2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعد از بیست دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 69 پست
برای من هفت روز،پس امیدوار باشم

آره امیدوار عزیزم ناامیدی کنی خدا ناراحت میشه اصلا فکر کن بارداری حالشو ببر😁🤙🏻

من دوباره ۴ روز قبل از پری بی بی زدم این بار بعد از ۱۰ دقیقه هاله انداخت و دیگه خودمو زدم به بیخیالی تااز موعودم گذست بی بی چک دوتا زدم سریع پررنگ شد😛😍💃🏻

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکسال و نیم،البته پنج ماه وسطش نشد اقدام کنم،شش ماه هم دارو مصرف کردم ولی این ماه دکتر نرفتم وفقط ...

انشاالله بارداری،من چهارساله

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
وای چی میشه اگ بشه😍😍😍 چهارسال کارم شده هرماه انتظار،انتظار دوتا خط پررنگ دیدن... یعنی ممکنه خدا ج ...

ایشالا عزیزم من این ماه خیلی نذر ونیاز کردم همیشه داشتم البته ولی این ماه چله سوره حشر برای چهل نفر که منتظر هستن گرفتم،ببینم خدا چی میخواد

حس میکردی باردار باشی؟ حس مادر بودن داشتی؟ من هیچ حسی ندارم🥺

اتفاقا نه من ۱۰ ماه اقدام بودم دیگه خسته شده بودم دوماه آخر اصلا میگفتم فکرشو نکن هیچ حسی نداشتم ولی ماهای قبل هروز با بچه ای که تو شکمم نبود حرف میزدم🤣😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
اتفاقا نه من ۱۰ ماه اقدام بودم دیگه خسته شده بودم دوماه آخر اصلا میگفتم فکرشو نکن هیچ حسی نداشتم ولی ...

عزیزم بسلامتی بغلش بگیری عزیزتو😍 بارداری برا همه منتظرا از ته دلت دعا کن✋❤️

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
وای چی میشه اگ بشه😍😍😍 چهارسال کارم شده هرماه انتظار،انتظار دوتا خط پررنگ دیدن... یعنی ممکنه خدا ج ...

انشالله گلمم کار خدا بی حکمت نیست 

بهش امیداور باش از ته دل باورش کن اون بهترین قاضی هست 

باید از ته دلت ازش بخوایی دلتو باهاش صاف کن امیدت قوی باشه ن یه روز امیدوار یه روز نا امید 

بهش بگو تو خلوت تنهایی بگو میسپارم به خودت  و مطمعانم که دلمو شاد میکنی نگران نیستم

باور کن حرفمو و انجام بده...... باید نگران نباشی استرس نداشته باشی فقط خدا فقط خدا

عزیزم بسلامتی بغلش بگیری عزیزتو😍 بارداری برا همه منتظرا از ته دلت دعا کن✋❤️

بخدا که هروز دعا میکنم و حتی گریه 😞

من بنده ای بیشتر نیستم خدا خودش دامن همه رو سبز کنه 🥺🥺