2777
2789
عنوان

قد ۱۵۲ دخترم

2538 بازدید | 20 پست

سلام.دختر من ۱۴ سالشه و صفحات رشدش بسته شده.کلی دکتر بردمش ورزش های مخصوص انجام داد.دکتر گفت دیگه رشد نمیکنه.۸سالگی پریود شد.دکتر میخواست آمپول بزنه جلو پریودشو بگیره بعد آمپول رشد بزنه که بلند شه اما معلمش منو قسم داد بخاطر عوارض خطرناکش اینکارو نکنم. الان قدش ۱۵۲ هست و دیگه رشد نمیکنه و همش ازم ناراحته که چرا اجازه ندادم آمپول رشد بزنه. البته خودم بیشتر از خودش ناراحتم. قد خودم و شوهرم بلنده و توی خانواده هامونم همه بلندن نمیدونم بچم به کی رفته. تغذیه دخترم عاااالی بوده همیشه. به نظرتون با این قد به مشکل میخوره؟ میترسم توی جامعه مسخرش کنن. توی خانوادمون از همه کوتاهتره. ۱۵۲ برای یه دختر خیلی کوتاهه؟؟

تعداد رای : 19
نظرسنجی
کوتاهه
10
52%
متوسطه
4
21%
خوبه
2
10%
خیلی کوتاهه
3
15%

دقيقا دركش ميكنم باباي به درد نخور منم كه فقط گه زده تو زندگيم نزاشت امپول بزنم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خودت از دخترت ناراحتی؟؟

نه منظورش اينه من حتي از دخترمم بيشتر بابت اين قضيه ناراحتم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
قدت چنده مگه ؟ راضی ای؟

١٥٤

والا راضي نيسم

فقط نكته اي كه داره همش پسراي خيلي خيلي بلند(بالاي ١٨٥)ميان سمتم

هم اتاقيم ١٧٤ تا قدش بود همه پسرا زير ١٨٠ ميرفتن سمت اون

١٥٤ والا راضي نيسم فقط نكته اي كه داره همش پسراي خيلي خيلي بلند(بالاي ١٨٥)ميان سمتم هم اتاقيم ١٧٤ ...

خب دیگه 

خوشگلی 

اخه قدکوتاها جذابن 

کوتاه هم نیستی 

متوسطی واسه یه زن

💔
خب دیگه  خوشگلی  اخه قدکوتاها جذابن  کوتاه هم نیستی  متوسطی واسه یه زن

نه بابا خودمونو ك گول نميزنيم زير ١٦٠ كوتاهه

١٦٠-١٦٥ متوسطه

١٧٠ بلنده

ولي خب اگه قدم بالاي ١٧٠ بود خيلي به نظرم جذاب بود خيلي

2790
2778
2791
2779
2792