2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 50 پست
بد بوووود ولی گذرا البته از من هنوزم عفونت و خونریزی داره و گوشت اضافی اورده ربطی به دکتر خوب و بد ه ...

درسته.این عدم قرینگی و قوز و گوشت اضافه آوردن بستگی ب شانس داره چون دکترا کور ک نیستن موقع عمل خوب درمیارن.بعدش دیگه بستگی ب واکنش های بدن طرف داره.مثلا من بینیم استخوان سازی کرد ی قوز کوچیک اورده ک دکترم گفته با سوهان کشی تو مطب درستش میکنه برام 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من عمل نکردم ولی میدونم موقع عمل بی هوشت میکنن هیچی نمیفهمی😐چن سال پیش درد داشت ولی الان علم پیشرفت ...

من تا حالا اتاق عمل نرفتم ی آزمایش میخان بدم از استرس فشارم میفته خیلی دوست دارم عمل کنم ولی همین ترسم دو دلم میکنه

من عمل نکردم ولی میدونم موقع عمل بی هوشت میکنن هیچی نمیفهمی😐چن سال پیش درد داشت ولی الان علم پیشرفت ...

چرا یه ورزشکاربوده اسمشم پریسا بوده فوت کرده حین عمل

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
حالا خودمم وسواس . بینی کج شده ام به درک اکسیژن کافی نمیرسه و قلبم سوووز میزنه موقع راه رفتن بیشار ا ...

وایی خدای من بینی تو هم کج شده چه کارکردی چند ماه عمل کردی

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
درسته.این عدم قرینگی و قوز و گوشت اضافه آوردن بستگی ب شانس داره چون دکترا کور ک نیستن موقع عمل خوب د ...

نه من موقع برداشتنه آتیل هم گفتم که بینیم کجه انگار استخونش منحرف شده گفت نععع درست میشه هربار رفتم گفت درست میشه الانم دستم کوتاهه قرار شده عید برم درستش کنه چون اینجا یه خانمی گفت بگو از نظام پزشکی شکایت میکنم گفتم ترسید انگار وگرنه قبلش گردن نمیگرفتن و جواب نمیدادن.مث خرس خرناس دارم بعد یک سال و یک ماه

حالا خودمم وسواس . بینی کج شده ام به درک اکسیژن کافی نمیرسه و قلبم سوووز میزنه موقع راه رفتن بیشار ا ...

وای نرفتی پیشش بگی برا تنفست؟؟؟

درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
من سه ماه پیش  عمل کردم اصلا درد نداره فقط کلافکی داره و مراقبت هاش سخته که اونم میگذره

عزیز چسب خودت زدی بینیت استخوانی بودمن ۸۰ درصددکترم چسب زد وماساژ داد منم تقریلا ۴ ماه عمل کردم ولی نمیدونم چرابینیم به سمت راست کج شده من چه کنم دکترمم میگه ورمه اگر ورمنباشه بمونه شماماساژ چی میدی

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
نه من موقع برداشتنه آتیل هم گفتم که بینیم کجه انگار استخونش منحرف شده گفت نععع درست میشه هربار رفتم ...

من اوایل خوب بود ولی بعد از دو ماه کم کم ی قوز خفیف آورد ک کسیم متوجهش نمیشه ولی من خودم حساسم

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
وایی خدای من بینی تو هم کج شده چه کارکردی چند ماه عمل کردی

هیچی خواهرجان همینکه اتیل رو برداشت دیدم کجههه گفتم دکتررر کجه هی گفت نه عادیه طبیعیه میشع . و من بینیم نه کج بود و نه بزرگ مبخواستم سربالا و نوک تیز باشه همین.یک سال و یک ماه

عزیز چسب خودت زدی بینیت استخوانی بودمن ۸۰ درصددکترم چسب زد وماساژ داد منم تقریلا ۴ ماه عمل کردم ولی ...

من فقط یک ماه چسب زدم هفته ای یه بار خود دکتر میزد برام ماساژ خودش نداد ولی بهم اموزش داد خودم ماساژ بدم بینیم نیمه استخوونی بود فکر کنم نمیدونم دقیقا

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

تو رو خداا دعاکنیدکجی بینیم از بینبره بخداا ولله توبه کنم سمت زیبایی برم بخدا بدونچسب جرات نمیکنم تو خونه باشم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز