2777
2789
عنوان

عمل بینی

261 بازدید | 50 پست

سلام میخام بینیم عمل کنم ولی خیلی بد دردم یعنی خیلی میترسم اونایی ک تجربه دارن میشه بگن زایمان سخت تره یا عمل بینی از تجربه هاتون بگین اگه دکتر خوبم سراغ دارین بگین بعد بگین احتمال خطر مرگم هست در حین عمل 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من عمل نکردم ولی میدونم موقع عمل بی هوشت میکنن هیچی نمیفهمی😐چن سال پیش درد داشت ولی الان علم پیشرفت کرده دیگ درد و اینجور چیزا نداره😂

خطر مرگم ک اصلا نشنیدم فک نکنم داشته باشه وگرنه کسی نمیرفت

فقط ریسک داره دیگ

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
بد بوووود ولی گذرا البته از من هنوزم عفونت و خونریزی داره و گوشت اضافی اورده ربطی به دکتر خوب و بد ه ...

اوه ج بد شانس بودی شما 

🥺🥺

درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
من عمل نکردم ولی میدونم موقع عمل بی هوشت میکنن هیچی نمیفهمی😐چن سال پیش درد داشت ولی الان علم پیشرفت ...

اره ریسکه خوب شه یا ن 

درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!

من سه ماه پیش  عمل کردم اصلا درد نداره فقط کلافکی داره و مراقبت هاش سخته که اونم میگذره

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

کاش زیر عمل بینی مُرده بودم کاش ولله مُرده بودم بینیم کج شده به سمت راست خیلی حالم بده ازصبح تا شب عمل ترمیمیهاخانم های حال بدمیخونم توروخدااحواستووجمع کن

من تقریبا۴ ماه عمل کردم بینیمووو خیلی حالم بده نه ازدردازعوارضش از کج شدنش هزینه زیادی کردم ولی فقط تو روخداا دعاکنیدورم باشه من طاقت ترمیم ندارم دق میکنم

دکترمم محمدرضا نجفی بود

تو روخداا دعاکنید😭😭😭😭😭کجیش خوب بشه تا به تا بودن سوراخ بینیم جهنم من جهنم من جهنم من

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز