن میشه بگن زایمان سخت تره یا عمل بینی از تجربه هاتون بگین اگه دکتر خوبم سراغ دارین بگین بعد بگین احتمال خطر مرگم هست در حین عمل
بد بوووود ولی گذرا البته از من هنوزم عفونت و خونریزی داره و گوشت اضافی اورده ربطی به دکتر خوب و بد ه ...
درسته.این عدم قرینگی و قوز و گوشت اضافه آوردن بستگی ب شانس داره چون دکترا کور ک نیستن موقع عمل خوب درمیارن.بعدش دیگه بستگی ب واکنش های بدن طرف داره.مثلا من بینیم استخوان سازی کرد ی قوز کوچیک اورده ک دکترم گفته با سوهان کشی تو مطب درستش میکنه برام
من عمل نکردم ولی میدونم موقع عمل بی هوشت میکنن هیچی نمیفهمی😐چن سال پیش درد داشت ولی الان علم پیشرفت ...
چرا یه ورزشکاربوده اسمشم پریسا بوده فوت کرده حین عمل
یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢 هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده. حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
درسته.این عدم قرینگی و قوز و گوشت اضافه آوردن بستگی ب شانس داره چون دکترا کور ک نیستن موقع عمل خوب د ...
نه من موقع برداشتنه آتیل هم گفتم که بینیم کجه انگار استخونش منحرف شده گفت نععع درست میشه هربار رفتم گفت درست میشه الانم دستم کوتاهه قرار شده عید برم درستش کنه چون اینجا یه خانمی گفت بگو از نظام پزشکی شکایت میکنم گفتم ترسید انگار وگرنه قبلش گردن نمیگرفتن و جواب نمیدادن.مث خرس خرناس دارم بعد یک سال و یک ماه
من سه ماه پیش عمل کردم اصلا درد نداره فقط کلافکی داره و مراقبت هاش سخته که اونم میگذره
عزیز چسب خودت زدی بینیت استخوانی بودمن ۸۰ درصددکترم چسب زد وماساژ داد منم تقریلا ۴ ماه عمل کردم ولی نمیدونم چرابینیم به سمت راست کج شده من چه کنم دکترمم میگه ورمه اگر ورمنباشه بمونه شماماساژ چی میدی
ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند. تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک
وایی خدای من بینی تو هم کج شده چه کارکردی چند ماه عمل کردی
هیچی خواهرجان همینکه اتیل رو برداشت دیدم کجههه گفتم دکتررر کجه هی گفت نه عادیه طبیعیه میشع . و من بینیم نه کج بود و نه بزرگ مبخواستم سربالا و نوک تیز باشه همین.یک سال و یک ماه