2777
2789
خب لولش دانشگاهش بالاست ، بیشتر درس خونن، چون با رتبه خوب هم اومدن  اساتید هم تقریبا سخت گیر&n ...

راستش من خیلی شکمو عم ازنظر غذا پس کاملا اوکی بود غذاش چرب یا کم نبود😅

استادا چطورن سخت گیر وکلا ازسطح‌دانشجوهام سوال داشتم ول معطلن یا واااقغا درسخونن

اکثر استادا سخت گیرن وبه راحتی نمره بده نیستن،دانشگاه دولتیه دیگه دیگه الان ازادشم نمره الکی نمیده،دانشجوهاشم متوسط رو به بالا،موقع امتحانا همه خرخون میشن ومیچسبن به درسا،محیطشم سالمه،حراستش حواس جمعه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه کارشناسی

موفق باشی

من ارشدمو میخوام اونجا بزنم🥺دعا کن بیارم

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
کجا باید سرچ‌کنم توویکی پدیا که نبود

تو گوگل بزن دانشگاه فردوسی مشهد میاد، اسم دانشکده ها میاد ، هر دانشکده هم اسم رشته های خودشو معمولا داره 

الان یه سرچی میزنم ببینم کجاست برات

چه خوب😍

مبارکت باشه عزیزم امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته،من حاضرم نصف عمرمو بدم دوباره اون۴ سال برام تکرار شه،من همیشه سلف واستخرش بودم😅😅تامیتونی عشق وحال کن واز تک تک لحظاتت لذت ببر

مبارکت باشه عزیزم امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیوفته،من حاضرم نصف عمرمو بدم دوباره اون۴ سال برام تکر ...

خیلی ممنون خداکنه فقط حضوری بشه میگم شما خوابگاهی نبودین؟

ان شالله  خود امام رضا برامن درست کردن ایشالا شماروهم بطلبن

انشالله.رویامه🥺🌹

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

من فردوسی بودم 

دانشکده ادبیات

عااالیهعع 

محیطش ک انگار تو‌پارک قدم میزنی از بس دلبازه

غذاهم خوبه دو‌مدل داره تو هر وعدع البته زمان ما آفرینشگاه بود ک‌کلی چیز میز داشت میتونستی انتخاب کنی

خوابگاهش واسه ما سوئیت بود ۱۰نفر بودیم مخشر بود

البته سال اول برو پردیس ک اتاق سه نفره هست تا اشنا بشی

همه مدل امکانات داخل دانشگاه هست

استاداشم شدید سختگیرن 

دانشجوها هم زمان ما همه رتبه خوب بودن ینی بدترین رتبش تو رشته ی ما ۲۰۰۰ بود

کیف میکنی بری اونجا

من ک هر‌وقت عکسامو‌میینم گریم میگیره از بس دلتنگ او زمانم