2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه همون فردوسی

من علوم پزشکی هستم محوطه‌ش با فردوسی یکیه از این نظر میتونم بهت بگم عالیه سرسبز و بزرگ و زیبا. 

ولی خوابگاه‌ و سلفش با ما فرق داره و نمی‌دونم چجوریه. اما فکر کنم خوابگاهشم خوب باشه. 

خوابگاهشو زیاد نمیدونم ولی غذاهاش خوب بود،هرروز دومدل غذا دارن برای هروعده وحق انتخاب داری،محیطشم خیلی خوب ودلبازه،انقدر بزرگه که توی ۴ سال نمیتونی همشو بگردی،درکل از بقیه دانشگاههایی که دیدم خیلی سرتر بوده

خوابگاهش خوبه وضعیت غذعاش

خب من مشهدی ام ، خوابگاهی نبودم، ولی کلا معمولیه 

غذای سلفش که‌ خوب بود، چندان فرقی با دانشگاه تهران نداره 

خیلییییی هم بزرگه، چی اوردین؟ کدوم دانشگاهش؟ 

خب من مشهدی ام ، خوابگاهی نبودم، ولی کلا معمولیه  غذای سلفش که‌ خوب بود، چندان فرقی با دانشگاه ...

من مددکاری فعلا هم دقیق نمیدونمکدوم دانشکدس ادبیات یا علوم تربیتی

خوابگاهشو زیاد نمیدونم ولی غذاهاش خوب بود،هرروز دومدل غذا دارن برای هروعده وحق انتخاب داری،محیطشم خی ...

استادا چطورن سخت گیر وکلا ازسطح‌دانشجوهام سوال داشتم ول معطلن یا واااقغا درسخونن

استادا چطورن سخت گیر وکلا ازسطح‌دانشجوهام سوال داشتم ول معطلن یا واااقغا درسخونن

خب لولش دانشگاهش بالاست ، بیشتر درس خونن، چون با رتبه خوب هم اومدن 

اساتید هم تقریبا سخت گیر 

ارشد قبول شدی یا کارشناسی؟

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃