2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعد از بیست دقیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 69 پست
نه..‌☹️

بیا ی کیلو خرما هستشو دربیار تو دوسه تا قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت بده ی لیوان سیاهدانه اضافه کن تفت کوچیک بده وخاموش کن،به اندازه گردو بکن روزی دوسه تا بخور،روزی ی لیوان عرق فراسیون هم بخور،شکمتووتخمدانتو با روغن سیاهدانه ماساژ بده با کمربند پشم شتر ببند،ان شاالله که همین ماه بارداری ولی خدای نکرده نبودی اینارو انجام بده

نه..‌☹️

سیاهدونه و عسل 

ورزش 

موسیقی گوش بده

پیاده روی 

طناب زدن

خرما

فلفل سیاه

شکمت رو هرشب با روغن سیاهدونه ماساژ بده بعد با شال ببند عالیههههههههههههههههه

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا که هروز دعا میکنم و حتی گریه 😞 من بنده ای بیشتر نیستم خدا خودش دامن همه رو سبز کنه 🥺🥺

تو الان یه فرشته ای😍 مرسی ازت❤️

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚
تو الان یه فرشته ای😍 مرسی ازت❤️

🤍🦋🤍فدای دل پاکت

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
من این ماه همین کارارو کردم روز یازدهم پری دوتا فولی نوزده داشتم

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻